Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 244

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 20 paź 2006, 15:26

Hmm jedna sprawa:

Obrazek

Ta fajka jest doklejona. Bo a) nie ma dymu b) widać resztki tła
Możliwe, że ten panienki też są "dorobione".

Zobaczymy co sam zainteresowany powie na ten temat.[/img]

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 20 paź 2006, 15:45

Adrian "Zico" Monk :wink: Szybko wyjeśniłeś sprawe - ale nie uważasz że ktoś by dużo ryzykował publikując taki fotomontaż ? To nie fotka z koszulce Real czy Lens tylko mała balanga :P

Zico_FCI pisze:Ta fajka jest doklejona. Bo a) nie ma dymu

Wiesz - ja wiem po sobie że czesto jak mam deski to zapalam papierosa pociągne z dwa razy i zapominam o nim :roll: Potem trzeba znów odpalać bo ... sie nie pali. Albo zapalić nowego :P Zapal szluge niech leży troche bez zaciągania sie zobaczysz że w połowie sama zgaśnie. I może bawił sie a fajke trzymał w rece.

Wątpie w to że ktoś by sie zawracał sobie głowe by zrobiś fotomontaż itd.

Zreszta co my robimy :P za nasze nie pił i tyle :P Miał prawo nawet nago chodzić po parku San Siro. Został ojcem wiec należało mu sie ! Zmienmy temat jak już :P
Zico_FCI pisze:Zobaczymy co sam zainteresowany powie na ten temat.

Niech lepiej poleje a nie gada :P Wypijemy za zdrowie jego synka !

Awatar użytkownika
deltinho
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 20 paź 2006, 15:48

Zico_FCI no prosze Cię :-/ Zaraz wyjdzie że to marna prowokacja układu albo co gorsza ex-premiera...

Chłopak lubi sie pobawić i tyle. Ale żeby rozbijać teraz zdjęcie na pojedyncze piksele to jest przesada. W ten sposób niektórzy udowodnili że nie było żadnego lądowania na Księżycu :lol:

A swoją drogą - gdzie zrobili te zdjęcia?

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 20 paź 2006, 17:40

Zaza pisze:Zapal szluge niech leży troche bez zaciągania sie zobaczysz że w połowie sama zgaśnie. I może bawił sie a fajke trzymał w rece.
Ale tu do połowy jeszcze daleko :wink: Zresztą nie ważne. Adriano powinien powiedzieć jak było i koniec. W sumie to jego sprawa co robi. Tylko właśnie ten papieros tak się rzuca w oczy i trochę dziwnie wygląda. Choć z drugiej strony nie sądzę aby autor zdjęcia zrobił taki wałek, bo pewnie by się do końca życia nie wypłacił.

Tak czy inaczej mam nadzieję, że w zimie Adriano puści Inter (jeśli jego będzie wyglądać tak jak przez ostano rok). Myślę, że to może wyjść na dobre i jemu i klubowi.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 20 paź 2006, 17:53

Zico może pali oszczednie :wink: Kuźwa szum jak nic, rozumiem Włosi ale co nas to obchodzi. Zaatakowali Nerazzuri Fieldy'ego jak by chciał sprawić że Adriano zostanie oskarżony. Przeciesz żadna gazet nie opublikowała by tego gdyby to był fotomontaż, bo by chyba rozwiązali przed wyrokiem. A musieli by chyba euro dodrukować by sie wypłacić :P Zreszta z drugiej strony przeciesz nikogo nie zabił ?

Zico_FCI pisze:Tak czy inaczej mam nadzieję, że w zimie Adriano puści Inter (jeśli jego będzie wyglądać tak jak przez ostano rok). Myślę, że to może wyjść na dobre i jemu i klubowi.

Ale to zajście nie miało wpływu na Twoja ocene ? Zresztą to temat na inną rozmowe zakończmy już temat "filmów prawy" :P Sam sie wypowie i tyle.

Pozdro !

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 20 paź 2006, 18:01

A co on moze powiedziec :roll:

Dzennikarz: Adriano, Wszyscy widzieliśmy te kontrowersyjne zdjęcia, co robiłeś na tej imprezie z tymi kobietami i papierosem :?:

Adriano: yyy ... aaa .... szukałem formy.

Zabawił się i go złapali ... wiekszaść Brazylijczykow prowadzi taki styl życia , pamietamy jak bylo podczas MŚ ... i wiadomo jak to sie skonczylo :lol: Podobnie jest z Adriano ... nie gra w pierwszym składzie, nie ma formy to co ma innego do roboty :roll: :?

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 20 paź 2006, 18:28

Sawyer nie ma juz tematy - za późno :P czas minoł :P lalala ....

Ale na co innego zwrócił bym uwage
Galeone: Mancini jako trener jest przeceniony

Pije też do Adriano ale nie w tym rzecz, równowaga w grze, styl, cechy. Własnie te rzeczy o których ostatnio rozmawailiśmy. To nie pierwszy tego rodzaju głos, bo chyba każdy sie zgodzi że Manciniego nic nie broni. Ani styl, ani gra ani wyniki. Mam na myśli regularność i wytrenowane zagrania. Bardzo mi sie podoba zdanie na temat tego że Mancio jako piłkarz był nie doceniany, bo trudno sie z tym nie zgodzić. Na równi z Baggio - chyba lepszych komplementów sobie nie mógł zarzyczyć co do "Roberto Manciniego - piłkarza" ale z trenerką to On narazie sie uczy. A najlepsze jest to że fani Interu czesto widza to tylko po porażkach :? Bo chyba każdy sie ze mną zgodzi ze Inter to nie miejsce by Mancini sie uczył. A jesli tak to po co od 2 lat te show i zapowiedzi.

Nie zgodzie sie z początkiem:
Wojna psychologiczna między Udinese Calcio a mediolańskim Interem rozpoczęta
Bo wojna to Mancini może prowadzić z kolegami. Zreszta nawet jak juz to nie ma Fabio w serie A a to nie mecz derbowy czy nawet z Romą tylko Udinese :roll:

Przeciesz Giovanii Galleone to nestor - taki nasz Orest Leńczyk wiec powiedział co wie i myśli na temat Mancio - zresztą nie tylko on ma takie zdanie - ale jaka wojna ? Przeciesz nawet jak Mancini odpowie to komu sie nalezy wiekszy szacunek ? Widziałem ostatnio wywiad z trenerem Udinese i pytali sie go o wszystko i o jego zdanie wiec trudno by zaczyna wojna - on jest jak Carlo Mazzne - czyli nasz Orest Leńczyk i Marcin Bochynek :P

To nie jakis mój atak na Mancio zaby znów nie było filmów - ale czasem warto zwrócić uwage na słowa takie jak trenera który pracuje w zawodzie od 1975/1976 roku :shock: Czapki z głów :P

Pozdro

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 23 paź 2006, 10:25

No i mamy remis z Udine. W sumie to takiego rezultatu się spodziewałem, ale gdyby Ibra nie strzelał tak anemicznie to moglibyśmy ten mecz spokojnie wygrać. Słaba gra przez pierwsze pół godziny, późnie do końca tej części i przez większość drugiej to Inter przeważał ale nie potrafił zdobyć zwycięskiego gola. Szkoda bo można było odskoczyć Romie na czerty punktu i Milanowi na 13. Widać, że tej drużynie czegoś brakuje i trudno mi powiedzieć czym jest ten brakujący element. W meczu z Livorno za żółte kartki będzie pauzował Cordoba. Ciekawe czy Cuchu zdąży się wykurować na derby :roll:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2416
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 24 paź 2006, 18:20

Inter chce ubić interes i to nie mały :o Powiem jednak, że raczej im się nie uda :P

Do rzeczy. Ze względu na problemy Chelsea z bramkarzami Nerazzuri zwęszyli okazję i bardzo chętnie wymienią Francesco Toldo na...Robben'a :] Aż się przypomina letnie Calderon: "Robben będzie w Realu" :roll: Wiadomo, że skoro The Blues nie puścili Holendra w lecie do Madrytu za niezłą gotówkę to tym bardziej teraz nie trafi on do Mediolanu w zamian za Toldo + trochę grosza. Cuddicini w końcu aż tak groźnej kontuzji jak Cech nie ma i niebawem wróci do gry :]

Ciekawe co Inter próbuje w ogóle :roll:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 24 paź 2006, 18:26

RealFan nie ma tematu, po co Chelsea Toldo ? jak Carlo juz trenuje a Jose ma na obserwacji 3 bramkarzaa ? plota a'la żyj chwilą - dziś Inter ma nowego obrońce bo przeciesz grał z Udinese nie dawno wiec skąd bedzie piłkarz ? A no z Udinese :wink: I co ciekawe to nie Felipe...

To tak samo jak Adriano w Milanie :P A jutro spotkanie Brat Dinho vs. Galliani. Oprócz tego mimo że sezon trwa z 12 innych plotek dziennie.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 24 paź 2006, 18:41

Zaza - Ja sobie doskonale zdaję sprawę, że to tak prawdopodobne jak wyrośnięcie u mnie na głowie bujnego drzewka, ale takie rzeczy zawsze się jakoś miło czyta. Można przytoczyć i jest post, ktoś sobie narobi nadziei bo oryginał był pisany w trochę inny sposób, jakoby ta operacja była całkiem prawdopodobna bo Chelsea straciło Cecha, a Cuddicini to fajtłapa :P

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 24 paź 2006, 19:04

Cuddicini to fajtłapa ? hmm no nie wiem :roll: Może by polemizować. Ale problelem może być fakt że grał tylko na początku sezonu, tylko zauważ że Toldo tez juz od czasu mecz z Sportingiem nie gra. Dostał wtedy bramka za kołmierz. Przeciesz Cudicini to był pierwszy bramkarz Chelsea dośc długo, także bede na maxa zdziwiony jesli Mourinho z niego zrezygnuje [oczywiscie jak będzie zdrowy] Ba w zasadzie jestem pewny że Carlo podoła zadanią.

Co ciekawe tu plota na temat Arjena a dziś tez inny skrzydłowy Chelsea przypisywany ale Atletico - SWPower. Który jest chyba największym rozczarowaniem sponsorowamym przez Romka za kadencji Jose

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 24 paź 2006, 19:20

Zaza - Trochę źle zinterpretowałeś moje "a Cuddicini to fajtłata" hehe. Taki wniosek jednak wyciągnąłem po przeczytaniu tego info bo przecież Cech kontuzjowany, Cuddicini powoli wraca, ale nadal "Chelsea szuka bramkarza"...czyli wniosek: Cuddicini to fajtłapa :P Rozumiesz :?: To dodałem od siebie, ale nie to żebym go aż tak nisko cenił. Tak czy siak napewno geniuszem nie jest, ale podoła w końcu to nie byle młokos, który nigdy wcześniej nie grał o stawkę :]

O SWP pisałem już w temacie o Atletico :wink:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 26 paź 2006, 8:38

Po remisie z Udine przychodzi pewne zwycięstwo z Livorno. Praktycznie przez cały mecz przewaga. Goście dwie akcje jedna bramka. Gol samobójczy Pfertzela to cyrk, nie jeden napastnik gorzej by spudłował (nawet Recoba z prawej kopnął :shock: ). Matrix jak na mundialu, dobrze ustawiony przy rożnym i pownonie asystuje Chino. Gol Cruza to normalka, ale nawet Ibra ustrzelił. Taki Inter chce oglądać. Szkoda straconych punktów z Udinese bo tak mogły być 2 punkty przewagi nad Palermo, a nie różnica tylko bramkowa. Martwi także kolejna kontuzja Recoby :? Przed derbami prezentuje dobrą formę, ale jak zawsze coś sie przyplącze.

Ostatnio tyle ciekawego się działo.
Kolejny klub połączony został dzisiaj z Adriano

Klubem tym jest pierwszoligowe Ac Torino. Adriano miałby zostać wypożyczony zimą i tam odzyskać formę pod okiem Alberto Zaccherroniego, za kadencji którego, przeżywał w Interze wspaniały okres. W 18 meczach strzelił wtedy 12 bramek i dzięki jego dwóm trafieniom w ostatnim meczu Inter wywalczył miejsce premiowane startem w eliminacjach Ligi Mistrzów
Prawda czy fałsz ? Torino to z pewnością nie klub dla takiego gwiazdora. Pozatym miałby tam iść specjalnie pod ręke Zacheroniego jednak ten nie ma w Toro zbyt silnej marki, dlatego w każdej chwili może wylecieć. Jak wiadomo Brazylijczyk wyjechał do ojczyzny odnaleźć spokój ducha, ale kiedy wróci, nie wiadomo :roll: Coraz bardziej więc sytuacja Adriano w Interze staje się niepewna. Podobno już do bram Nerazzurrich pukali wysłannicy Barcy i pytali o takiego jednego ...

Być może mamy następce Cordoby. Chodzi o 20 letniego Kolumbijczyka Christiana Zapate gracza Udinese. Trzeba by się bliżej przyjżeć jego umiejętnością, ale w niedziele dobrze radził sobie z naszymi atakami.

Kto to ?
Obrazek

No i teraz liczą się już tylko Derby.
FORZA INTER

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 paź 2006, 8:51

Sero pisze:Kto to ?
wygląda jak sąsiad mojego kuzyna :P
Sero pisze:Prawda czy fałsz ? Torino to z pewnością nie klub dla takiego gwiazdora
tekst o gwiazdorze powinien być opatrzony "", tak mi się zdaje. On był gwiazdą 2,3 lata temu, teraz jest marnym piłkarzem, który woli się bawić :P
Nie wiem nawet, czy Torino chciałoby tego gracza u siebie ....
Sero pisze:No i teraz liczą się już tylko Derby.
FORZA INTER
własnie - coś mało na ten temat dyskusji się toczy.
Milan jest chyba słaby jak juz dawno nie był przy okazji Derbów.
Ma dużo mniej pkt w lidze - macie niepowtarzalną okazję odskoczyć jeszcze dalej i mało tego - upokorzyć rywala przy okazji.
Może Zlatan teraz się odblokuje :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”