Chcac walczyc o najwyzsze cele w lidze i pucharach trzeba miec szeroka rezerwe.Popatrz kogo my na niej mamy.Wczoraj Gulacsi(bramkarz),Aurelio,Pacheco(zupelnie nie ograny),J.Cole,Shelvey i N'Gog.Jest kim straszyc,nie?Daaaamian pisze:Prawdę mówiąc ostatnio Poulsen bardzo mnie zaskakuje. W spotkaniu z Fulham i w pierwszej połowie spotkania z Wolverhampton grał naprawdę dobrze. Nie zmienia to jednak faktu, że to i tak jeden z pierwszych do odstrzału w najbliższym okienku. Duńczyk, chociaż ma przebłyski, jest piłkarzem zdecydowanie za słabym na Liverpool.Sergek pisze:Czy ja dobrze widziałem, Christian zagrał na prawdę dobrze?
Granero? Mam nadzieję, że to plotka.
Tak jak Benitez przez 6 lat nie zbudowal w miare silnej lawki rezerwowych,tak nie moglismy walczyc na wszystkich frontach.W zeszlym sezonie przyszly kontuzje i gralismy Darbym(nieograny),Spearingiem czy Ayala.
Jakos MU nie przeszkadza trzymac w skladzie Obertana,Gibsona czy Owena albo Bebe.Nie raz moga byc przydatni,na taka czarna godzine.
Dopoki nie bedzie w miare silnej,szerokiej rezerwy dopoty nie bedziemy walczyc o trofea!