Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 17 sty 2011, 23:37
Daaaamian
Sergek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 18 sty 2011, 18:45
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 18 sty 2011, 18:46
Sergek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 18 sty 2011, 18:51
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gienio » 18 sty 2011, 23:45
gienio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 19 sty 2011, 17:15
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LiverpoolForever » 19 sty 2011, 17:31
A nie pamiętasz już jego pierwszego sezonu w naszych barwach?Rozegrał wtedy 30 meczów w lidze,w kolejnym 27(wg transfermarkt.de).Oczywiście,że nie w każdym zaczynał mecz w podstawowym składzie,ale nie można powiedzieć,że przy takiej ilości rozegranych spotkań nie otrzymał szans.Zresztą to,że nie grał regularnie w pierwszym składzie świadczy też o tym,że nie potrafił przekonać do siebie trenera.Ja tam cieszę się,że odchodzi,przychodził do nas jako wielki talent a na dobrą sprawę tego potencjału nigdy nie pokazał albo nie pokazywał go regularnie mimo kilku przebłysków.Jego pobyt w klubie mnie rozczarował,bo wiązano z nim duże nadzieje gdy przychodził.gienio pisze:Moze odejscie Babela bedzie dobre,moze nie.Czas pokaze.
Ja zaluje jego odejscia bo tak naprawde nigdy nie dostal zbyt wielu szans,mam na mysli chocby 3 mecze z rzedu.
Tak,ale w ciągu jednego zimowego okienka wszystkich nie wymienimy.gienio pisze: A i w klubie zostalo na pewno wielu pilkarzy gorszych od niego!
Ktoś pewnie przyjdzie,bo choć Babel był jaki był to pozbycie się go bez zastąpienia go kimś nowym w połowie sezonu byłoby skrajną głupotą gdy nasze skrzydła to najsłabiej obsadzona pozycja w zespole obok LO.gienio pisze:Do tego nasza lawka znow bedzie "cieniutka" nawet jak ktos wartosciowy przyjdzie.
LiverpoolForever
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 19 sty 2011, 18:06
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 19 sty 2011, 20:20
Sergek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cycu » 19 sty 2011, 20:30
cycu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moja_stopa » 19 sty 2011, 20:41
moja_stopa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 19 sty 2011, 21:03
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moja_stopa » 19 sty 2011, 21:09
moja_stopa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 19 sty 2011, 23:09
Można powiedzieć, że trafił swój na swego. Gra w rezerwach, bo jest po prostu słaby. No i te jego 90 tysięcy funtów tygodniowo...Sergek pisze:Czymś to spowodowane, czy ot tak zesłany?
Tottenhamu nie ma w grze. Mówi się, że Suarez jest zdecydowany na transfer do Liverpoolu.cycu pisze:W przypadku Suareza w grze jest jeszcze Tottenham (...)
7 kolejek za to pauzuje.moja_stopa pisze:a to przepraszam, o ukąszeniu słyszałem, ale że to było dawno temu - zapomniałem, i nie myślałem, że kara jeszcze trwa.
Daaaamian
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio