1. Zdać za pierwszym razem prawko
2. W weekend obejrzeć przynajmniej jeden mecz
3. Jak będzie kasa to wreszcie kupiś sobie perkusję

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Shlubb » 31 gru 2010, 12:45
Shlubb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 31 gru 2010, 12:47
Przekonałeś mnie, nie ograniczę zatem piwaRealFan pisze:edyną rzeczą, która w piwie ma dużo kalorii jest alkohol, więc równie dobrze mogłoby panować przekonanie, że tyje się od gorzały, wina itd.Piwo to w większości woda i słód (zboże), nie ma opcji, by od tego rósł brzusio.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 31 gru 2010, 12:48
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 31 gru 2010, 13:40
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 31 gru 2010, 13:43
Arsenal już nie boli ? (pamiętny mecz z Realem w 2006) i teraz The Reds będą tymi najgorszymi ?czeher pisze:i na kupony zniweczone przez takich pajacow jak the reds
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 31 gru 2010, 13:48
kaczy pisze:Prawdopodobnie Sylwka spędzę we Wrocławiu, ale to jest jeszcze zależne od kilku czynników. Min. czy tvp2 będzie mi śnieżyć![]()
Zawsze mogę wybrać Warszawę.Akarin pisze:Kaczy a czemu we Wrocławiu akurat?
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 31 gru 2010, 13:52
zdaje się, ze na dwójce będą pokazywać Wrocław, a kaczy na kanapie z ziołem bedzie się świetnie bawiłAkarin pisze:Kaczy a czemu we Wrocławiu akurat?
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 31 gru 2010, 13:57
Nie pamietam....fieldy pisze: Arsenal już nie boli ? (pamiętny mecz z Realem w 2006)
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 31 gru 2010, 13:59
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 31 gru 2010, 14:02
fieldy pisze:troche ajerkoniaku do wieczora
w sumie mam podobnie, znamienne jest to, ze jak mowie znajomym ze nie pije to mi nie wierza i mysla ze jaja sobie robie... Kryzys wieku srendiego /// i nie chce mi sie z nikim umowic, poimprezowac, napic itpfieldy pisze:ja już się w życiu napiłem co moje
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 31 gru 2010, 14:06
czeher pisze:i na kupony zniweczone przez takich pajacow jak the reds

Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 31 gru 2010, 14:11
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 31 gru 2010, 14:17
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 31 gru 2010, 14:21
o grubo. Powoli nie ogarniam co ja tu jeszcze pisałem.czeher pisze:Kaczy a jak tam ta kolezanka o ktoreh kiedys na forum wspomniales, zastanawiales sie wtedy gdzie ja zabrac... wyrwales? czy mi sie cos pomieszalo
Co do tego nie ma wątpliwości. Ja się zastanawiam jak do tego podchodzą ludzie za granicą i czy to jest tylko taka nasza mentalność dotycząca Sylwestrowej zabawy.brylancik pisze:Czy tylko ja mam wrażenie, że sylwester to wymuszona impreza? Mnie osobiście wkurza ta cała "presja otoczenia" że TRZEBA gdzieś iść i TRZEBA się dobrze bawić...
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 31 gru 2010, 14:25
Faktycznie, nieogarnąłemkaczy pisze:kaczy pisze:Prawdopodobnie Sylwka spędzę we Wrocławiu, ale to jest jeszcze zależne od kilku czynników. Min. czy tvp2 będzie mi śnieżyć
Zawsze mogę wybrać Warszawę.Akarin pisze:Kaczy a czemu we Wrocławiu akurat?
Chyba nie zrozumiałeś ironii Akarinie
Akarin
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio