Liverpool (zbiorczy) - Strona 249

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 28 sty 2011, 18:20

Euro. Czyli na funty to ile?

Awatar użytkownika
moja_stopa
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moja_stopa » 28 sty 2011, 18:26

prawie 23. nie zmienia to faktu, że jestem szalenie nakręcony :jupi:

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 28 sty 2011, 18:44

Z czego się cieszycie, przecież tyle tu się naczytało tego, jak nie cierpicie gry 4-4-2, jak Hodgson był jebany przez was za to, że grał tym systemem, a teraz chyba wyboru nie będzie mając dwójkę takich napastników? No chyba, że Torres śmiga do Chelsea, wtedy dostaniecie swoje 4-5-1 :wink:

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 28 sty 2011, 18:51

O tym będziemy myśleć potem. Narazie jest euforia, bo kogoś kupiliśmy :P Ale to prawda, sam pisałem o tym kilka stron wcześniej.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 28 sty 2011, 18:57

Suarez może być łącznikiem między Torresem a pomocą. Gralibyśmy wtedy bez klasycznego defensywnego pomocnika, z Meirelesem i Gerrardem w środku.

Sam transfer bardzo dobry. Sporo kosztował Urugwajczyk, ale myślę, że szybko się spłaci. Gratulacje dla zarządu za twarde negocjacje.

Awatar użytkownika
sigane pepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sigane pepe » 28 sty 2011, 19:08

Az sie zdziwilem ze Liverpoolowi udalo sie sciagnac takiego napastnika, ostatnie pol roku mial raczej srednie patrzac na jego mozliwosci i forme jaka prezentowal w poprzednim sezonie. Nie zmienia to jednak faktu iz Ajax ostro zbil z ceny jakiej za niego oczekiwal. Oby sie sprawdzil i poprawil gre Liverpoolu bo taka pozycja w lidze dla takiego klubu to hanba
:beer: :beer: :beer:

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 28 sty 2011, 19:13

Takiego napastnika? Niech mi ktoś wymieni 5 dobrych drużyn przeciwko którym Suarez zagrał dobry mecz i strzelił bramke nie z karnego.
Jak czytam forum Liverpoolu to zatsnawiam sie czy nie kupiliscie Teveza.Jakis silny znakomicie techniczny waleczny napastnik :rotfl:

Już sie nie mogę doczekać jak bedzie się wywracał przy jazdym kontakcie z rywalem.Doskonale ze przeszedł do Prem, ta liga udowodni jak słabym jest grajkiem.

Awatar użytkownika
grzegorzfcb
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 174

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 28 sty 2011, 19:18

Moim zdaniem ciężko mu będzie. Kupiony w środku sezonu, za dużą kasę do tej pory jedynie dziurawił siatki w słabej lidze(jak Huntelaar, czy Keżman)
No zobaczymy :think:
Jak tam Torres i jego transfer request :lol:

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 28 sty 2011, 19:21

Ajax musiał zejść z ceny przy słabej ostatnio grze Suareza. W sumie to jeszcze zanim go kupiliście miałem wrażenie ze zaczyna ten gracz pasować do złotego pokolenia Eredivise Kezmanow, Huntelarow, Kuyt'ów i Babelów, tylko za późno sprzedany. Całe szczęście, Liverpool jest teraz mało wybredny to mieli komu wcisnąć pół roku przeterminowany towar :)

Shlubb
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Shlubb » 28 sty 2011, 19:27

Cena wysoka ale dla Liverpoolu jest potrzeba jest nowa krew nawet trochę jak jest trochę "przepłacona" :lol:

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 28 sty 2011, 19:31

22 mln funtów za Suareza, az się boje ile taki Hernadez jest obecnie wart.....

Pawel875
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 29

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 28 sty 2011, 19:38

W tym sezonie statystyki Suareza nie powalają, zresztą emdżej kiedyś nawiązywał do tego, że przy każdym kontakcie się przewraca. Zobaczymy, jak to będzie w Premier League :lol: Jaki ostatnio napastnik z Holandii sprawdził się w porządnym klubie (nie piszcie o Huntelaarze, bo musiał przejść do Schalke, żeby dobrze grać)? Afonso Alves, Kezman, Babel, El Hamdaoui w Spurs też z niczego nie zasłynął, ale to można usprawiedliwić, bo chłopak był młody... Przychodzi mi na myśl tylko Van Persie (RVN był wcześniej :) ) Zobaczymy co to będzie. W każdym razie życzę wielu bramek strzelanych Manchesterowi United, żeby uciszyć Mgiggsa i pomóc ratować sezon Chelsea :lol:

EDIT: żeby nie było, nie pisałem nigdzie, że to beznadziejny transfer; Giggs, zobaczymy, kogo tam dojdą :)
Ostatnio zmieniony 28 sty 2011, 19:44 przez Pawel875, łącznie zmieniany 2 razy.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 28 sty 2011, 19:40

Ty mu tam wielu bramek nie zycz bo jeszcze Was spokojnie dojdą

LiverpoolForever
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LiverpoolForever » 28 sty 2011, 19:50

Dziwią mnie komentarze co niektórych,że Suarez jest za słaby na PL skoro jeszcze nawet nie zaczął w niej grać :lol:
John Travolta pisze: Całe szczęście, Liverpool jest teraz mało wybredny to mieli komu wcisnąć pół roku przeterminowany towar :)
Liverpool nie kupił go dlatego,że jest mało wybredny tylko dlatego,że Urugwajczyk wpasowywał się w nową politykę transferową klubu polegająca na budowaniu zespołu z młodych zawodników.

Co znaczy "pół roku przeterminowany towar"?Że pół roku temu potrafił grać w piłkę,a teraz nie? :P

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 28 sty 2011, 20:17

To znaczy, że pół roku temu był "gorącym produktem" na rynku, a teraz jest próbą udowodnienia przez Liverpool, że są jeszcze w stanie przyciągnąć duże nazwiska mimo, że nie są już w stanie zaoferować gry w LM, ani zdobywania trofeów. Chociaż i tak pewnie będzie jakąś poprawą w stosunku do Babela i N'Goga, ale 23 mln to jest dobry biznes dla Ajaxu, bo przespali już maximum wartości rynkowej tego zawodnika.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”