No nie dawać a jak ktoś dał to zabraćfranz pisze:eee, ale tzw. geje przecież nie mogą mieć dzieci. Nikogo nie trzeba im zabierać, nie należy raczej dawaćLeague pisze:Zabrać gejom dzieci.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 03 lip 2013, 16:31
No nie dawać a jak ktoś dał to zabraćfranz pisze:eee, ale tzw. geje przecież nie mogą mieć dzieci. Nikogo nie trzeba im zabierać, nie należy raczej dawaćLeague pisze:Zabrać gejom dzieci.
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 03 lip 2013, 16:36
masacra

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 03 lip 2013, 20:17
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 03 lip 2013, 20:31
To teraz przynajmniej wiemy skąd się wziąłeś na tym Bożym świecie.czarny_samael pisze:Lol, bo homoseksualiści też mogą mieć dzieci.
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 03 lip 2013, 22:45
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 03 lip 2013, 22:47
Merytorycznej? Nie rozumiem, czemu nie można się spodziewać niemerytorycznej odpowiedzi po osobie która nie lubi zboczeńców.Geje to zboczeńcy i chorzy psychicznie ludzie.To że media ich promują w filmach nie znaczy że jest inaczej.czarny_samael pisze:Ciekaw jestem reakcji modów na to. Swoją drogą, po kimś o takich poglądach ciężko spodziewać się bardziej merytorycznej odpowiedzi
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 04 lip 2013, 9:47
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 04 lip 2013, 12:34
masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 04 lip 2013, 16:01
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 04 lip 2013, 16:05
masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 04 lip 2013, 17:57
Trochę tego nie rozumiem - taki ze mnie prostakBabel pisze:Niesamowicie ambitne zrodlo. Wysilek intelektualny przeogromny
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 04 lip 2013, 18:19
Dales do pieca. Z cala pewnoscia Lubiewo jest reprezentatywne. Niewatpliwie luje na wzor tych z ksiazki staraja sie o adopcje dzieci. Drugi raz w krotkim odstepie czasu probujesz patologie rozciagnac na cale srodowisko i na jej przykladzie udowadniac ze nikomu z tej grupy nie naleza sie okreslone prawa.franz pisze: Żeby nie rozwijać wątku odsyłam do książki Michała Witkowskiego (świetny pisarz swoją szosą) który jako pierwszy odważył się opisać naszych towarzyszy homoseksualistów bez lukru i przeinaczeń. Zresztą wiedział o czym piszeKsiążka nazywa się Lubiewo. Po jej lekturze tzw. "adopcje i małżeństwa homoseksualne" można potraktować jako żart/hucpę, albo polityczną probe zbicia kapitału.
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 04 lip 2013, 18:29
Z tego wynika, że pora na prawa adopcyjne dla księżyChlopaczek pisze:Drugi raz w krotkim odstepie czasu probujesz patologie rozciagnac na cale srodowisko i na jej przykladzie udowadniac ze nikomu z tej grupy nie naleza sie okreslone prawa.
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 04 lip 2013, 18:39
Lubiewo to ja czytalem jakies 2 lata temu. Niestety nie czytalem innych ksiazek Witkowskiego. Mozesz cos polecic, jesli miales przyjemnosc z pozniejsza tworczoscia pisarza.franz pisze:by nie rozwijać wątku odsyłam do książki Michała Witkowskiego (świetny pisarz swoją szosą) który jako pierwszy odważył się opisać naszych towarzyszy homoseksualistów bez lukru i przeinaczeń. Zresztą wiedział o czym pisze Książka nazywa się Lubiewo.
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 04 lip 2013, 18:43
Swietny pomysl. Dwojke zrobia trzecie adoptuja i jaka piekna rodzina bedzie.piwus pisze:Z tego wynika, że pora na prawa adopcyjne dla księży.
Chlopaczek
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio