Liga Mistrzów (zbiorczy) - Strona 249

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
ODPOWIEDZODP

Najlepszy zwycięzca LM w historii?

PSG 2025
2
10%
Real 2016/2017/2018
3
15%
Real 2014
0
Brak głosów
Bayern 2013
6
30%
Bayern 2020
2
10%
Barcelona 2009
0
Brak głosów
Barcelona 2011
0
Brak głosów
Barcelona 2015
3
15%
Juventus 1996
0
Brak głosów
Marsylia 1993
1
5%
Inny
3
15%
Awatar użytkownika
BadBoy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 810

Re: Liga Mistrzów (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 14 wrz 2010, 16:29

mnie to bardziej Lyon-Schalke przekonuje :) glownie z racji wzmocnien niemieckiego zespolu :)

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 14 wrz 2010, 16:52

Na razie strasznie dużo zespołów bez formy. A ja oglądam Werder z Tottenhamem.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 14 wrz 2010, 18:03

Ja licze na niespodzianke w Holandii,wiec jezeli pogoda bedzie sprzyjala (cholerna radiowka) to wlasnie mecz Twente-Inter sobie dzisiaj zarzuce. Z drugiej strony Bursaspor-Valencia rowniez wyglada bardzo kuszaco :think:

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 14 wrz 2010, 18:09

Mnie żaden dzisiejszy mecz nie ekscytuje, więc najlepszym wyjściem będzie włączenie kanału 56 na N i oglądanie Multi Ligi Mistrzów. Pokazują wszystkie mecze i przenoszą się tam, gdzie dzieje się coś ciekawego. Mam nadzieję, że spiszą się lepiej niż podczas kwalifikacji, kiedy przegapili chyba połowę bramek :wink:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 14 wrz 2010, 18:18

Znowu nie ma skrotow na publicznej? Gdzie bedzie mozna dzisiaj obejrzec te pieprzone skroty?

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 14 wrz 2010, 18:28

Corinthians pisze:Mam nadzieję, że spiszą się lepiej niż podczas kwalifikacji, kiedy przegapili chyba połowę bramek :wink:
Do s-13 to oni nie mają podjazdu.
Oczywiście mam na myśli wcześniejsze lata, kiedy co weekend mielismy 'multilige'

Awatar użytkownika
SobolPL
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SobolPL » 14 wrz 2010, 18:30

Jedynie jutro na polsacie chyba o 23... co za dziadostwo :roll:

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 14 wrz 2010, 18:34

SobolPL pisze:Jedynie jutro na polsacie chyba o 23... co za dziadostwo :roll:
Z racji iż mój brat to zapalony Cule i nie jest dzisiaj w robocie, to mam 'pooglądane'.
Na Barce nie bede patrzeć więc też chciałem sobie skróty obejrzeć w tv nie znając wyników ...

tutaj linki w necie
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=87682&part=sports

Awatar użytkownika
BadBoy
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 14 wrz 2010, 18:36

a wie moze ktos czy bedzie gdzies w necie pokazane ta Multi Liga??:) bo poszczegolne mecze mam, ale bardziej mnie ta Multi Liga by interesowala :)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 14 wrz 2010, 18:38

Masz starszego czy młodszego brata kaczy :>

Pewnie starszego co by mogło sugerować, że zostałeś kibicem Realu w ramach równowagi :P

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 14 wrz 2010, 18:38

BadBoy pisze:a wie moze ktos czy bedzie gdzies w necie pokazane ta Multi Liga??:) bo poszczegolne mecze mam, ale bardziej mnie ta Multi Liga by interesowala :)
http://www.rojadirecta.org/

19:45 UEFA Champions League: Simulcast

To chyba bedzie to :wink:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 14 wrz 2010, 18:43

Dr.Football1 pisze:
BadBoy pisze:a wie moze ktos czy bedzie gdzies w necie pokazane ta Multi Liga??:) bo poszczegolne mecze mam, ale bardziej mnie ta Multi Liga by interesowala :)
http://www.rojadirecta.org/

19:45 UEFA Champions League: Simulcast

To chyba bedzie to :wink:
Dzieki.

23:00 UEFA Champions League: Highlights - to tez sie nada.

Awatar użytkownika
BadBoy
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 14 wrz 2010, 18:45

wielkie dzieki :) to jak mam juz to, to teraz moze ktos bedzie mial takie cos z "enki" ??:P

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 14 wrz 2010, 19:24

Mentor pisze:Masz starszego czy młodszego brata kaczy :>

Pewnie starszego co by mogło sugerować, że zostałeś kibicem Realu w ramach równowagi :P
Starszy o 2 lata. Szczerze powiedziawszy podczas naszych ongiś dyskusji na forum, nie raz zastanawiałem się czy (jeszcze wtedy) Niggaz to na pewno nie on.
Kiedy puszczano LM w Polsacie w 2000 roku (dobre czasy :D ) podjarał się bordowymi po jakims meczu z Milanem albo Leeds i powiedział że im kibicuje. Nie mogłem trzymać jego strony, więc chciałem być na przekór, to powiedział mi żebym kibicował Realowi. I tak się zaczęło zainteresowanie futbolem u nas w chacie. Oglądanie eurosportu zdf i innych kanałów, liga mistrzów we wtorki i środy w polsacie i tv4, nałogowe studiowanie stronki 238 w telegazecie na TVP1, dyskusje o piłce z wujkami i innymi, wykupowanie wszystkich możliwych pisemek z kiosku ruchu: pilkanozna, pilkanozna plus, mega sport, bravo sport :lol: i kilka innych tytułów w tamtych czasach się nawinęło.
Kilka razy się z nim biłem z byle powodu, a kłótnia rozpoczęła się oczywiście od napinek na Barce albo Real.
Pamiętam również jak z całą rodzinką oglądaliśmy Barce z Juventusem, i założył się z tatą że padnie bramka, czy coś takiego, i wygrał 5 pln. Kiedy Zalayeta strzelił gola w dogrywce i ojciec *(trochę wcięty) śmiał się i docinał, ten wyrzucił te pieniądze przez okno i zapłakany doobejrzał te 3 minuty dogrywki. Potem mama kazała starszemu go przepraszać bo nie mógł się uspokoić :rotfl: . Oficjalnie ryczał z powodu tej sprzeczki, jednak dobrze wiem że opłakiwał wypad z Ligi Mistrzów :twisted:
A żebyście widzieli jak wygląda nasz wspólny pokój :) Caluteńki w plakatach. Po jednej stronie sam Real Madryt a po drugiej Blaugrana ... taka święta wojna od 10 lat się toczy.
Dzisiaj jest już dyplomatyczniej, ale czasem zdarzą się odskocznie od normy. Najgorsze jest 'celebrowanie' straconej bramki, prowokującym 'YEEAA!' albo uniesieniem rąk do góry.
Niedawno oglądałem z nim mecz z Malagą na Camp Nou. standardowo ja na wyru, on na fotelu, i gdy Malaga trafiła po 80 minucie bramkę na 1-1, zacząłem krzyczeć, skakać i wogole ... niestety chwile potem stało się to co się stało, szybka odpowiedź na 2-1 , i on prowokuje swoją radością. Ten nadmuchany balon w końcu pękł i się pobluzgaliśmy. Na szczęście zazwyczaj wszystko wraca do normy, i na następny dzień gadamy jak by nic się nie wydarzyło.
Oglądając mecz z tym gościem to nie jest to samo. Gdy gramy z jakimś Depor. albo innymi, jak strzelają nam bramkę jestem spokojny i wiem że pewnie odrobią, jednak gdy mój brat ogląda to ze mną już się zaczynam wkurwiać i jakoś odczuwam więcej stresów ... ale przynajmniej radość po zwycięskich bramkach jest nieziemska :mrgreen: . Żebyście go widzieli po golu Hiuguaina na 3-2 z Getafe .... wyglądał prawie tak jak ja po golu Iniesty na Stamford Bridge 8)

Rozpisałem się trochę, ale myślę że chociaż Mentor to przeczyta ;)

Hala Madrid !

Miczki
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miczki » 14 wrz 2010, 19:33

Plan transmisji dzisiejszych oraz jutrzejszych meczów. Dodatkowo opis wybranych spotkań.
Dziś:
http://sport.satelitarne.tv/2010/09/wto ... le-nsport/
Jutro:
http://sport.satelitarne.tv/2010/09/sro ... -mistrzow/

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”