Reprezentacja Polski (zbiorczy) - Strona 248

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

#TeamLewandowski czy #TeamProbierz?

#TeamLewandowski
8
40%
#TeamProbierz
4
20%
Na selekcjonera Tomasz Tułacz, niech grają zawodnicy U-20 i naturalizowani Kongijczycy
8
40%
Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 10 wrz 2008, 17:22

Haha, najpierw każesz mi znaleźć, gdzie narzekasz na to ustawienie, a później zmieniasz zdanie i każesz mi podać zdanie z dnia dzisiejszego - zdecyduj się.
I tu sie mylisz, tam bylo caly czas slowko aktualnie :!: dodalem pozniej dizsiaj abys lepiej zrozumial
Zreszta...
Ciekaw jestem, co mówiłeś o nim rok i dwa lata temu.
Jak masz, czas to sobie poszukaj... Problem w tym ze wg Ciebie (takie mam domysly) jestem kolesiem ktory jeszcze niedawno uznawal Leo za boga a po jednym meczu zmienil zdanie
Tak samo z Smolarkiem, fanem jego nie jestem, napastnikiem nie jest a to ze strzelal dla nas gole to jedno, kiedy ostatni raz w sezonie strzelil dla klubu mniej wiecej 10 bramek?
Oczywiscie z tym do niczego nie mozna odczytywac doslownie, Smolarek byl traktowany jako gwiazda a tak naprawde jest srednim klasy europejksiej zawodnikiem
Poza tym gowno mi udowodniles.... :arrow:
Uwazam ze na bosiku to bedzie wygladalo tak ze zagra 5 w poomocy, tylko z wiekszym nastawieniem ofensywnym, gdzie co chwile ktos inny bedzie wspomagac wysunietego Sagana
czy to oby nie jest to samo albo bardzo blisko tego stwierdzenia :arrow:
Myślałem, że niechęć do Leo nie odbierze Ci umiejętności racjonalnego myślenia, doprawdy. Dziś wychodzimy 1-4-1-4-1, by w ataku przechodzić nawet na 1-4-3-3.
Ale dzieki ze mnie suwiadomiles

Leo nie zmiania ustawienia, to wsyztsko meisci sie w jego konwecji (przeciez juz tak gralismy zdaje sie), jak tak to przedstawiasz to oczywiscie lekka zmiana jest wchodzac w szczegoly, bo gramy z wiekszym nastawieniem ofensywnym

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8749
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 10 wrz 2008, 18:07

Cieszmy sie, ze to tylko Internet, i niektórzy mogą wypisywac swoje bzdurne teorie (vide Wilmore). O swoim pomysle napisalem jakis czas temu, Leo nie posłuchał :lol:

Yukasz, ze mnie sie smiales, ze ja chce grac zarówno z San Marino, jak i z Portugalią dwoma napastnikami, wiec teraz moze wszyscy posmiejmy sie z Beenhakkera, który zarówno przeciwko Slowenii, jak i San Marino wystawia jednego napastnika.
:haha:

Jestem wiecznym optymistą, ale po ostatnim meczu, nawet i moja wiara w reprezentacje Polski została mocno zachwiana, wierze w zwyciestwo, latwo zwyciestwo z San Marino, ale ... czy nie lepszym rozwiązaniem byłaby porazka i dymisja Leo? Wasz ukochany Kasperczak przeciez jest obecnie bez pracy, a on jest tak potrzebny w Zabrzu, jak dobre wyniki :lol: Czyli w ogóle :haha:

Skład, który złozył trener zły nie jest, na amatorów wystarczy na pewno, zapewne kilku graczy "zablysnie", ale czy będzie sie czym tak naprawde chwalić? W koncu to tylko San Marino.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 10 wrz 2008, 20:52

Przecież dziś San Marino jest groźniejsze w początkowych minutach niż Słowenia :shock: No Wojtkowiak debiut rozpoczął...

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 28

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 10 wrz 2008, 20:59

Póki co nasza reprezentacja rozgrywa zajebiste spotkanie, godne el MŚ a właściwie przyszłego (miejmy nadzieje) uczestnika tej imprezy choć wątpie by drużyna z 201 miejsca w rankingu FIFA (bo tak narazie gramy) się tam znalazła :cry:
Wilmore moze być zachwycony bo taktyka 1-4-2-3-1 jest the best jak od 2 lat!!!

To jest to co pisał Czeher - gramy jednym napastnikiem - którego nie widze (może szedł po bidon :lol: ) Piszczek podobnie chowa się za "gospodarzami" a właściwie za Saganowskim dzięki czemu zajebiście się uzupełniają a Smolarek jest od wszystkiego czyli od niczego. Taktyka więc wygląda 1-4-5-0 no dobrze 1\2 w ataku :mrgreen:

Rzyt karny w 3 minucie szkoda, że San Marino nie wykorzystało. Jak nie wygramy to "mlask, mlask" ogłosi 3-trzy dniowa żałobę narodową, Leo straci Order Odrodzenia Polski a Roger polskie obywatelstwo bo od kiedy on gra - nie gramy 8)

Może wygramy 2:1 ale nie ma się co podniecać... albo cieszmy się - następni w grupie już tylko lepsi.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3346

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 10 wrz 2008, 21:17

Komentator:
"San Marino nam na za duzo nie pozwala"
:lol:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 10 wrz 2008, 21:19

Pierwsza połowa na poziomie. Szkoda, ze rywale nam tego karnego nie wykorzystali, byłoby zabawniej :wink: A tak będzie kolejne zwyciestwo, choc i tak licze, ze Leo sie pozegna z naszą reprezentacją. Poza tym, ktoś mi powie czemu Gancarczyk nie gra? Przeciez byl awizowany wczesniej.

edit:

zapomniałbym, brawo kibice, wreszcie porządna ekipa chyba pojechała, bo jest doping, jest dobry doping :beer:

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2332
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 10 wrz 2008, 21:22

Na szczęście mamy zapewniony start w EURO 2012...

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 wrz 2008, 21:23

"sad but true" :)

Fabian całkiem nieźle dziś gra. Podoba mi się jego występ, Almunia może czuć się zagrożony. Dla Kowalczyka to powinien być ostatni mecz w kadrze. Nie życzę mu źle ogólnie, ale niech sie skupi na grze w klubie.

Oglądam ten mecz i nie mogę zrozumieć, dlaczego nasi nie grają z pierwszej piłki, dlaczego nie walczą o każdą piłkę, dlaczego grają na stojąco, nie chcą przyspieszyć. Nie ogarniam. Momentami ta gra jest tak chaotyczna, że odechciewa się patrzeć.

A Leo powie na końcu, że liczą się 3 pkt. [o ile dowieziemy zwycięstwo do końca] :lol:

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 10 wrz 2008, 21:29

Niech mi ktoś powie o co kaman z Kowalczykiem??? Jeżeli po sobocie się Leo nie podobał po co go wystawiał??? Po to żeby po dwudziestu kilku minutach go zdjąć i powiedzieć publicznie, że nie powoła już więcej tego pana??? Czy po prostu Leo chciał przez pierwsze minuty przetrwać w defensywnym nastawieniu nawałnicę San Marino i później wpuścić Krzynia, żeby ich zabiegał???

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 10 wrz 2008, 21:29

Jak w meczu z SM do przerwy najlepszy na boisku jest bramkarz to albo ja czegos nie ogarniam ale swiat zwariowal .... a wiem to jest Leo cudotworca :mike:

Tak jak sie spodzewalem, pisalem o tym, nie bede sie powtarzac bo wszytsko jest czarno na bialym napisane wyzej ...

Leo ma szczescie, iz terminarz jest skonstruowany tak a nie inaczej, zaczynalismy kampanie wrzesniaowa z teoretycznie najgorszymi zespolami, w dodatku pierwszy mecz na wyjezdzie z amatorami... inaczej juz pewnie byloby po nim a tak niby nic sie jeszcze nie stalo

Ogolnie nie wiem o co halo, przeciez dzisiaj beda 3pkt wiec po co ta krytyka ? :>
Ostatnio zmieniony 10 wrz 2008, 21:31 przez czeher, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 10 wrz 2008, 21:30

Don Leoś musi odejść po tym meczu. Brakuje już nie tylko pomysłu na grę, ale i gry "dla trenera" czy ogólnie kraju.

Ale w końcu psycholog niepotrzebny.

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 28

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 10 wrz 2008, 21:54

Do końca spotkania czasu coraz mniej a gry jak nie było tak nie ma - choć SMR (Smerfy) coraz rzadziej przechodzą na naszą połowe ale to chyba zrozumiałe .... I GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL ROBERT LEWANDOWSKI!!!!!!! LEO LEO po co Saganowski jak jest... LEWANDOWSKI!!! Brawo... 2:0

Leo spadaj Robert czekamy na Wisłę :D

PS dobry motyw z laską co lizała loda - szaQu się trochę podniecił :jupi:

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2906

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 10 wrz 2008, 22:21

Mecz tragiczny. Denerwujący był też doping kibiców, co prawda piłkarze nie sprawiali żeby było lepiej, ale ciągłe bluzgi na PZPN + śpiewanie co chwilę tragicznej pieśni Wisły przerobionej na reprezentację nie świadczy dobrze.
Ostatnio zmieniony 10 wrz 2008, 22:22 przez Rezus, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
klopx
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 56

Post Wyświetl pojedynczy post autor: klopx » 10 wrz 2008, 22:22

Mi to już nawet nie chodzi o ten wynik... ale Polska gra tak głupio że aż się śmiać chce! Co oni wogóle wymyślaja?:/ M.Lewandowski grał chyba całe wakacje w piłke plażową... Po co on co chwile piłe podnosi to ja nie mam pojecia. Piszczek grał nieźle i cieszy bramka Roberta - to by było na tyle. Gdyby nie koszulki mecz śmiałoby można pomylić z jakims spotkaniem w lidze okręgowej (nie umniejszając niczego okręgówce)

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 10 wrz 2008, 22:25

Denerwujący był też doping kibiców
Trzeba było jechac i stworzyć lepszy.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”