Nie będzie,ale pewnie do Mentzena zadzwonią
Conrado

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 18 maja 2025, 22:36
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duma Katalonii » 18 maja 2025, 22:38
Ja wprost przeciwnie. Chyba nie ma żadnego kraju na świecie, który ogranicza prawo do głosowania swoich własnych obywateli w zależności od tego czy mieszka w państwie czy nie. Również uważam że Polonia powinna mieć powiedzmy 5 posłów i 2 senatorów i głosować tylko na nich, natomiast zasadne uważam kryterium osobistego głosowania na terytorium RP kiedy ktoś mieszka zagranicą.MazurXIII pisze:@coco Niezmiennie stoję na stanowisku - nie mieszkasz w kraju/nie płacisz tu podatków - nie powinieneś mieć prawa głosu. Jest to dla mnie równie ważne co repolonizacja mediów.
Duma Katalonii
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 18 maja 2025, 22:38
Conrado

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 18 maja 2025, 22:42
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: WKB » 18 maja 2025, 22:45
WKB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hannibal » 18 maja 2025, 22:47
Hannibal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: WKB » 18 maja 2025, 22:48
przecież ci ludzie wyjechali nie z własnego widzimisie a z uwagi na zjebane warunki do życia, dlaczego mieliby nie mieć wpływu na wybór, który może sprawić że byliby skłonni wrócić?Duma Katalonii pisze: ↑18 maja 2025, 22:38Ja wprost przeciwnie. Chyba nie ma żadnego kraju na świecie, który ogranicza prawo do głosowania swoich własnych obywateli w zależności od tego czy mieszka w państwie czy nie. Również uważam że Polonia powinna mieć powiedzmy 5 posłów i 2 senatorów i głosować tylko na nich, natomiast zasadne uważam kryterium osobistego głosowania na terytorium RP kiedy ktoś mieszka zagranicą.MazurXIII pisze:@coco Niezmiennie stoję na stanowisku - nie mieszkasz w kraju/nie płacisz tu podatków - nie powinieneś mieć prawa głosu. Jest to dla mnie równie ważne co repolonizacja mediów.
Enviado desde mi RMX3363 mediante Tapatalk
WKB

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 18 maja 2025, 22:49
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 18 maja 2025, 22:51
Eyesmon
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 18 maja 2025, 22:57
Kluchman

NoName1989
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 18 maja 2025, 23:24