Skład Interu na przyszły sezon według sports.it:
Toldo - J. Zanetti, Materazzi, Samuel, Grosso - Figo, Cambiasso, Barone, Semioli - Toni, Adriano.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 26 maja 2006, 11:23
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 26 maja 2006, 11:39
No dokladnie - obrona OK - ale Barone i Semioli w pomocy to pomyłka - na pewno przeciez zostaje Veron a to pupil Manciniego - no i pomoc bez Stankovica ? Moim zdaniem bedzie to wygladac tak :Zico_FCI pisze:Skład Interu na przyszły sezon według sports.it:
Toldo - J. Zanetti, Materazzi, Samuel, Grosso - Figo, Cambiasso, Barone, Semioli - Toni, Adriano.
Trochę jednak przegięli
![]()
Juras_InterFan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 26 maja 2006, 11:46
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 maja 2006, 12:15
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 26 maja 2006, 12:56
Zico_FCI pisze:Toldo - J. Zanetti, Materazzi, Samuel, Grosso - Figo, Cambiasso, Barone, Semioli - Toni, Adriano.
*_Zaza_* pisze:wczoraj jednak z Włoskich telewiza podała że Inter proponuje Violi Julio Ricardo Cruza i 15 milionów euro za Luce Toniego. Cruza dla tego, że bedzie pasował do systemu Violi I wpasłuje się w miejsce Toniego. A ponoć sam Luca uzdodnił warunki kontraktu z Interem i będzie zarabiał około 4 miliony euro za sezon Co Ty na to ? nie sądzisz że ciekawa opcja ? Co prawda prezydencie Violi mogą nadal protestować itd. Ale w cale nie jest powiedziane że to coś im da.
Po częsci się zgodzę. To prawda że obaj mają podobne warunki fizyczne, ale poza dobrą grą głową są to troche inni napastnicy. Nie mówie że Toni stara się rozgrywać piłkę jak Adriano czy Ronaldo, ale napewno gra więcej kombinacyjnie niż Cruz. Ma świetne uderzenie z dystansu, zresztą Julio też nie raz pokazał że potrafi huknąć. Toni to taka lepsza wersja CruzaZico_FCI pisze:Cruz to bardzo podobny typ napastnika co Lucka powiedziałby nawet że prawie taki sam
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 26 maja 2006, 14:11
az tak epwni jestescie tych dwoch?! ze ten pierwszy sie zgodzi na transfer..a ten drugi nie odejdzie?!Juras_InterFan pisze:Toni, Adriano
dzieciol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 26 maja 2006, 14:26
No ja jestem osobiscie na 100 % Pewny ze Adriano zostanie - a co do Toniego - to bym dawal z 50 % szans na jego pozyskanie - skoro są plotki ze on jest zdecydowany przejsc do klubu gdzie bedzie zarabiac 3 razy wiecej to juz Viola sobie moze - ze tak powiem cmoknąćdzieciol31 pisze:az tak epwni jestescie tych dwoch?! ze ten pierwszy sie zgodzi na transfer..a ten drugi nie odejdzie?!Juras_InterFan pisze:Toni, Adriano
noo..jak tak bedzie faktycznie...to czuje tutaj swientny sklad:P
Juras_InterFan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 26 maja 2006, 14:30
nie pyutam o Twoje osobiste odczucia tylko o fakty!!!:PJuras_InterFan pisze:No ja jestem osobiscie na 100 % Pewny ze Adriano zostanie - a co do Toniego - to bym dawal z 50 %
dzieciol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 26 maja 2006, 15:04
Hehehdzieciol31 pisze:nie pyutam o Twoje osobiste odczucia tylko o fakty!!!:PJuras_InterFan pisze:No ja jestem osobiscie na 100 % Pewny ze Adriano zostanie - a co do Toniego - to bym dawal z 50 %
ale faktycznie, cos w tym jest Toniemu juz czas ucieka..a moze i ma potencjal na wygranie czegos wielkiego..wiec czas najwyzszy..ale czy Inter stowrzy mu takie mozliwosci?!
Juras_InterFan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 maja 2006, 15:20
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 26 maja 2006, 15:40
Juras_InterFan pisze:ale ekipy typu Viola czy Roma to jednak jeszcze nie to ....
dzieciol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 26 maja 2006, 15:43
No ja slyszlalem tez o tym ale Zaza Ty to chyba sie bardziej powinienes się martic tym co dzis ogłosi Sheva*_Zaza_* pisze:kurde nie otwierają mi sie "podstawowe" strony Włoskie
chyba za kare
Kto w Was czytał doniesienie La Gazzetta na temat spotkanie byłego gracza Canarinhos a obecnie człowieka Milanu Leonadro i Adriano w środku treningowym gdzie kadra Canarinhos ma zgrupowanie ? Oczywiście spotkanie towarzyskie
Ale był tam też jego agent.
nie jaki Gilmar Rinaldi. O znaczkach gadali - Jurek Dudek chce sprzedać kolekcje na alegro
Czytał coś ktoś innego na ten temat niż artykuł z gazzetta ? Troche dziwne informacja. Zwłaszcza że to zabronione chyba [bez wiedzy klubu
] ale z drugiej strony nie pisały by tego gazety jak by łamali prawo
Juras_InterFan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 26 maja 2006, 15:49
Hehehe - smieszny jesteśdzieciol31 pisze:Juras_InterFan pisze:ale ekipy typu Viola czy Roma to jednak jeszcze nie to ....
pamietaj ze w lidze w bozposrdenim pojedynku to MY bylismy lepsi..nie wygraliscie ani razu!!!
Juras_InterFan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 maja 2006, 15:52
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 26 maja 2006, 16:02
A raczj ile zyska :*_Zaza_* pisze:Juras teraz to sie nie ma co martwić .. zrobi to co uważa. Sam pewnie wie ile straci.Sheva
Juras_InterFan
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio