AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 26

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
17%
Antonio Conte
2
11%
Massimiliano Allegri
6
33%
Gian Piero Ventura
4
22%
Fatih Terim
2
11%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
kasiorek21
Grafomania zaawansowana
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kasiorek21 » 14 sty 2006, 13:12

RzuR pisze:hmmm...generalnie zostalem lekko obsmiany,gdy w zeszlym tygondiu mowilem ze jest PEWNA nadzieja na remis Parmy na San Siro...teraz smiem twierdzic ze remis-bylby,przy tak dramatycznie slabej dormacji defensywnej ACM,bardzo dobrym wyjazdowym wynikiem dla Rossonerich...Roma u siebie jest calkeim wymagajcym przeciwnikiem...jak dla mnie,bradzo dobry bylby remis w tym meczu itego bym sobie jako kibic Bella Signora zyczyl...i nie jest to rozstrzygnieciem nierealnym...
W 100% zgadzam sie z Twoja opinia. I nie martw sie ja tez zostałem wysmiany gdy powiedzialem ze Parma moze zrobic niespodzianke. A jak bylo naprawde wszyscy dobrze wiemy. :wink:
Co do meczu. AS Roma dostala baty od Juve. Z Milanem moze byc podobnie ale nie koniecznie. Remis tez jest bardzo mozliwy. Na wygrana Giallorossich( nie wie czy dobrze napisalem) to chyba nie ma co liczyc. Choc po cichu licze na strate pkt. przez Milan i wygrana Juve. Ale jak odlglosc miedzy Milanem a Juve po tej kolejce sie nie zmieni to plakac nie bede. Wciaz 9 pkt. przewagi. Sporo i oby nie zmalo.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 14 sty 2006, 13:15

Ajgor pisze:Remis nie jest dobrym wynikiem w tej sytuacji... przewaga Juve jest taka, że teraz każdy punkt jest na wagę złota i remis wiadomo co może oznaczać...
Nawet nie jeden remis by się przydał :lol: ale to zależy również od nas bo musimy poprostu do końca wygrywać i unikać takich wpadek jak w pierwszej rundzie. Zobaczymy co nam ta runda przyniesie :wink:
Ajgor pisze:Co do meczu to mam nadzieję, że jeśli zaliczy debiut to bardzo udany Marcio... Cafu ciekawe czy już zagra... nieciekawą sytuację się okazało ma
Co do Marcio to zycze mu jak najlepiej jak zagra, niech szczeli 2 bramki tak jak na treningu :P Co do Cafu to wątpie żeby zagrał, tam w Brazyli pewnie prawie wogóle nie trenował :? Ale ciesze się że już można na niego liczyć.
RzuR pisze:Roma u siebie jest calkeim wymagajcym przeciwnikiem...jak dla mnie,bradzo dobry bylby remis w tym meczu itego bym sobie jako kibic Bella Signora zyczyl...i nie jest to rozstrzygnieciem nierealnym...
Zgadzam się z Tobą, ale Milan jak narazie dużo traci ale szczela więcej niż przeciwnik i to jest najważniejsze, skoro Juve mogło wygrać 4:1 to czemu milan miał by być gorszy :roll:
kasiorek21 pisze:W 100% zgadzam sie z Twoja opinia. I nie martw sie ja tez zostałem wysmiany gdy powiedzialem ze Parma moze zrobic niespodzianke. A jak bylo naprawde wszyscy dobrze wiemy.
No wiemy, wygrana 4:3 więc nie wiem o jakiej Ty niespodziance mówisz.

P.S remis nikogo nie zadowoli z Romą, dla mnie liczy się tylko wygrana
:!: Oczywiście nie mówie że przyjdzie ona łatwo...

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 14 sty 2006, 13:51

Siema chłopaki :] Widze że Marcio już biega po Milanello :P ciekawe czy Ancelotti go powoła na Rome. Mecz już jutro :twisted: pamietacie popszedni ? działo się :]

kasiorek21
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kasiorek21 » 14 sty 2006, 13:56

Łukasz[ACM] pisze:No wiemy, wygrana 4:3 więc nie wiem o jakiej Ty niespodziance mówisz.
Ja tu mówie o takiej niespodziance ze przed meczem kazdy obstawial na pewna i wysoka wygrana Milanu bez zadnych problemow ze strony Parmy. Wiekszosc mowila ze bedzie 3:0. A Parma Wam "troche" problemow sprawila. I nie mow ze tak nie bylo bo to nieprawda. O taka niespodzianke mi chodzi.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 14 sty 2006, 14:02

kasiorek21 pisze:A Parma Wam "troche" problemow sprawila. I nie mow ze tak nie bylo bo to nieprawda. O taka niespodzianke mi chodzi.

Nie Parma - Milanowi a Milan - Milanowi :roll: :P

Dziś rusza nowa kolejka a Wy jeszcze zyjecie ta popszednią ? z której Milan miał kłopoty a Juve było gorsze a mimo to wygrywali :p Teraz temat AS Roma AC Milan czyli klasyka Calcio :]

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 14 sty 2006, 14:07

Zaza pisze:Widze że Marcio już biega po Milanello
Ojjj biega i to zdrowo by łysy mówi że na testach wypadł świetnie :P
kasiorek21 pisze:Ja tu mówie o takiej niespodziance ze przed meczem kazdy obstawial na pewna i wysoka wygrana Milanu bez zadnych problemow ze strony Parmy. Wiekszosc mowila ze bedzie 3:0. A Parma Wam "troche" problemow sprawila. I nie mow ze tak nie bylo bo to nieprawda. O taka niespodzianke mi chodzi.
Mimo wszystko były pewne 3 punkty bo Parma tylko na początku objeła prowadzenie co się po chwili zamieniło w 2:1 dla Milanu i od tego momętu już nie wyrównali, strzelali ale nie na remis - Milan kontrolował mecz ale błędy naszej obrony dawały im czystą droge do bramki. Parma to już historia, teraz czas na Rome - martw się lepiej o Reggine :lol:

Zaza masz jakiś link do bramek z Parmą :?: Nie chce skrótu tylko bramki. :twisted:

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 14 sty 2006, 14:26

*_For_zaza_Milan_* pisze:uve było gorsze a mimo to wygrywali Razz

*_For_zaza_Milan_* pisze:Milan miał kłopoty

Oj.... ;(

*_For_zaza_Milan_* pisze:Nie Parma - Milanowi a Milan - Milanowi Rolling Eyes Razz

To dlaczego wybrales Parme druzyna kolejki :lol:

Siema chlopaki :] Amoroso juz strzela gole. Ciekawe czy Carlo da mu szanse z Roma? Poprzedni mecz z Roma byl Max, sol tej ziemi.

Awatar użytkownika
ostry66
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ostry66 » 14 sty 2006, 14:26

W dziale wideo na acmlian.pl sa bramki z meczu z parma.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 14 sty 2006, 15:03

Lakier pisze:To dlaczego wybrales Parme druzyna kolejki

Bo sie nie załamiali :P Jak Juventus na San Siro. I to oni wyszli na prowadzenie :] O to mi chodziło. :lol:
Lakier pisze:Siema chlopaki Krzywy Amoroso juz strzela gole. Ciekawe czy Carlo da mu szanse z Roma? Poprzedni mecz z Roma byl Max, sol tej ziemi.

Siema :p Może i da mu szanse zobaczymy. Popszedni meczy był z gatunku free i nie trzeba było szukać pomocy w gwizdkach. Pamietasz popszedni sezon i Olimpico :) Wstyd dla Calcio... zadna to sól...

Krzywy Amoroso ? czekam ggy zagra z Juve i może po meczu pogadan z kolega - szklanym Pavlem. :lol:

Pozdro :)
Wracając do meczu z Roma to Rzymianie tez maja małe kłopoty z skłedem. U nas Paolo i Cafu. A ze strony Romy zawiszony za żółtka Dacourt i kontuzowani Vincenzo Montella, Nonda, Khajra, Kuffour jeszcze coś dolega Rodrigo Taddei'emu ale wraca ponoć do zdrowia.
Ostatnio zmieniony 14 sty 2006, 15:52 przez Zaza, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1301

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 14 sty 2006, 15:51

no i wszyscy czekali czy carlo powoła amoroso a tu jeszcze go niema.A poza tym bez innego canarinos Cafu i el Capitano Maldiniego.

Dida, Fiori, Kalac

Costacurta, Kaladze, Nesta, Jankulovski, Simic, Stam

Ambrosini, Gattuso, Kakà, Pirlo, Rui Costa, Seedorf, Serginho

Gilardino, Inzaghi, Shevchenko

Awatar użytkownika
Tardelli
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tardelli » 14 sty 2006, 18:07

No utwierdzam się w tym, że transfer Marcio Amoroso to bardzo dobra decyzja. W 28 meczach dla Sao Paulo strzelił 20 bramek (nie 12 jak napisałeś wcześniej Zaza). W razie urazu kogoś z pary Gila-Szewa, to właśnie Brazylijczyk powinien grać. A czemu? Bo jest w formie.

W tym okienku to by chyba było na tyle, a co do przyszłości to koniecznie trzeba sprowadzić jakiegoś młodego środkowego obrońcę. Wiek stoperów jest już bardzo zaawansowany i czas pomyśleć o przyszłych latach. Przydałby się ktoś młody, ale jednocześnie już uznany i doświadczony. Ja osobiście chętnie widziałbym Josepha Yobo, ale możliwości jest wiele.

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 14 sty 2006, 18:40

*_For_zaza_Milan_* pisze:Krzywy Amoroso ? czekam ggy zagra z Juve i może po meczu pogadan z kolega - szklanym Pavlem. Laughing

Udajessz takiego ciemniaka? :lol: krzywy = emotka :]

*_For_zaza_Milan_* pisze:Bo sie nie załamiali Razz Jak Juventus na San Siro. I to oni wyszli na prowadzenie Krzywy O to mi chodziło. Laughing

Wspaniala argumentacja :)

Awatar użytkownika
DjJuve
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DjJuve » 14 sty 2006, 20:29

Łukasz[ACM] pisze: skoro Juve mogło wygrać 4:1 to czemu milan miał by być gorszy :roll:
Z całym szacunkiem, ale obecnie macie słabszą defensywe, a Roma może okazać się nieco silniejsza niż Parma.

Roma nie należy do potentatów, ale Milan musi uważać. Totti i spółka tanio skóry nie sprzedadzą, zapowiada się interesujące widowisko. Ciekaw jestem jak w tym spotkaniu spisze się obrona czerwono-czarnych, jeśli nie poprawi stylu z ostatnich meczów może być ciężko zdobyć trzy punkty.
Czuje, że mecz kolejki na Olimpico zakończy się remisem.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 14 sty 2006, 20:38

DjJuve pisze:Z całym szacunkiem, ale obecnie macie słabszą defensywe, a Roma może okazać się nieco silniejsza niż Parma.
Zgadzam się że wasza obrona się dużo lepiej spisuje w obecnym sezonie, ale Roma może zagrać słaby mecz a obrona Milanu znakomity ( może być również odwrotnie ) Wszystkiego się dowiemy jutro. Przed meczem Juve z Romą nikt się nie spodziewał takiego wysokiego wyniku tak samo jak Milan-Juve na San Siro.

Awatar użytkownika
Kendo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 14 sty 2006, 21:39

Jeszcze wracajac do dalekiej przyszłości.
Bramka Pippo była jego 250 bramką w karierze!. Niezły wynik patrąc na to ile ten zawodnik mial kontuzji.
Ale wracajac do meczu z Roma mysle ze nie pojdzie nam tak latwo jak Juve ale uporamy sie z nimi. stawiam na jakis mały wynik typu 2:1 dla nas oczywiście :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”