Komentatorzy - Strona 26

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
BERGKAMP
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Re: Komentatorzy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BERGKAMP » 23 paź 2008, 13:48

Yukasz pisze:Gmoch hehe tłumaczył na tym ich sprzęcie co to jest atak pozycyjny :boruta:
Hehehe jak usłyszałem tą analizę przedstawioną przez Eskszperta Gmocha niemal się popłakałem ze śmiechu!!!
Jak on wspaniale potrafi odróżnić grę z kontry od prowadzenia ataku pozycyjnego :boruta:
To było genialne, zabrakło tylko kilku zdań o grze SZTOPERÓW w I połowie spotkania.

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8394

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 24 paź 2008, 16:11

Na nSporcie są zaje.iści komentatorzy, ale ci ze Sportklubu rządzą. Tam nawet nie potrafią rozróżnić piłkarzy. Np. podczas meczu o Community Shield, podczas wejścia na boisko Fraizera Campbella, komentator stwierdził, że "wchodzi młody yhh... yyhh... zawodnik ee... chyba Jonny Evans" Szkoda, że ci piłkarze różnią się kolorem skóry. Poza tym dużo więcej pomyłek... Myślałem, że komentatorzy przygotowują się do meczów...

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 24 paź 2008, 17:55

Jakbyś był Polakiem i miał komentować 2 ligę niemiecką też byś takie bzdury gadał :P

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 24 paź 2008, 17:59

piotrcies pisze:Na nSporcie są zaje.iści komentatorzy, ale ci ze Sportklubu rządzą. Tam nawet nie potrafią rozróżnić piłkarzy. Np. podczas meczu o Community Shield, podczas wejścia na boisko Fraizera Campbella, komentator stwierdził, że "wchodzi młody yhh... yyhh... zawodnik ee... chyba Jonny Evans" Szkoda, że ci piłkarze różnią się kolorem skóry. Poza tym dużo więcej pomyłek... Myślałem, że komentatorzy przygotowują się do meczów...

:roftl3: :rotfl2: Dokładnie :boruta: widzę, że nie tylko ja to zapamiętałem :mrgreen:

PubuśBubuś
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 24 paź 2008, 18:04

Vianuch pisze:Jakbyś był Polakiem i miał komentować 2 ligę niemiecką też byś takie bzdury gadał :P
No, ale spotkanie między ManU, a Portsmouth to troszkę wyższa ranga, niż 2 liga niemiecka.

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 24 paź 2008, 18:26

Tak, ale komentując tak nudne mecze, które interesując tylko twardzieli można dostać lekkiego pierdolca. Podejrzewam, że komentując mecze 2 BL jest to notmalne, że wymieniająć co drugiego zawodnika robią gafy, to w meczu o tarczę też można pomylić czarnego z białym. Swoją drogą to zastanawiam się, jakie zyski mają z takich meczy ['].

Awatar użytkownika
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 24 paź 2008, 20:51

Vianuch pisze:Swoją drogą to zastanawiam się, jakie zyski mają z takich meczy ['].
Niewielkie :P
Pomylić się każdy może, ale gdy ktoś przygotowuje się do meczu (co w tym zawodzie jest normalne), powinien chyba poznać drużyny, które grają. Przykład z 2 Bundesligą nie jest najlepszy, bo takie mecze jak MU - P'smouth to nieco wyższa szkoła jazdy. Jeśli ktoś nie potrafi przejrzeć składów i zdjęć piłkarzy, to o czym mówimy (co w takim zespole jak Manchester United nie jest trudne w porównaniu z tą nieszczęsną drugą ligą niemiecką).

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 04 lis 2008, 23:05

Mr Grzywka dziś w studio przyćmił a wręcz zgasił wszystkie wpadki Szpaków itp :lol2: Ja o tym nie wiedziałem ale właśnie się dowiedziałem - Di Natale gra w Romie :lol2: Oczywiście chodziło o De Rossiego i konflikt ze Spallem który wg prasy miał miejsce :x

Awatar użytkownika
10
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 617
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 06 lis 2008, 0:14

Real-Juve

Środek boiska, Tiago odgrywa piłkę do Sissoko, ten przyjmuje i za chwilę oddaje zmnowu Tiago. Komentarz: "Del Piero do Sissoko - Marchionni"

Awatar użytkownika
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 06 lis 2008, 7:52

10 pisze:Środek boiska, Tiago odgrywa piłkę do Sissoko, ten przyjmuje i za chwilę oddaje zmnowu Tiago. Komentarz: "Del Piero do Sissoko - Marchionni"
Na TVP?
Nie oglądałem meczu Real-Juve, ale oglądałem skróty, gdzie komentatorzy też nie stronili od błędów. Wybaczyć można stwierdzenie, że Danny to Portugalczyk pochodzenia Brazylijskiego (choć nie wiedząc z jakiego kraju pochodzi, nie powinien starać się błyszczeć wiedzą; chyba, że to ja czegoś o nim nie wiem :P ), ale już mówienie (w skrótach, gdzie można się przygotować!), że w Zenicie broni Paweł Małafiejew (bodajże tak to wyglądało), a gola dla Lyonu strzela Kristof (czy tam inny Kristofer) Reveillere, jest już lekką przesadą (choć takie błędy w porównaniu z tym co napisał 10 to takie malutkie pomyłeczki).

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 06 lis 2008, 15:25

Ogólnie to oglądałem United, ale jak na chwilę wszedłem do pokoju, gdzie leciał mecz Real-Juve i usłyszałem "Amoari" to padłem.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 sty 2013, 14:01

Awatar użytkownika
grzegorzfcb
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 174

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 07 sty 2013, 14:20

sbQ pisze:Jakie płynne przejście do sytuacji z Kowalem.
:lol: :beer:

Zamierzone, albo nie, ale dobre :P

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 07 sty 2013, 18:50

fieldy pisze:Pełka ponoć ciężko chory
Stracił nogę :| Kutwa, strasznie mi go szkoda.

http://www.2x45.com.pl/aktualnosci/1512 ... ze-kiedys/

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 07 sty 2013, 18:55

Najlepszy komentator w Polsce moim zdaniem. Mam nadzieje, ze wyjdzie z tego i wroci kiedys do pracy...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”