radze ci na przyszlosc zapisywac od czsu do czasu i nie bedzie problemu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kema » 11 lut 2005, 18:25
kema
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 11 lut 2005, 18:26
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RVN10 » 11 lut 2005, 21:17
RVN10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 11 lut 2005, 21:41
Kotek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kema » 11 lut 2005, 21:45
kema

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 11 lut 2005, 21:48
Dzięki, tylko nie wiem gdzie mam płytę - lolkema pisze:bo musisz cracka do patcha wgrac
Kotek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 11 lut 2005, 22:24
Kotek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kema » 11 lut 2005, 23:05
kema

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 12 lut 2005, 1:24
Słuchaj, patche będzie Ci działał w nowej grze. Bo tamten save został rozpoczęty na starych regułach gry, dlatego tak jest. Zacznij jakąś grę tak dla jaj, byle kim i sprawdź czy wtedy patche działa.Kotek pisze:Już mi działa, ale jest jeden problem. Było napisane, że zmienia z pięciu obcokrajowców na pięciu spoza unii europejskiej mogących wystąpić w meczu. Wczytuje sejwa a tam dalej tak jak było
Rom$on
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 12 lut 2005, 15:03
wazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 12 lut 2005, 15:42
Racja musisz zaczac grac od nowa bo inaczej bedziesz mial stare zasady, to by bylo glupio gdyby patch uaktualnial savy bo wtedy sklady tez musialy by sie zmienic i transfery tezRom$on pisze:Słuchaj, patche będzie Ci działał w nowej grze. Bo tamten save został rozpoczęty na starych regułach gry, dlatego tak jest. Zacznij jakąś grę tak dla jaj, byle kim i sprawdź czy wtedy patche działa.Kotek pisze:Już mi działa, ale jest jeden problem. Było napisane, że zmienia z pięciu obcokrajowców na pięciu spoza unii europejskiej mogących wystąpić w meczu. Wczytuje sejwa a tam dalej tak jak było
mimek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 12 lut 2005, 16:34
Te patche co dałem zwiększaja inteligencje zawodników i nie ma już wyników w stylu 6:0 czy 9:0Tomusmc pisze:Dajcie linki do Patchównajlepiej aby poprawiały wyniki, które są za duże
Patche do FMa 2005
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 12 lut 2005, 16:53
wazi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 12 lut 2005, 18:03
Mam podobnie. Do Lecha ściągnąłem za 10 tys zł Wistona Girona pograł kilka meczy osiągnął wartość czterech milionów i chciał opuścić klub i teraz jest wart lekko ponad dwieście tysięcy...wazi15 pisze:Mam maly problem kupilem do ajaxu zidana mohameda i nawet nie zagral meczu a juz chce opuscic klub i zle sie czuje po prostu sie nie zaaklimatyzowal mam go sprzedac czy jeszcze poczekac ?? prosze o rade
Kotek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rossoneri » 12 lut 2005, 18:49
rossoneri
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio