Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 23 lis 2008, 12:12
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 23 lis 2008, 19:13
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 28 lis 2008, 10:48
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 29 lis 2008, 7:38
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 29 lis 2008, 8:23
update:Loczek pisze:Jak podaje oficjalna strona ManUtd na Old Trafford 1 stycznia trafi Serb Zoran Tosić. Włodarze Czerwonych Diabłów zapłacili za piłkarza 8 milionów funtów Partizanowi Belgrad. Przyznam szczerze, że nigdy nie spotkałem się z tym nazwiskiem, ale skoro Fergie uważa, że to dobre posunięcie to pewnie i tak będzie. Przed Serbem do Anglii miał trafić z Valerengi Moa Abdellaoue, kolejny młody gniewny.
Niedawno doszły do nas informacje, że Manchester United otrzymał pozwolenie na pracę w Anglii dla 21-letniego pomocnika Partizana Belgrad, Zorana Tošicia. Jednak kilka godzin temu dyrektor Partizana, Dragan Djurić, oficjalnie oznajmił, że do podpisania żadnej umowy nie doszło, a Tošiciem interesują się także kluby z Serie A.
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 29 lis 2008, 20:07
Wczoraj na oficjalnej stronie Manchester United poinformował, że Zoran Tosic w porozumieniu z klubem otrzymał pozwolenie na pracę w Wielkiej Brytanii.
Dzisiaj wieści te potwierdził agent 21-letniego skrzydłowego, który dodał również, że na finalizację transferu trzeba będzie jeszcze poczekać.- Pracuję nad tym transferem od ponad dwóch miesięcy - podkreśla Zoran Pavlovic. - To oczywiste, że robiliśmy wszystko co w naszej mocy, aby Zoran otrzymał pozwolenie na pracę, bo to było kłopotem. Zainteresowanie Manchesteru było ogromne.
- Wówczas w porozumieniu z United wystosowaliśmy odpowiednie pismo, starając się tym samym uzyskać pozwolenie na pracę. Pan Ferguson osobiście się w to zaangażował i rozwiązaliśmy kłopot.
- Kolejną rzeczą jest finalizacja transferu. Mam nadzieję, że pierwszego stycznia mój klient będzie oficjalnie zawodnikiem Mistrzów Europy - zakończył.
Kilka słów dodał bohater ostatnich nagłówków gazet, Zoran Tosic.
- Poinformowano mnie, że jakieś dziesięć dni temu Manchester United wysłał pismo w sprawie mojego pozwolenia o pracę - stwierdza Serb. - Nie wiem co będzie dalej, lecz prawdopodobnie w barwach Partizana zagram jeszcze tylko cztery spotkania.
Loczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 30 lis 2008, 15:35
boskigonzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 lis 2008, 16:29
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 30 lis 2008, 16:40
boskigonzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 30 lis 2008, 16:43
A jak mówiłem przed sezonem, że to kupno skrzydłowego powinno być priorytetem, bo tam jest bida to było oburzenie....;]Mecz z B'burn a my nie mamy skrzydel
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 30 lis 2008, 16:47
boskigonzo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 30 lis 2008, 17:35
fieldy pisze:Zasłużone zwycięstwo. Bez dwóch zdań.
Nic dodać, nic ująćboskigonzo pisze:Zasluzone
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 gru 2008, 15:40
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 01 gru 2008, 16:16
boskigonzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 01 gru 2008, 16:53
red85
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio