tak mi się wydaje
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 paź 2008, 11:31
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: runej » 30 paź 2008, 15:01
No dobra, niech będzie, że jest słaby, ale to niczego nie zmienia. Musi jeszcze dużo popracować, nad grą w destrukcji, a uczyć od kogo się ma.boksigonzo pisze:Primo - ok rozumiem , tylko beznadziejny to troszke za mocne slowo
No to jak strzeli 3 gole, a będzie miał na koncie same nieudane dryblingi czy rajdy, to mamy jego występ oceniać jako przeciętny, albo słaby? No i nie mów, że go oceniasz na podstawie podańboskigonzo pisze:Secundo - byl widoczny ale jego gra byla bezproduktywna. Ferdinanda rozliczaja z "czystego konta" tak jak Berbe z bramek , a Crisa z rajdów, dryblingów, podan itd itp ktore dzisiaj byly nieudane
Głodny gry, czyli? Ronaldo z poprzedniego sezonu, w paru meczach też grał, jakby był znudzony życiem.boskigonzo pisze:Tertio - Ja mysle ze to wracanie do formy bedzie baaardzo powolne . Przede wszystkim musze zobaczec Ronaldo glodnego gry , bo teraz to jego gra wyglada jakby mial z tego minimum przyjemnosci.
runej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 30 paź 2008, 15:35
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 30 paź 2008, 16:09
Chłopak ma potencjał, dobrze, że SAF na niego stawia. Na pewno to może być piłkarz, który zastąpi Neville'a, wiem, że za wcześnie by o tym mówić, ale wierzę, że on nam da jeszcze dużo radości. Zgadzam się też z tym, że nad grą w destrukcji musi popracować, ale ma czas. Jak (niemal) każdego Brazylijczyka, gra efektownie, nieraz jednak nieodpowiedzialnie.Cris7 pisze:Zaimponował mi Rafael.
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 30 paź 2008, 18:43
ech...No to jak strzeli 3 gole, a będzie miał na koncie same nieudane dryblingi czy rajdy, to mamy jego występ oceniać jako przeciętny, albo słaby? No i nie mów, że go oceniasz na podstawie podańFletchera, ok. Andersona, ok. Ale rzadko kiedy się zdarza, żeby skrzydłowy rozgrywał. On jak podaje to najcześciej na klepkę, czy to z Evrą czy z np. Rafaelem. A tu mu wychodzi bardzo dobrze.
Obecnie gra tak jakby nie mial nikomu nic do udowodnienia, a nie takiego Crisa widzialem w poprzednim sezonieGłodny gry, czyli? Ronaldo z poprzedniego sezonu, w paru meczach też grał, jakby był znudzony życiem.
boskigonzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: runej » 30 paź 2008, 19:14
Ale co on ma udowodnić? Przecież nie swoją miłość do Unitedboskigonzo pisze:Obecnie gra tak jakby nie mial nikomu nic do udowodnienia, a nie takiego Crisa widzialem w poprzednim sezonie
No i tu się różnimy, ale nie ma sensu tego dalej ciągnąć. Ja ci nie zamierzam wmawiać, że był najlepszy.boskigonzo pisze:ale to co wczoraj pokazal CR7 nie jest w stanie mnie przekonac ze byl najlepszy na boisku , bo reszte swoich zadan wykonywal mizernie.
runej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 30 paź 2008, 19:32
Jako wielki fan wychowanków, w szczególności tych z Wysp Brytyjskich, staram się oglądać każdy mecz Rovers. Nie robi tam szału, ale gra niezwykle solidnie. Przede wszystkim w defensywie, bo o dziwo w ataku wiele okazji do zaprezentowania swoich umiejętności nie ma. Może to taktyka Ince'a...Tak z innej beczki, ogląda ktoś Blackburn? Jeśli tak, to powiedzcie jak gra Simpson, bo ciekawi mnie jak się rozwija. Oglądanie skrótów Premiership nie wystarcza.
To jest chora sytuacja. Kilka lat temu musiałem bronić Fletcha przed krytyką tzw. pokolenia 'joga bonito' (komentarze typu "Fletch to drewno" były na porządku dziennym). Teraz natomiast będę musiał apelować o dawkę zdrowego rozsądku. Scholes to prawdziwy geniusz, jeden z najznakomitszych rozgrywających swojego pokolenia. Super by było mieć drugiego takiego zawodnika, ale Fletcher choćby bardzo chciał to nawet nie zbliży się do poziomu, który prezentował nasz rudzielec.Nastepce Scholes'a juz mamy
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 30 paź 2008, 21:14
Ja jestem zdania, że młody szanse dostawać powinien, lecz obecnie naszym najlepszym prawym obrońcą jest oczywiście Brown. W tym sezonie w lidze zagrał 5 spotkań, co daje ponad połowę występów United. Trudno rozwiązać sytuację, gdzie w kadrze jest trzech (jeśli liczyć O'Shea'ę, który jednak gra raczej w środku pomocy to nawet czterech) piłkarzy grających na prawej stronie obrony. Neville z racji tego jak ważnym jest piłkarzem dla tego zespołu i pomijając nawet fakt, że w meczu z Chelsea dawał się rywalom wyprzedzać, co mogło być groźne w skutkach, to kapitan musi dostawać szanse. Uważam także, że ważne jest dawanie szans również w lidze Rafaelowi. Chłopak może się rozwinąć w naprawdę dobrego piłkarza, szanse otrzymywać musi. Patrząc na samą ligę, można jednak stwierdzić, że podstawowym prawym obrońcą jest Wes. I choć niektórzy stwierdzą, że gra za mało (co jest zgodne z prawdą, bo ten piłkarz bardzo mnie zaskakuje za każdym razem, nie liczyłem dawniej u niego na walory ofensywne, ale się przeliczyłemred85 pisze:Wracając do Rafaela - osobiście nie podoba mi się to, jak często Brown musi siedzieć na ławce. To niesprawiedliwe, szczególnie po tym, jak świetnie wypadł w zeszłym sezone.
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 01 lis 2008, 22:36
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 15 lis 2008, 16:52
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 lis 2008, 16:59
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 15 lis 2008, 17:14
fieldy pisze:p.s. Bramkę Gomesa i Woodgate'a widzieliscie ?Zamienili sobie Robinsona na Gomesa i mają teraz
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 15 lis 2008, 17:58
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 15 lis 2008, 18:10
boskigonzo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 22 lis 2008, 19:24
Cris7
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio