Mercato Nerrazzurich! - Strona 26

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 26 maja 2006, 11:23

Z niewolnika nie ma pracownika i jeżeli Inter zaproponuje klubowi jakąś ciekawą sumkę to będą musieli się zgodzić. Cruz to bardzo podobny typ napastnika co Lucka powiedziałby nawet że prawie taki sam i na pewno jakby miał pewne miejsce w wyjściowym składzie takiego klubu jak Fiorentina to trochę tych bramek by nastrzelał. Nie jestem jednak pewny czy opłaca się oddawać Julio. :?

Skład Interu na przyszły sezon według sports.it:

Toldo - J. Zanetti, Materazzi, Samuel, Grosso - Figo, Cambiasso, Barone, Semioli - Toni, Adriano.

:shock: Trochę jednak przegięli :lol: :o

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 26 maja 2006, 11:39

Zico_FCI pisze:Skład Interu na przyszły sezon według sports.it:

Toldo - J. Zanetti, Materazzi, Samuel, Grosso - Figo, Cambiasso, Barone, Semioli - Toni, Adriano.

:shock: Trochę jednak przegięli :lol: :o
No dokladnie - obrona OK - ale Barone i Semioli w pomocy to pomyłka - na pewno przeciez zostaje Veron a to pupil Manciniego - no i pomoc bez Stankovica ? Moim zdaniem bedzie to wygladac tak :

Toldo - J. Zanetti, Materazzi, Samuel, Grosso - Stankovic, Cambiasso, Veron, Figo - Toni, Adriano.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 26 maja 2006, 11:46

Matrix w pierwszym składzie ? Nie dziękuje :wink:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 maja 2006, 12:15

Co dziennik to inna wizja drużyny na przyszły sezon :wink: Mnie osobiscie najbardzie zaskakuje brak Stankovića. Ale to dla tego że wciąz sie spekuluje na temat jego przyszłośc. Podobnie jak Verona. Bo w drugiej lini Interu mogą zajśc zmiany. Barone to ciekawy rozgrywający, a i interesy z Palermo moga być duże i ciekawe. Ale Semioli po jednym dobrym sezonie by by w stanie zastąpić Dejana ? Nie wierze. Nie przywiązywał by do tego zbytnio uwage :wink:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 26 maja 2006, 12:56

Zico_FCI pisze:Toldo - J. Zanetti, Materazzi, Samuel, Grosso - Figo, Cambiasso, Barone, Semioli - Toni, Adriano.

To Cordoba odchodzi ? :P
Matrix nie raz już mówił o chęci odejścia z Interu więc prawdopodobnie nawet na ławce go nie zobaczymy. Chciałbym aby przyszli Bonera z Barzalgim czego nie można wykluczyć bo Mancini raz jeszcze dał Morattiemu do zrozumienia że chce więcej Włochów w składzie. Pozatym Semioli jest jedną nogą we Violi, a drugą w Romie więc pewnie w którymś z tych klubów zagra.

*_Zaza_* pisze:wczoraj jednak z Włoskich telewiza podała że Inter proponuje Violi Julio Ricardo Cruza i 15 milionów euro za Luce Toniego. Cruza dla tego, że bedzie pasował do systemu Violi I wpasłuje się w miejsce Toniego. A ponoć sam Luca uzdodnił warunki kontraktu z Interem i będzie zarabiał około 4 miliony euro za sezon Co Ty na to ? nie sądzisz że ciekawa opcja ? Co prawda prezydencie Violi mogą nadal protestować itd. Ale w cale nie jest powiedziane że to coś im da.

Nie ma co ukrywać Zaza, że to bardzo ciekawa opcja zarówno dla Interu jak i Violi :]
Zico_FCI pisze:Cruz to bardzo podobny typ napastnika co Lucka powiedziałby nawet że prawie taki sam
Po częsci się zgodzę. To prawda że obaj mają podobne warunki fizyczne, ale poza dobrą grą głową są to troche inni napastnicy. Nie mówie że Toni stara się rozgrywać piłkę jak Adriano czy Ronaldo, ale napewno gra więcej kombinacyjnie niż Cruz. Ma świetne uderzenie z dystansu, zresztą Julio też nie raz pokazał że potrafi huknąć. Toni to taka lepsza wersja Cruza :wink:

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 26 maja 2006, 14:11

Juras_InterFan pisze:Toni, Adriano
az tak epwni jestescie tych dwoch?! ze ten pierwszy sie zgodzi na transfer..a ten drugi nie odejdzie?!
noo..jak tak bedzie faktycznie...to czuje tutaj swientny sklad:P

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 26 maja 2006, 14:26

dzieciol31 pisze:
Juras_InterFan pisze:Toni, Adriano
az tak epwni jestescie tych dwoch?! ze ten pierwszy sie zgodzi na transfer..a ten drugi nie odejdzie?!
noo..jak tak bedzie faktycznie...to czuje tutaj swientny sklad:P
No ja jestem osobiscie na 100 % Pewny ze Adriano zostanie - a co do Toniego - to bym dawal z 50 % szans na jego pozyskanie - skoro są plotki ze on jest zdecydowany przejsc do klubu gdzie bedzie zarabiac 3 razy wiecej to juz Viola sobie moze - ze tak powiem cmoknąć :) On ma juz 29 lat wiec czas zarabiac jakies konkretne pieniądze zeby na emeryture wystarczylo :) Ciekawe jaka jest sytuacja z Obinhą - ktory niby jest naszym graczem, mial przyjsc do nas w styczniu i nagle sprawa ucichła .....
No i mam nadzieje ze sprawa z Grosso się potwierdzi a do pakietu wezmą mu Barzagalliego i Barone :)

Forza Internazionale !

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 26 maja 2006, 14:30

Juras_InterFan pisze:No ja jestem osobiscie na 100 % Pewny ze Adriano zostanie - a co do Toniego - to bym dawal z 50 %
nie pyutam o Twoje osobiste odczucia tylko o fakty!!!:P
ale faktycznie, cos w tym jest Toniemu juz czas ucieka..a moze i ma potencjal na wygranie czegos wielkiego..wiec czas najwyzszy..ale czy Inter stowrzy mu takie mozliwosci?! ;)

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 26 maja 2006, 15:04

dzieciol31 pisze:
Juras_InterFan pisze:No ja jestem osobiscie na 100 % Pewny ze Adriano zostanie - a co do Toniego - to bym dawal z 50 %
nie pyutam o Twoje osobiste odczucia tylko o fakty!!!:P
ale faktycznie, cos w tym jest Toniemu juz czas ucieka..a moze i ma potencjal na wygranie czegos wielkiego..wiec czas najwyzszy..ale czy Inter stowrzy mu takie mozliwosci?! ;)
Heheh
Niech idzie do Romy - chociaz bedzie gral w Uefa I Walczyl o srodek tabeli :)
Nie no zartuje - ale przeciez wiadomo ze przy niemal pewnej degradacji Juve to Inter bedzie sie z Milanem bil o Scudetto - nie oszukujmy sie - ale ekipy typu Viola czy Roma to jednak jeszcze nie to ....

Forza Internazionale !

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 maja 2006, 15:20

:? kurde nie otwierają mi sie "podstawowe" strony Włoskie :? chyba za kare :P Kto w Was czytał doniesienie La Gazzetta na temat spotkanie byłego gracza Canarinhos a obecnie człowieka Milanu Leonadro i Adriano w środku treningowym gdzie kadra Canarinhos ma zgrupowanie ? Oczywiście spotkanie towarzyskie :P Ale był tam też jego agent. :shock: nie jaki Gilmar Rinaldi. O znaczkach gadali - Jurek Dudek chce sprzedać kolekcje na alegro :wink: Czytał coś ktoś innego na ten temat niż artykuł z gazzetta ? Troche dziwne informacja. Zwłaszcza że to zabronione chyba [bez wiedzy klubu :roll:] ale z drugiej strony nie pisały by tego gazety jak by łamali prawo :P

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 26 maja 2006, 15:40

Juras_InterFan pisze:ale ekipy typu Viola czy Roma to jednak jeszcze nie to ....

pamietaj ze w lidze w bozposrdenim pojedynku to MY bylismy lepsi..nie wygraliscie ani razu :twisted: !!!

czt Roma to nie to?! sluchaj..jak sie dobrze ulozy...Mirko, Francesco Perotta De Rossi, Mancini Mexes Chivu Panucci Doni Cassetti...moze Pizarro jeszcze popatrz...nie moga powalczyc?! to sa nazwiska ktore cos znacza w serieA..pod okiem takiego czlowieka jak Spal..to moze byc naprawde WIELKA druzyna...wlaczaca z Milanem i Interem o scudetto...
caly czas marzy mi sie gorace lato, 17 czerwiec roku 2001... :) i cala Iatlai na kolanach.. :roll:

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 26 maja 2006, 15:43

*_Zaza_* pisze::? kurde nie otwierają mi sie "podstawowe" strony Włoskie :? chyba za kare :P Kto w Was czytał doniesienie La Gazzetta na temat spotkanie byłego gracza Canarinhos a obecnie człowieka Milanu Leonadro i Adriano w środku treningowym gdzie kadra Canarinhos ma zgrupowanie ? Oczywiście spotkanie towarzyskie :P Ale był tam też jego agent. :shock: nie jaki Gilmar Rinaldi. O znaczkach gadali - Jurek Dudek chce sprzedać kolekcje na alegro :wink: Czytał coś ktoś innego na ten temat niż artykuł z gazzetta ? Troche dziwne informacja. Zwłaszcza że to zabronione chyba [bez wiedzy klubu :roll:] ale z drugiej strony nie pisały by tego gazety jak by łamali prawo :P
No ja slyszlalem tez o tym ale Zaza Ty to chyba sie bardziej powinienes się martic tym co dzis ogłosi Sheva :) Czyli odejscie do Romana :)
A co do Adriano - to ja nie wiem czemu w tym Interze nikt nie mysli - prosty sposob na sprawienie zeby Adi poczuł się lepiej w Interze - kupić jakiegos Brazylijczyka z Kadry - solidnego gracze do Interu :) a nie sami Argentynczycy :) np. Ronaldo :P

Hehehe

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 26 maja 2006, 15:49

dzieciol31 pisze:
Juras_InterFan pisze:ale ekipy typu Viola czy Roma to jednak jeszcze nie to ....

pamietaj ze w lidze w bozposrdenim pojedynku to MY bylismy lepsi..nie wygraliscie ani razu :twisted: !!!
Hehehe - smieszny jesteś :)
Skoro tacy dobrzy jestescie to czemu macie 5 miejsce - brak gry w LM - i przypomnij sobie ostatnie 2 finały pucuaru Włoch - w sumie jak na Rome - ten sklad co mają ostatnio to i tak finał z wielkim Interem to sukces :P :P :P

Hehehe - oczywiscie ubarwiam troche ale tak to jest - jesli Juve zdegradują dostaniecie przepustke do LM i moze odbijecie się od dna - jakies liczące transfery - a nie osłabienia i będzie dobrze .....

Pozdro

==========
Edit :)
Sorrka ze wyszlo 2 razy ale komentowalem wypowiedzi 2 ludzi i jakos nie zauwazylem ze bedą z tego 2 posty pod sobą :)

Pozdro !

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 maja 2006, 15:52

Juras teraz to sie nie ma co martwić .. zrobi to co uważa. Sam pewnie wie ile straci. Ja jestem przygotowany na wszystko. Trzeba uszanować jego decyzje jaka by nie była. Smutno będzie ale coż zycie :P Dla tego tym bardzie mnie interesuja takie informacje jak ta o tytule hmmm Adriano al Milan: e piu di un'idea Wiesz nie bym był sobą gdyby nie rozwiną tematu :wink: Kupić Brazylijczyka ? chyba czytałeś ten artykuł ? tak ? Dida, Cafu, Kaka 8) :wink: Pozdro :!: Ale napiszcie jak cos innego czytaliście w tym temacie.

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 26 maja 2006, 16:02

*_Zaza_* pisze:Juras teraz to sie nie ma co martwić .. zrobi to co uważa. Sam pewnie wie ile straci.Sheva
A raczj ile zyska :
1) Podwójną kasę
2) Zadowoloną żonkę :)
3) Nauczy się angielskiego - o czym mówił ( w sumie to i w Italii by się nauczył ), ale moze chce zeby jego dzieci po angielsku nawijały
4) Dozgonną wdzięczność jednego z najbogatszych ludzi na swiecie ( Romana A.)
5) Bedze gral niewątpliwie w lepszej atmosferze - caly czas pełen stadion Chelsea - ( nie to zebym byl kibicem Chelsea, ale jednak w anglii jest lepszy klimat kibicowania)
6) 100 % mistrz w przyszlym sezonie
7) Prawdopodobnie nastrzela wiecej goli niz w Serie A - wiadomo tam nie ma Catenaccio
8) Chelsea z Shevą w składzie bedzie niewątpliwie jednym z faworytów LM na przyszly sezon - a wiadomo ze jest jeszcze Ballack z nowych gwiazdorów i wiele się mowi o Roberto Carlosie ...

Tak wiec czy straci ?
No raczej nie koniecznie :)

Pozdro !

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”