Forumowe problemy techniczne (zbiorczy) - Strona 26

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 20 lis 2005, 22:00

Ultras-Sur pisze:Nie bardzo rozumiem dlaczego zamknięto temat bezpłatne pamiątki piłkarskie a jako powód podawać że jest to raj dla nabijaczy jest bezsensowny gdyż na tym forum jest wiele tematów które także są rajami dla nabijaczy Wink Jeśli w takich kategoriach rozpatrywać to wypadałoby zamknąć więszkość tematów
Pozdro
Zamknięto go, bo nie mogłem na niego patrzeć, posty nie przedstawiały zadnej wartosci od kilkudziesięciu strom, nie było zadnej dyskusji tylko: "a dzisiaj dostałem spinacz od Realu Madryt". W innych tematach tego nie ma, a jesli jest to proszę podac przykłady; zamknę je.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 20 lis 2005, 22:01

Ultras-Sur pisze:jako powód podawać że jest to raj dla nabijaczy jest bezsensowny gdyż na tym forum jest wiele tematów które także są rajami dla nabijaczy
IMHO to jest sensowny powód bo skoro jest rajem dla nabijaczy to trzeba zamknąć. Jak wiadomo forum to nie raj :lol: :wink: A inne tematu które pełnią podobną rolę także z czasem mogą zostać zamknięte. Wszystkiego od razu zrobić się nie da.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 20 lis 2005, 22:17

Ja w tej chwili też widzę raj dla nabijaczy czyli temat o Football Manager 2006. Dałoby się zrobić ocś takiego, żeby tam posty nie były naliczane. Bo właściwie w tej chwili też jestem tam tylko taka 'wyliczanka' co kto zdobył, kogo kupił, itd. :?

A tak BTW: Krzysztof, Niggaz - gratuluję :D ;)

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 20 lis 2005, 22:52

Temat według mnie do zamknięcia? Skojarzenia! i co ten temat wnosi do rozmów ? Dany użytkownik nabije sobie posta uzywając jednego słowa eh

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 20 lis 2005, 22:55

Ultras-Sur pisze:Temat według mnie do zamknięcia? Skojarzenia! i co ten temat wnosi do rozmów ? Dany użytkownik nabije sobie posta uzywając jednego słowa eh
W dziale 'Gry forumowe' posty nie są naliczane. :wink:

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 20 lis 2005, 23:03

a no to sorry zapomniałem o tym
Kostek no to oficjalnie mówię że będe się starał kierować działem Mecze Przez Internetno to slubowanie mam już za sobą
Jeśli ktoś ma cos przeciwko to mówcie :wink:

Awatar użytkownika
mlody86
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody86 » 21 lis 2005, 19:10

To mozna dac temat darmowe pamiatki pilkarskie w dziale gry forumowe i posty sie nie beda nabijac. Napewno duzo ludzi tego by chcialo.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 21 lis 2005, 20:53

Z tym, że w dziale 'gry forumowe' powinny mieścić się ... gry forumowe. Tymczasem robi się tam coraz większy burdel. Temat o pamiątkach piłkarskich nijak nie pasuje do gier forumowych.

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 21 lis 2005, 21:02

No do gier forumowych to na serio nie pasuje ale żeny od razu zamkykac? Zgodze sie że było tam wiele zbędnych postów nic nie wnoszacych do rozmowy ale od razu zamykać? Nie dało by sie tak zrobić że posty np nie były w tym temacie naliczane? czy coś w tym stylu?

Awatar użytkownika
maciek90
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek90 » 21 lis 2005, 21:21

popieram przedmówce!!!po co zamykać ten temat??wystarczy ze posty nie będą naliczane i luz!proszę przywróćcie ten temat!!!troche osób z niego korzystało, dzielilismy sie informacjami kto co dostał i jeszcze pare innych rzeczy jak np. wzory listów

Awatar użytkownika
mlody_
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 23 lis 2005, 17:04

Dziwne ... czytam sobie na forum jakiś post i już dałem, żeby mnie przeniosło na Strone Główną Forum, i widziałem, że mam 1 nową wiadomość. Przeniosło mnie na strone główną i wiadomości nie ma :shock:. W skrzynce też nie było i nie ma nadal.
Już kiedyś też mi sie tak stało z tego co pamiętam, i do teraz nie mam tamtej wiadomości.
Wiecie może co jest nie tak i czy da sie jakoś odczytać te wiadomości ?

Dzięki

PS. Znowu :!: :!:
Odświeżyłem strone i kolejny raz mi nowa wiadomość zniknęła :!:
:cry:

Awatar użytkownika
rymownik
Czerwony Diabeł

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rymownik » 23 lis 2005, 20:22

Przyzwyczaj się, tu nie tylko giną privy...

Niedlugo zaczną znikać użytkownicy... :D

Ostatnio bardzo męczy mnie pilka.pl i forum. Bardzo częste przerwy techniczne w momentach, gdy chcę coś napisać tudzież poczytać. Tak, czytalem newsa na stronie glównej, leczy czy nie daloby się tego robić w nocy

P.S.: Macie u mnie mimo wszystko dużego plusa ! Nareszcie nie trzeba czekać pięciu minut na otwarcie nowej strony. Wielkie dzięki i gratulacje

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 23 lis 2005, 20:33

genius pisze:Tak, czytalem newsa na stronie glównej, leczy czy nie daloby się tego robić w nocy
Da się to robić w nocy i nawet robi się to w nocy. Tyle, że noc jak się okazuje to za mało. Lepiej zrobić raz a porządnie niż zabierać się kilka razy.

Loco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loco » 26 lis 2005, 16:03

mam mały problem. co zrobić żeby umieścic siga w podpisie?? napwno jest to banalnie proste ale przyznam się do swojej nie wiedzy. kto mi pomoże??

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 26 lis 2005, 16:36

Loco pisze:mam mały problem. co zrobić żeby umieścic siga w podpisie?? napwno jest to banalnie proste ale przyznam się do swojej nie wiedzy. kto mi pomoże??
wchodzisz tutaj umieszczas tam obrazek , dostajesz do niego linka. Potem wpisujesz [img]ADRES[/img] i gotowe.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”