Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 26

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 06 wrz 2006, 11:16

Loczek pisze:Konkwiskadorem to ty byś nie był. Co najwyżej majtkiem na statku Kolumba. Albo Majtkami jak kto woli. Odkrywcze to co napisałeś Laughing A najlepsze jest ostatnie zdanie ,, Zakup Carricka ( bla bla bla ) " Laughing Na przyszłość to Ty się lepiej zastanów czy aby napewno chcesz tu ,, klikać " Laughing

Przede wszystkim masz do czynienia z kobietą. Widać to i po nicku i po znaczku płci pod tymże nickiem.
Jak już strofujesz ludzi to rób to dokładnie.

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 06 wrz 2006, 13:03

Przede wszystkim masz do czynienia z kobietą. Widać to i po nicku i po znaczku płci pod tymże nickiem.
Jak już strofujesz ludzi to rób to dokładnie.

Wszyscy myśleli, że RóŻa to kobieta, a to samiec. Więc ... nie Nick Zdobi człowieka :wink:

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 06 wrz 2006, 14:07

Wszyscy myśleli, że RóŻa to kobieta, a to samiec. Więc ... nie Nick Zdobi człowieka
Ale róznia nie miał w profilu znaczka który mowiłby ze jest kobietą.
A AnYa taki ma. To spora róznica.

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 06 wrz 2006, 14:17

John Travolta pisze:Ale róznia nie miał w profilu znaczka który mowiłby ze jest kobietą.
A AnYa taki ma. To spora róznica.

A Ty znaczka nie masz. To znaczy, że co? Pomiedzy ?

Pomimo tego, że Liverpool FC został wybrany najpopularniejszym klubem w kraju synów Albionu to Manchester góruje na świecie w blasku fleszy. Cieszy również fakt, że Ferdinand powraca do pełni sił i będzie gotowy na mecz z odwiecznym rywalem - Hotspur. Będzie to z całą pewnością zaciekła walka do ostatniej kropli rosy na skórze ,, Ultimaxa " ( taką piłką grano jeszcze 4 lata temu na WB ). Mam nadzieję, że ponownie zgarniemy całą pulę - 3 punkty i nadal będziemy przewodnikiem po Premiership.

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 06 wrz 2006, 14:34

Loczek pisze:Wszyscy myśleli, że RóŻa to kobieta, a to samiec. Więc ... nie Nick Zdobi człowieka Wink

AnYa jest kobietą, wczoraj była o tym dyskusja, w dodatku starszą od Ciebie jeśli wierzyć informacjom jakie podawała na forum.

Co do meczu z Tottenhamem to wszystko wskazuje na to, że zabraknie w nim Berbatova, który doznał urazu w meczu reprezentacji i nie zagra przez ok. 2 tygodnie. Poza tym dodatkowy smaczek to pierwszy występ Carricka przeciwko byłym kolegom i trenerowi, który jakby nie patrzeć otworzył przed nim piłkarskie salony.

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 06 wrz 2006, 17:14

A Ty znaczka nie masz. To znaczy, że co? Pomiedzy ?
Pomysl, to nie boli. To znaczy ze nie wpisałem płci w profilu.

Nasze rezerwy przegrały w jakism pucharze, kolejne pełne spotkanie rozegrał A.Smith, ale znowu nic nie ustrzelil...ciekawe kiedy powrót do pierwszej druzyny. Wniósłby troche agresywnosci do naszej druzyny, bo w pomocy docelowo bedzie grac Scholes - Carrick, wiec walecznosc Smitha by sie przydała.

Awatar użytkownika
AnYa
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AnYa » 07 wrz 2006, 11:26

Loczek pisze: Konkwiskadorem to ty byś nie był. Co najwyżej majtkiem na statku Kolumba. Albo Majtkami jak kto woli. Odkrywcze to co napisałeś :lol: A najlepsze jest ostatnie zdanie ,, Zakup Carricka ( bla bla bla ) " :lol: Na przyszłość to Ty się lepiej zastanów czy aby napewno chcesz tu ,, klikać " :lol:
A o co Ci tak wlasciwie chodzi? Bo najezdzasz na mnie a zadnych konkretnych argumentow w Twojej wypowiedzi nie ma :> Bo takie "bla bla bla| to wiesz....o tylek rozbic :D

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 08 wrz 2006, 18:18

AnYa pisze:A o co Ci tak wlasciwie chodzi? Bo najezdzasz na mnie a zadnych konkretnych argumentow w Twojej wypowiedzi nie ma :> Bo takie "bla bla bla| to wiesz....o tylek rozbic :D
Loczkowi zapewne chodziło o Twój zwięzły post, który tak naprawdę nic nie wnosił do tematu. Choć krytyka z jego strony zbyt surowa, to jak najbardziej na miejscu :lol:

Co do tematu - już jutro o 18.15 czasu polskiego Manchester United zmierzy się z Tottenhamem Hotspurs. Spotkanie z podtekstami, w związku z występem byłego już piłkarza Spurs - Michaela Carricka. Jestem raczej optymistą, gdyż Czerwone Diabły grają na Old Trafford, a uraz wyleczył Rio Ferdinand. Pod znakiem zapytania stoi występ Grabriela Heinze, Nemanji Vidica oraz Gary'ego Neville'a. Jeszcze jeden mecz absencji czeka zawieszonych Scholesa i Rooneya. Istnieje nadzieja, że na ławce rezerwowych zasiądzie rekowalescent Alan Smith. Smudge rozegrał po kontuzji dwa mecze w rezerwach gdzie spisał się bardzo dobrze. Sam przyznaje, ze musi jeszcze popracować nad siłą. Prawdziwy wojownik! :twisted: W składzie 'Kogutów' zabraknie prawdopodobnie Dimitara Berbatowa. Być może zagra za to Hossam Ahmed Mido. Edgar Davids zapowiada walkę i twierdzi, że zespół jest zdeterminowany by wygrać.
Mój typ: 2:0

W prasie pojawiły się informacje, że Wayne Rooney pobił innego piłkarza, zawodnika Blackburn Rovers - Michaela Graya. Wazza przebywał w restauracji wraz ze swoją partnerką i trzema innymi parami, po czym Gray podszedł do stolika przy którym siedzieli Rooney i spółka i zaczął w nieelegancki sposób zachowywać się w stosunku do kobiet. Rooney prosił go, by ten opuścił lokal, lecz Gray nie odpuszczał, po czym zdenerwowany Wayne nie wstając z miejsca znokautował klienta. Okazało się, że Gray był pod wpływem alkoholu.

Awatar użytkownika
AnYa
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AnYa » 08 wrz 2006, 20:33

Ta,jutro Diably graja z Tottnehamem. Wazny mecz,zobaczymy jak tym razem poradza sobie z grozniejszym przeciwnikiem. Moze kolejne 3 punkty znajda sie na ich koncie. Chyba nie beda mieli wiekszych problemow z tym zespolem,chociaz jeszcze zagraja bez Wayne i Paula.

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 08 wrz 2006, 23:54

Manumef pisze:Loczkowi zapewne chodziło o Twój zwięzły post, który tak naprawdę nic nie wnosił do tematu. Choć krytyka z jego strony zbyt surowa, to jak najbardziej na miejscu Laughing

Manumef, no jak ja czytam Twoje wypowiedzi, to aż się fajnie robi. Zawsze coś obiektywnie napiszesz. Twój post jest o czymś. A popatrz, napisałes się w tym poście, a AnYa skwintowała to kolejną beznadziejna odpowiedzią. Każdy głupi może tak napisać : bla bla bla wygrają, 3 punkty bla bla bla.

Dla mnie dno i chyba tak już pozostanie.

Co do Twojej wypowiedzi Manumef, Martin Jol opłakuje odejście Carricka. To, że nie zagra Berbatov to już nadmieniłem na początku. W środku Zokora musi pokazac, że jest wart pieniędzy wydanych na niego. Będzie to trudne, ale fakt faktem na tym polega piękno piłki.
Davids zapowiada walkę. No tak, Holender zawsze zapowiada walkę, ale coś mu te okulary chyba zaszły mgłą. Z Pitbulla powoli przeistacza się w starego Doga. Dynamika pozostała, ale efektownośc, a efektywność to już co innego. Szkoda. Ale środek - Davids v/s Carrick będzie - jak mawia Romek Kołtoń - palce lizać.

Co do walki Rooneya ... poczytajcie sobie o tym. Jest obszerny artykuł na głównej stronie najlepszego sajtu o Manu w Polsce. Niech każdy obierze swój punkt widzenia. Ja tam Ora nie lubiłem i lubić nie będę. Ale to moje zdanie. ,, Pierdłem żygłem i wyszłem, bo chamstwa nie zniesę" - oto dla mnie sylwetka Rooneya.
Ciao.

Awatar użytkownika
AnYa
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AnYa » 09 wrz 2006, 11:24

Loczek pisze: Manumef, no jak ja czytam Twoje wypowiedzi, to aż się fajnie robi. Zawsze coś obiektywnie napiszesz. Twój post jest o czymś. A popatrz, napisałes się w tym poście, a AnYa skwintowała to kolejną beznadziejna odpowiedzią. Każdy głupi może tak napisać : bla bla bla wygrają, 3 punkty bla bla bla.
Dla mnie dno i chyba tak już pozostanie.
Nie wiem za kogo Ty sie uwazasz ale jak dla mnie jestes smieszny a nawet i zalosny. Wyrazam swoje zdanie na temat Manchesteru United i ich najblizszych meczow i g...Ci wlasciwie do tego. Co zlego w pisaniu o 3 punktach? Zwyciestwo jest potrzebne Diablom,maja w tej chwili dobra passe,zaczeli wspaniale sezon.
Zastanow sie co Twoje posty wnosza do dykusji bo moze wcale nie wiecej niz moje.
Sorry za dwa posty,niech ktos skasuje tego u gory bo widze ze ta opcja dostepona nie jest dla mnie :P Sorry

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 09 wrz 2006, 12:57

AnYa pisze: Nie wiem za kogo Ty sie uwazasz ale jak dla mnie jestes smieszny a nawet i zalosny. Wyrazam swoje zdanie na temat Manchesteru United i ich najblizszych meczow i g...Ci wlasciwie do tego. Co zlego w pisaniu o 3 punktach? Zwyciestwo jest potrzebne Diablom,maja w tej chwili dobra passe,zaczeli wspaniale sezon.
Zastanow sie co Twoje posty wnosza do dykusji bo moze wcale nie wiecej niz moje.
Sorry za dwa posty,niech ktos skasuje tego u gory bo widze ze ta opcja dostepona nie jest dla mnie :P Sorry
Po pierwsze jestem zdecydowanie bliższy przyznania racji Loczkowi i Manumefowi niż Tobie. Po drugie zacytowany post jest kolejnych z rodzaju nie na temat i zupełnie niepotrzebnych w dyskusji poświęconej MU.

Tak więc teraz skończy się to na upomnieniu, ale następna podobna wypowiedz zostanie odpowiednio ukarana.

Wracajac do tematu - kadry na dzisiejsze spotkanie:
Manchester United: Van der Sar, Kuszczak, Neville, Evra, Ferdinand, Brown, Ronaldo, Saha, Giggs, Park, Carrick, Solskjaer, O'Shea, Richardson, Fletcher, Jones, Silvestre.

Tottenham : Robinson, Chimbonda, Stalteri, Lee, Ekotto, Dawson, King, Davenport, Huddlestone, Lennon, Jenas, Davids, Murphy, Ziegler, Tainio, Defoe, Keane, Mido, Zokora.

Jak widać w zespole United nie zagrają Smith i Heinze, którzy są już zdolni do gry, kontuzjowany Vidic oraz zawieszeni Scholes i Rooney. Tottenham z Kingiem Chimbondą, ale bez Berbatova.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 09 wrz 2006, 13:16

Oby tylko Alex postawił na Evre bo jeżeli wyjdzie Mickael w podstawie i przyjdzie mu walczyć z Lennonem to nie będzie za ciekawie :?

Większośc kibców obawia się tego spotkania a ja jestem dziwnie spokojny(nawet mi się nie śnił dzisaj w nocy :wink: ) To dobry znak 8)
Jeżeli Carrick będzie potrafił przetżymać piłke w środku to nie powinno być problemów bo Tottenaham jedynie może z nami ryzwalizować swoim środkiem.

Bedzie rekkord frekwencji więc 12 zawodnik w MU :D

Rossi prawdopodobnie zadebituje dzisiaj w Newcastle i coś mi się zadje że bedzie to debiut udany bo z Fulham zawodnicy MU potrafią zagrać koncert.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 09 wrz 2006, 13:23

Rossi sam sobie zaprzeczytałeś :wink: pisząc że jak wyjdzie Silvestre to Lennon go wkręci w ziemie aż miło :wink: a potem że tylko środek Tottehamu może ryzwalizować z MU :roll: Nic z tych rzeczy - tylko Koguty grają strasznie nie równo :? To ich wada na początku sezonu. Widziałem dwa [?] mecz ich w tym sezonie i jeden jak w transie a drugi to :?

Zapowiada sie super spotkanie, zresztą nie tylko to zaraz derby Liverpoolu :twisted: Ja stawiam remis MU z Kogutami. :roll: 1:1 choć jak piłkarze Jol'a nadal maja takie huśtawki z formą to po meczu :P Wiele bedzie [jak zawsze] zależało od Keane - bo gdy on gra dobrze to cały Tottenham gra dobrze.

Oby mecz był ciekawy i trzymał w napięciu :P Wiele bramek by sie nie spodziewał ale nie to najważniejsze :P

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 09 wrz 2006, 13:40

No nie zaprzeczyłęm bo jeżeli wydzie Evra( zawodnik o niebo lepszy od Sylwka) to wszytko będzie ok rozumisz :wink:
Jeżeli wyjdzie Slivestere to Lennon będzie go wkręcał jeżeli wyjdzie Evra to Aaron nic sobie nie pogra ,wiec podsumowujać jeżeli wyjdzie nasz podstawowy lepszy, zwniejszy obrońca to Tottenaham bokami nam nie zagrozi i gdzie tu zaprzeczenie :?

A jeżeli w środku obrony zagraliby Eckersley z Chester zamiast Rio i Browna to obawiałym się Defoe(?) i Keane :D

Opanowanie środka to dla mnie podstawa bo nie można ciągle opierać gry na skrzydłowych :roll:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”