za Osimhena to chyba ten Laurentis wołał jakieś 150 mln. To nie jest blisko. Muani też blisko 100 mln, a on chyba ma jeden taki sezon w karierze + ma 25 lat, więc to nie jest wonderkid, który będzie dopiero się rozwijał. Sam nie wiem.
Vlahovic to chyba tez koło 100 i nie wiadomo, czy on w ogóle chciałby do United przejść.
Tego Davida nie ocenie, bo nie znam zupełnie.
Ale jest może z 5-6 nazwisk na ryjku i nie ma co wybrzydzać. Do takiego RKM nie jestem w ogóle przekonany, Osimhen to moje marzenie, ale on kosztuje dwóch Hojlundów, no nie ma wielkiego wyboru.
Widziałem gdzieś statsy co do goli w jego wieku i wyglada tu lepiej niż te Osimheny i jeszcze kilku innych. Wiadomo, tam kupujesz gotowy produkt, tu jakiś tam potencjał, ale widocznie ten potencjał oceniono wysoko. I na plus, że chłopak zdeterminowany na ten transfer, chciał go Paryż, ale on postawił na Manchester. Ja właśnie chcę graczy, którzy od początku stawiają transfer do nas jako wybór nr1. Takim był Martinez, takim był Mount, takim jest Hojlund.
Btw Real kupował swoich Viniciusów w worku, to my kupujemy swojego, hehe. Jaki klub, taki Vinicius hehe