Hipokryzja godna twojego kibica z tego tematu. Oczywiście ty możesz pisać bzdury na mój temat, ale ja nie mogę bo wtedy jestem beee uderzam osobiście ty za to nie.
Różnica pomiędzy nami jest taka,że Ty wielu rzeczy się domyślasz i próbujesz wmówić mi,że ja tak myślę.Ja natomiast stwierdzam fakt,że z Ciebie taki Robin Hood PiS-u.Czy to hipokryzja z mojej strony?Raczej nie,bo wystarczy prześledzić ten wątek by dojść do wniosku,że tym Robin Hoodem jesteś.No tak bo ja sam siebie szufladkuje swoimi tekstami, ty za to swoimi wypocinami nie. Ty możesz wyciągać głupawe wnioski na mój temat, ale ja nie mogę.
To Ty pierwszy nazwałeś mnie lemingiem a ja się odgryzłem pasterzem Jarosławem,więc kto tu pierwszy podszedł do kogo z pogardą?Zaleciało hipokryzją z Twojej strony.Jeśli podchodzicie do kogoś z pogardą nie spodziewajcie się, że ktoś wam będzie lizał jajca.
Czy ja jestem częstym gościem w tym wątku i jadę po PiS-ie? To raczej Ty i Twoi partyjni ziomale(tak to się chyba teraz mówi) urządzili sobie tutaj hejting PO.Ja stwierdziłem tylko,że Ci co buczeli dali dupy i napisałbym to samo gdyby buczący byli z PO,SLD,RP czy legendarnej Samoobrony.Nawet mi przez głowę nie przeszło,że to jakaś okazja by pojechać po PiS-ie.Już wiesz co miałem na myśli pisząc o Twoim scenariuszu?Ale jak ktoś tu napisał to ja wrzucam wszystkich do jednego worka......Zastanawiam się skąd to się bierze i stwierdzam, że po prostu przyzwyczajeni jesteście oglądając sobie telewizje i czytając jakieś koszerne, że tam się jedzie po Pisiorach, bo o nich można powiedzieć wszystko i oni zawsze są winni.
Już klęczęTo ja już wole żeby Powstańców czcili Ci którzy gwiżdża na polityków obecnej władzy niż hołote która gwiżdże na Powstanców.A teraz na kolana ziomeczki przepraszać Czarny_Samael, Chłopaczek, Kuman, Rybcia i reszta świty.
Czy ja kiedykolwiek broniłem gościa,którego słowa wkleiłeś?Sorry,ale nie przypominam sobie.Czy zachowanie poniektórych na koncercie Madonny tłumaczy zachowanie tych buczących,których tak usilnie bronisz?Powtórzę się,ale znowu pierdzielisz jak dziecko z piaskownicy:on mi zepsuł zabawkę to ja mu podpierdziele lizaka.
Już chyba kiedyś pisałem,ale nie zwróciłeś na to uwagi.Nie zaliczam się do lewicowej strony,nie głosuje na lewicę.Powiem więcej,zdziwiłbyś się bardzo gdybym powiedział kiedy i na kogo ostatnio głosowałem.Co do udowadniania to przegapiłeś pewien fragment mojej wypowiedzi,więc Ci wkleje:Mnie glowniej z tego tematu bije to,ze lewicowa strona potrafi komus smialo cos zarzucic i tak jak kolega Ryba blysnac argumentem i udowodnic (wlasnie widzielismy jak to zrobli) i z drugiej strony posadzac o nietolerancje,homofobie prawa strone.Mowiac w skrocie - przyzwolenie na obrazanie u lewej strony smialo,ale u prawej strony to juz jest zle.Fajna ta lewicowa tolerancja.
Tak wiem to żaden dowód,ale w tym przypadku nie trzeba mieć wszystkiego czarno na białym by się domyśleć kto buczał i gwizdał.A co tu udowadniać?Przecież wiadomo kto tam był i zrobił wieś.I raczej SLD to nie było.Niektórych rzeczy chyba szczegółowo tłumaczyć nie trzeba,bo odpowiedź jest prosta i nasuwa się sama.
Słabo Ci wyszło,napisałeś to samo inaczej ubierając to w słowa.Dalej wychodzi na to,że 92% to matoły a reszta jest okay,bo jest po Twojej stronie.Widzę nie załapałeś. Nie szkodzi. Już jakiś pogląd sobie na temat Twojej osoby wyrobiłem.
Wytłumaczę więc. 92% z tych młodych, zajebistych, którzy łykają wszystko to, co im podadzą media, tak jak ukraińskie dziwki łykają magiczny biały płyn przy drogach i są wyborcami PO, lub (o zgrozo!) Paliidioty (chociaż z drugiej strony na moje to 100% wyborców tego matoła to kretyni).
Odpowiedź jest powyżej....To Ty, a nie ja, wskazujesz palcem kto gwizdał. Ja nie wiem, więc nie osądzam. Ty stwierdziłeś, że to Ci z PiS-u, więc wypadałoby mieć na to jakieś dowody skoro już rzucasz nazwami c'nie?
Więc Twój post zawierał argumenty czy nie?W liście MW. Tam widziałem argumenty, na które ten z Marquezem w avatarze nie odpowiedział.
To,że Kaczyński i spółka doznali jakichś krzywd ze strony PO,Tuska czy kogokolwiek innego nie tłumaczy zachowania tych co buczeli i gwizdali na obchodach Powstania,więc to żaden argument.Ja wiem, że przykładów na to jak traktowano Kaczyńskich przez PO było mnóstwo, ale może dorzucę kolejny.;]
http://www.prezydent.pl/aktualnosci/wyd ... ictis.html
Jak Kaczyński, to wypierdalać, ale teraz to wszystko ok, spoko. Beka.
Wiem,że czujecie się gnębieni,wyszydzani i wyśmiewani,ale na litość boską nie wmawiajcie mi,że też to robię,bo to zwykłe kłamstwo.