W 100% zgadzam sie z Twoja opinia. I nie martw sie ja tez zostałem wysmiany gdy powiedzialem ze Parma moze zrobic niespodzianke. A jak bylo naprawde wszyscy dobrze wiemy.RzuR pisze:hmmm...generalnie zostalem lekko obsmiany,gdy w zeszlym tygondiu mowilem ze jest PEWNA nadzieja na remis Parmy na San Siro...teraz smiem twierdzic ze remis-bylby,przy tak dramatycznie slabej dormacji defensywnej ACM,bardzo dobrym wyjazdowym wynikiem dla Rossonerich...Roma u siebie jest calkeim wymagajcym przeciwnikiem...jak dla mnie,bradzo dobry bylby remis w tym meczu itego bym sobie jako kibic Bella Signora zyczyl...i nie jest to rozstrzygnieciem nierealnym...
Co do meczu. AS Roma dostala baty od Juve. Z Milanem moze byc podobnie ale nie koniecznie. Remis tez jest bardzo mozliwy. Na wygrana Giallorossich( nie wie czy dobrze napisalem) to chyba nie ma co liczyc. Choc po cichu licze na strate pkt. przez Milan i wygrana Juve. Ale jak odlglosc miedzy Milanem a Juve po tej kolejce sie nie zmieni to plakac nie bede. Wciaz 9 pkt. przewagi. Sporo i oby nie zmalo.