myhalek_acm pisze:bo tylk ototalny ignorat i idiota wypowiada sie tak lekcewazaco ,
łał, a to Wilmore nie spełnia powyższych warunków?
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 22 kwie 2008, 21:56
myhalek_acm pisze:bo tylk ototalny ignorat i idiota wypowiada sie tak lekcewazaco ,
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 22 kwie 2008, 21:58
myhalek_acm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 22 kwie 2008, 22:16
Żartujesz?fieldy pisze:Jakieś prezentacje robią
Nie jestem z ghetta, więc chyba nie.guru pisze:łał, a to Wilmore nie spełnia powyższych warunków? Laughing
A gdzie napisałem, że dostałbym 100%myhalek_acm pisze:Czasem dochodzi stres i chce miec ogolnie 90 pkt a jesli chodzi o poziom gwarantuje ze nie napisalbys tego testu na maksymalna ilosc punktow bo tylk ototalny ignorat i idiota wypowiada sie tak lekcewazaco
Się ogarnąłem, uczesałem, wziąłem prysznic i w ogóle.po prostu sieogranijbo kiedys trafi kosa na jeden z kamieni na szancu Laughing
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 22 kwie 2008, 22:20
O stary, ja sobie wziąłem temat, który mnie naprawdę interesował (język propagandy politycznej) i przygotowywanie go to była sama przyjemnoścWilmore pisze:Żartujesz?fieldy pisze:Jakieś prezentacje robią
TrylogiaWilmore pisze: Dziękujcie bogom, że nie macie Ognia z miecza zalanego potopem, albo wypocin JP II, które ostatnio wciskają, gdzie się da.
maciek_88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 22 kwie 2008, 22:33
Lubię, ale nie mam złudzeń co do chęci do czytania książek gimnazjalistów.maciek_88 pisze:Trylogia Zgoda
A ilu Twoich znajomych z klasy kupiło/ściągnęło/wzięło bratu/znajomemu?maciek_88 pisze:O stary, ja sobie wziąłem temat, który mnie naprawdę interesował (język propagandy politycznej) i przygotowywanie go to była sama przyjemnośc Smile
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 22 kwie 2008, 22:33
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 22 kwie 2008, 22:37
Nie wiem, nie znam, nie wyciągam pochopnych wniosków.bagg pisze:to wlasnie sa debile mimo wszystko.
Bo są łatwiejsze, więc Ci się nie dziwię.bagg pisze: i nie wyobrazam sobie, zeby te testy byly trudniejsze.
Jadąc na "dane, szukane" i próbując coś rozwiązać + minimalny zakres wiedzy z przedmiotu = spokojne 80%. Za wzory + rozwiązanie nie dostajesz wcale tak wiele punktów, w porównaniu do dane, szukane...bagg pisze:jednak test matematyczny to czysta loteria z nie malej ilosci wzorow.
A to już zależy od a. nauczyciela i b. ucznia. Jak chce się uczyć i mieć dobry wynik, to te lektury to serio minimum z tego, co powinien przeczytać w gimnazjum - obie książki serio powinny młodzieży przypaść do gustu. Syzyf... może i mniej, ale i tak bardziej niż wypociny papieża lub monumentalny Sienkiewicz.bagg pisze:i biorac pod uwage jak na lektury w gimnazjum sie leje po prostu - charakterystyka naprawde nie byla taka latwa.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 22 kwie 2008, 22:42
bagg pisze:i biorac pod uwage jak na lektury w gimnazjum sie leje po prostu - charakterystyka naprawde nie byla taka latwa.
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 22 kwie 2008, 22:47
Wilmore pisze: Nie wiem, nie znam, nie wyciągam pochopnych wniosków.
Jadąc na "dane, szukane" i próbując coś rozwiązać + minimalny zakres wiedzy z przedmiotu = spokojne 80%. Za wzory + rozwiązanie nie dostajesz wcale tak wiele punktów, w porównaniu do dane, szukane...
A to już zależy od a. nauczyciela i b. ucznia. Jak chce się uczyć i mieć dobry wynik, to te lektury to serio minimum z tego, co powinien przeczytać w gimnazjum - obie książki serio powinny młodzieży przypaść do gustu. Syzyf... może i mniej, ale i tak bardziej niż wypociny papieża lub monumentalny Sienkiewicz.
A jak nie chce czytać, to niech nie ma pretensji do "kutasów", że testy są, jakie są.
Zadań zamkniętych nie oglądałem dokładnie, charakterystyka jak na wymagania gimnazjum i średnio ogarniętego ucznia to pikuś.
Tylko trzeba chcieć coś zrobić przez te trzy lata.
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 22 kwie 2008, 22:58
Znajoma egzaminatorka w gimnazjum, przepowiadała, jakie będą mechanizmy.bagg pisze:ja znam, poniekad moje srodowisko. nie wiem, skad bierzesz dane odnosnie tych testow, ale nie sposob sie dla mnie z nimi nie zgodzic.
Wszystko zależy. Wierzę na słowo egzaminatorce z humanistycznego, która martwi się o swoich uczniów, czy sklecą trzy zdania na krzyż w charakterystyce, bo o wypisywanie danych i szukanych jest spokojna od lat, te egzaminy wychodzą lepiej w jej środowisku, niż humanistyczny.bagg pisze: na dane szukane to sobie moge jechac z fizyki, ktorej moze byc na tym tescie za jakies 5 punktow. prawda jest owszem, ze za zadanie otwarte na jakies 5,6 punktow z jeden mozna dostac za samo wypisanie danych praktycznie, ale nie jest to tez az takie latwe, jak mogloby sie wydawac. i zalezy jeszcze co rozumiesz przez minimalny zakres wiedzy.
De gustibus.bagg pisze: zeromskiego nie czytalem, bo to zeromski. czy to syzyfowe prace czy ludzi bezdomni chyba nigdy przez niego nie przebrne, nie podchodzi mi po prostu. sienkiewicza bym z pocalowaniem reki za niego przyjal.
Lać wodę to się leje na prezentacji. Egzamin z definicji nie jest od lania wody. A jak przygotowywali źle dzieciaki, to pretensje można mieć do dwóch stron - do dzieciaków, że nie chciały "na wszelki wypadek" nauczyć się czegoś innego, i przede wszystkim do nauczycieli, którym odechciało się przygotowywać rzetelnie uczniów.bagg pisze:
i prawda jest taka, ze chociaz podstawa programowa sa lektury i moga one na tescie byc bez zadnego problemu czy sprzeciwu i chociaz ciezko mi zrozumiec kon2r - to jestem w stanie spojrzec na neigo przychylniejszym okiem. chlopaka pewnie kuli rozprawek, w ktorych mozna totalnie lac wode
bagg pisze:i az mi sie zaza z tym cytowaniem selektywnym przypomnial.
Wilmore
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 23 kwie 2008, 8:04
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 23 kwie 2008, 12:09
charkterystyke napisałem poprawnie jednak pomyliłem pare wątków tyle.Diamen23 pisze:Swoją drogą Kon2r nie masz czego szukać na humanie, skoro nie potrafisz napisać prostej charakterystyki .
kon2r

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość Anonimowy » 23 kwie 2008, 13:07
Gość Anonimowy
brylancik
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio