Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 02 maja 2025, 10:53
Conrado

Maciek (interista)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 02 maja 2025, 11:03
masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: basson » 02 maja 2025, 11:06
basson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 02 maja 2025, 11:57
Conrado
Post Wyświetl pojedynczy post autor: basson » 02 maja 2025, 12:09
basson
Conrado
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 02 maja 2025, 12:33
Chlopaczek
Devourer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 02 maja 2025, 12:47
No jak dla mnie tez. Ale jak to odbierze większość głosującego społeczeństwa, która na co dzień interesuje się polityką w mocno sredniawy sposób, to ciężko przewidzieć. Jedno trzeba oddać PiSowi - wychodzi im ta kampania (trochę szczęśliwie ale szczęściu też trzeba pomóc jak to mówią) Najpierw zostawili Polaków na święta z opowiescia o Końskich, które były raczej jednak porażka Trzaska. Teraz na weekend majowkowy zostawiają z opowieścią o Nawrockim w gabinecie owalnym.Chlopaczek pisze: ↑02 maja 2025, 12:33Jak dla mnie gamechanger tej kampanii porownywalny tylko do poparcia Kamali przez Taylor Swift na insta.
masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 02 maja 2025, 12:59
Conrado

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 02 maja 2025, 13:00
Tyle że to był pocałunek śmierci:)Chlopaczek pisze: ↑02 maja 2025, 12:33Jak dla mnie gamechanger tej kampanii porownywalny tylko do poparcia Kamali przez Taylor Swift na insta.
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 02 maja 2025, 13:26
Ci po prawej przekonuja ze to ma wielkie znaczenie a ci bardziej na lewo ze znaczenia nie ma. Klasyka twittera ale daje sie w tym wyczuc pewien staly kompleks w stosunku do Stanow niezaleznie czy rzadzi tam czlowiek ktorego darzymy jakas sympatia czy tez nie. Najwazniejsze ze nas dostrzega a jezeli pochwali to juz w ogole czujemy sie kims.
Nie sadze. Przypisuje sie zbyt duze znaczenie tego typu rzeczom. Gdyby siedziala cicho to moim zdaniem wynik wyborow bylby identyczny.
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 02 maja 2025, 13:57
Ja też nie znam ale to jeszcze żaden dowód na to że tacy ludzie nie istnieją. Jakby człowiek nie wyjeżdżał po za miasteczko Wilanów, to pewnie na tej zasadzie mógłby dojść do wniosku, że w ogóle nie ma ludzi którzy głosują na PiS a ich wyniki wyborcze to jakiś błąd Matrixa w którym żyjemyChlopaczek pisze: ↑02 maja 2025, 13:26Ja osobiscie nie znam osoby ktora glosuje na kandydata poniewaz ma on zdjecie z tym czy tamtym.
masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 02 maja 2025, 14:17
W zasadzie napisales to samo co ja chcialem przekazac wczesniej tylko innymi slowami wiec sie zgadzamy ale jako ze pamietam iz w tym roku juz raz sie ze soba zgadzalismy to kolejny taki przypadek bylby pewna przesada. Dlatego wyrwe jedno zdanie z kontekstu i Ci na nie odpisze:masacra pisze: ↑02 maja 2025, 13:57Jeśli istnieją gdzieś ludzie którzy nie pałają gorąca nienawiścią do PiSu ale tez nie są wiernymi wyznawcami Kaczafiego, tacy mityczni wyborcy srodka, to takie argumenty mogą mieć znaczenie. Nie jako game changer ale jako kolejny drobny kamyczek wrzucony do koszyczka z nazwiskiem Nawrocki, który ostatecznie może przechylić szale na jego korzyść.
Nie zesraj sie.
Chlopaczek
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio