I tu sie mylisz, tam bylo caly czas slowko aktualnieHaha, najpierw każesz mi znaleźć, gdzie narzekasz na to ustawienie, a później zmieniasz zdanie i każesz mi podać zdanie z dnia dzisiejszego - zdecyduj się.
Zreszta...
Jak masz, czas to sobie poszukaj... Problem w tym ze wg Ciebie (takie mam domysly) jestem kolesiem ktory jeszcze niedawno uznawal Leo za boga a po jednym meczu zmienil zdanieCiekaw jestem, co mówiłeś o nim rok i dwa lata temu.
Tak samo z Smolarkiem, fanem jego nie jestem, napastnikiem nie jest a to ze strzelal dla nas gole to jedno, kiedy ostatni raz w sezonie strzelil dla klubu mniej wiecej 10 bramek?
Oczywiscie z tym do niczego nie mozna odczytywac doslownie, Smolarek byl traktowany jako gwiazda a tak naprawde jest srednim klasy europejksiej zawodnikiem
Poza tym gowno mi udowodniles....
czy to oby nie jest to samo albo bardzo blisko tego stwierdzeniaUwazam ze na bosiku to bedzie wygladalo tak ze zagra 5 w poomocy, tylko z wiekszym nastawieniem ofensywnym, gdzie co chwile ktos inny bedzie wspomagac wysunietego Sagana
Ale dzieki ze mnie suwiadomilesMyślałem, że niechęć do Leo nie odbierze Ci umiejętności racjonalnego myślenia, doprawdy. Dziś wychodzimy 1-4-1-4-1, by w ataku przechodzić nawet na 1-4-3-3.
Leo nie zmiania ustawienia, to wsyztsko meisci sie w jego konwecji (przeciez juz tak gralismy zdaje sie), jak tak to przedstawiasz to oczywiscie lekka zmiana jest wchodzac w szczegoly, bo gramy z wiekszym nastawieniem ofensywnym