Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 09 maja 2013, 20:13
Boromir

Rojiblanco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 10 maja 2013, 2:32
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nirvana » 10 maja 2013, 2:43
Dwa lata temu w juwenalia kolega wracał autobusem kiedy jakiś koleś postanowił jechać na dachu. Jak się to skończyło można się domyślaćDudek pisze:ja pierdole, ile ludzi na AGH. Człowiek poszedl na grila do kumpla, potem z nudów poszlismy zobaczyć co na akademikach a tam tak ludzi najebane że ciężko gdzies miejsce znaleźć. O 1 jak weszliśmy do autobusu (zajeło to jakies 10min) to dopiero na 4 przystanku otworzyły się drzwi, przez pierwsze 3 ani nikt nie wsiadł ani nie wysiadł taki tłok był. Juwenalia to złoo!
Nirvana
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 10 maja 2013, 3:36
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Grand » 10 maja 2013, 9:15
MS AGH to jest złe miejsce, juwenalia na miasteczku jeszcze większe. Wez jednak pod uwage, że wiekszosc ludzi ktorzy tam siedza sa spoza agiehu i UJ-otowych dwoch akademikow (okoliczna dresiarnia czasami wpada, gimbusiarnia, licealisci) i ogolnie zdecydowana wiekszosc przyszlej "inteligencji" kraju to zwykli socjopaci, brudasy. Co do komunikacji miejskiej to widze ze sie nic nie zminilo, przez 5 lat mieszkania na ms bylo tak samo.Dudek pisze:ja pierdole, ile ludzi na AGH. Człowiek poszedl na grila do kumpla, potem z nudów poszlismy zobaczyć co na akademikach a tam tak ludzi najebane że ciężko gdzies miejsce znaleźć. O 1 jak weszliśmy do autobusu (zajeło to jakies 10min) to dopiero na 4 przystanku otworzyły się drzwi, przez pierwsze 3 ani nikt nie wsiadł ani nie wysiadł taki tłok był. Juwenalia to złoo!
Grand
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 10 maja 2013, 10:31
W Toruniu co roku czuć na mieście, że są juwenalia chociażby dlatego, że Kopernik jest zawsze ustrojonycru pisze:Cholera a ja nie wiem co sie we Wrocku dzieje, poswiecilem jutrzejsze wstanie do pracy na rzecz pojscia na juwenalia wlasnie - 3h zeszly, na rynku pusto, niczym to sie nie rozni od typowego czwartku. Nie wiem czy ludzie mniej kasy maja i pija w domach, czy kumulacja w akademikach, ale na samym rynku nie czuc w ogole dnia dzisiejszego

Aker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 10 maja 2013, 10:40
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 10 maja 2013, 12:03
z tym, że akurat rozumiem to, bo to są najlepsze miejsca do picia, jeśli ktoś nie ma akurat żadnej domówki. Ale w sumie jak byłem wczoraj to tak na 1,5h tylko na miasteczku to nawet takiego mega zajebanego nikogo nie widziałem. Raz tylko goście chcieli sie napierdalać, ale jakiś gość ich rozdzielił. Poza tym to tylko wszędzie strasznie czuć bylo moczemGrand pisze: MS AGH to jest złe miejsce, juwenalia na miasteczku jeszcze większe. Wez jednak pod uwage, że wiekszosc ludzi ktorzy tam siedza sa spoza agiehu i UJ-otowych dwoch akademikow (okoliczna dresiarnia czasami wpada, gimbusiarnia, licealisci) i ogolnie zdecydowana wiekszosc przyszlej "inteligencji" kraju to zwykli socjopaci, brudasy. Co do komunikacji miejskiej to widze ze sie nic nie zminilo, przez 5 lat mieszkania na ms bylo tak samo.
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 10 maja 2013, 12:34
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 10 maja 2013, 13:00
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 10 maja 2013, 13:10
Lisek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 10 maja 2013, 13:10
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 10 maja 2013, 13:10
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 10 maja 2013, 14:08
Też dzisiaj niestety idę na juwenalia awf, ale w Gdańsku. Boję się.rekinho pisze:wczoraj byłem na awfaliach w kato, dobre dupeczki tam mają i nawet mało studentów śmieci (chociaż i tak pełno, ale nie robili jakiejś mega trzody)
Cris7
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio