Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 25 sty 2012, 20:29
maciek_88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 25 sty 2012, 20:33
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 25 sty 2012, 20:46
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 25 sty 2012, 20:46
Sklad prawdopodobny a sklad jakim Real naprawde zagra to spora roznica. Slyszalem ze Coentrao ma grac, ja mysle, ze Sahin moglby w srodku pola pomoc wiecej niz on.RealFan pisze:Jakim składem zagra Real? Nie wiem. Zadzwoń do wróżki.
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 25 sty 2012, 20:52
miałem to napisać wcześnie, ale mi sie nie chciało. Uzupełnię trochę: uzasadnieniem jego jest to, że mecz oglądał jego 10-letni syn i zachowanie Pepe było niegodne i nie daje dobrego przykładu młodszemu pokoleniu grającemu w piłkę.niemiecki socio, mieszkający w Barcelonie złożył pozew do sądu przeciwko Pepe(za akcje z ręką Messiego)![]()
Jakby Sahin zmienił narodowość na Portugalską to by grał.Slyszalem ze Coentrao ma grac, ja mysle, ze Sahin moglby w srodku pola pomoc wiecej niz on.
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 25 sty 2012, 20:57
Dziwi się, że żaden aktor nie złożył protestu na Busquetsa. Przecież jego gra obraża ten zacny zawód.A dwóch katalońskich europosłów złozyło w tej samej sprawie protest do komisji europejskiej - powód demoralizacja młodzieży i dzieci przez Pepe
Marco Van Basten

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 25 sty 2012, 21:00
Ale typowanie składu dzisiaj nie ma sensu, bo nie wiadomo i trudno o jakąkolwiek pewność, czy Real zagra ofensywnie, czy defensywnie, a jak ofensywnie, to opcji jest mnóstwo. Dowiesz się niebawem.Aker pisze:Sklad prawdopodobny a sklad jakim Real naprawde zagra to spora roznica. Slyszalem ze Coentrao ma grac, ja mysle, ze Sahin moglby w srodku pola pomoc wiecej niz on.
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 25 sty 2012, 21:04
Masz taki zajebisty telewizor, a mecze oglądasz w knajpie?!cloner pisze:Oby mecz był ciekawszy niż pierwszy, bo znów mam zamiar się wybrać do knajpy go obejrzeć
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 25 sty 2012, 21:06
No Mroczki by lepiej nie zagrały, a na nich też nikt nie składa pozwu, to jaka tu jest sprawiedliwość?Marco_Van_Basten pisze:Przecież jego gra obraża ten zacny zawód.
krzychu212

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 25 sty 2012, 21:11
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 25 sty 2012, 21:12
Pep nie zaskoczyłBarcelona line-up (official): Pinto - Alves Pique Puyol Abidal - Xavi Busquets Iniesta - Messi Cesc Alexis
Casillas, Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Coentrao, Lass, Xabi Alonso, Kaká, Ozil, Cristiano, Higuaín.
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 25 sty 2012, 21:16
Aker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 25 sty 2012, 21:16
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 25 sty 2012, 21:17
Aker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 25 sty 2012, 21:18
Kluchman
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin