Meczu z Odrą nie oglądałem, więc nie będę się do tego odnosił.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 10 maja 2007, 12:17
maciek_88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 10 maja 2007, 12:19
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 10 maja 2007, 13:54
czeher pisze:Jezeli mialbyc karny to tylko jeden- -ten z Arboleda i Blaszczyklowskim, chociaz tutaj zawsze beda kontrowersje
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 10 maja 2007, 14:38
Tym bardziej zawodnik Odry nie powinien szarpać Paulisty, skoro ten nie miał piłki, tylko ustawiał się w murze.Jarzinho pisze:jedna działa sie podczas walki w czasie gry, druga miala miejsce gdy gra była przerwana i zaden z pilkarzy pilki nie mial.
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 10 maja 2007, 15:08
piwus pisze:Ja już wiem, o co chodzi Jarzinho. On nie zaciemnia obrazu, nie twierdzi, że sędzia mylił się w równym stopniu na korzyść obu stron, jak wcześniej wywnioskowałem. Jego tylko irytuje go zachłonność wiślaków, którzy nie chcieli tylko dającej zwycięstwo jednej bramki, ale jeszcze dwóch karnych, których w jego opinii nie było. Bezczelni
Jaka ty dostrzegasz kontrowersję w przypadku Brozka mozna sie domyślać czy szukajać nogi Bartczaka trafił w nią czy moze w kępkę trawy, a w przypadku Błaszczykowskiego aż trudno sie doszukiwać faulu, bo kto miał go sfaulować. Przeciez wślizg i wybicie Kolumbijczyka to czysta interwencja, ktora powinna być wzorem czystych interwencji.piwus pisze:kwestii kontrowersyjnych karnych
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 10 maja 2007, 15:26
Iwesz zobaczylem dizisaj jeszcze raz powtorke i faktycznie tam bylo czyste wybicie, chociaz w czasie meczu z innego ujecia wygladalo to jakby otarl sie najpierw o nogiJarzinho pisze:Ja osobiście bym sie bardziej dopatrywał karnego w sytuacji Brożka, bo Arboleda wybił tak czysto piłkę, ze poprostu lepiej sie nie da.
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 10 maja 2007, 15:40
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 11 maja 2007, 11:16
Czyli tak jak pisalem, nie bedzie im to rpawo odebraneCzy jeśli Zagłębie zdobędzie tytuł mistrza Polski i zostanie karnie zdegradowane za korupcję, weźmie udział w eliminacjach Ligi Mistrzów? - Tak, regulamin dopuszcza taką możliwość. Klub z Lubina może być zdegradowany za aferę korupcyjną sprzed kilku lat, ale równocześnie wystartuje w europejskich pucharach, gdyż wywalczył sobie to prawo w trwającym sezonie - kończy Robert Zawłocki.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 12 maja 2007, 22:43
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 12 maja 2007, 23:52
guru pisze:Ale cobym nie napisał to i tak Grzelak będzie przepłaconym zawodnikiem, który sie nie sprawdził w Legii... (pozdrowka dla Jarzinho )
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 13 maja 2007, 0:10
Szczycie czego ?guru pisze:W meczu na szczycie, Legia Warszawa wygrała u siebie z Widzewem 2:0.
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 13 maja 2007, 0:28
['] Gdyby on grał w każdym meczu i strzeliłby dopiero druga bramkę, to nic bym nie mówił. Ale twoje argumenty są głupie. Zagrał w Legi zaledwie kilka meczy, bo jest nękany przez kontuzje, a Ty go od razu skreślasz...Jarzinho pisze:500 tys. euro czy ile to tam było, mzoe 500 złotych sam nie pamietam, oczywiscie jak na tapkie pieniadze to oczywiscie zawodnik, pierwsza klasa, nawet juz strzela Exclamation
"Chcę go i odpowiedzialność za ten transfer biorę na siebie - mówi o 27-letnim defensywnym pomocniku trener Lecha Franciszek Smuda. Injać już wcześniej spodobał mu się, a poznański szkoleniowiec porównał styl gry piłkarza Slaviji Sarajewo (ekstraklasa Bośni i Hercegowiny) do Kazimierza Deyny. - Ma ten sam zwód, na który wszystkich robi. I uderzenie! Wcześniej, jak ładował z woleja, to tylko zdejmował pajęczyny z bramki. Czuję, że będą z niego ludzie - twierdzi Smuda."Jarzinho pisze:Wiesz udajesz cwaniaka to tylko się pilnuj, aby nie wystrzelić z Injacem... Patrz ostatnie spotkania i kwota za jaka został sprowadzony...hm dobra przesadziłem miał być GWIAZDĄ...
Nie. Polski Mourinho niby nie porównywał go do C.Ronaldo...Jarzinho pisze:Coraz ciekawszą postacią staje sie Rui Miguel, początki miał trudne, pewnie dlatego, ze miał być gwiazda( Exclamation Razz Exclamation ).
Szczycie czego ? Shocked
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 18 maja 2007, 10:12
limansky
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 18 maja 2007, 12:39
guru pisze:Gdyby on grał w każdym meczu i strzeliłby dopiero druga bramkę, to nic bym nie mówił. Ale twoje argumenty są głupie. Zagrał w Legi zaledwie kilka meczy, bo jest nękany przez kontuzje, a Ty go od razu skreślasz... Od początku nie bylem za tym transferem, ale nie mam powodu by po nim jeździć, skoro nie miał czasu na pokazanie sie...
Sam chyba do końca nie wiesz co piszesz, chcesz porównac zawodnika za 100 tys. z 600 tys. euro. Oczywiscie przydaloby się jakieś źródło do tej wypowiedzi. Mozliwe, że dla wielu 6-krotna suma to nie różnica. Jednak powiedział, ze miał być gwiazda. To Fakt, dać porównanie go do jakiegoś zawodnika to to samo jak powiedzieć, że bedzie kluczowa postacia OE.guru pisze:Samym porównaniem go do Deyny, Smuda przesadził. Injac okazał sie zwykłym średniakiem i nie czaruj mnie kwota tego transferu, bo wiele to nie zmieni. W Sarajewo był "gwiazdą", ale tylko tam...
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 18 maja 2007, 20:22
Lisek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio