Juventus Turyn (zbiorczy) - Strona 26

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Czy Juventus będzie mistrzem Włoch w sezonie 2005/2006?

Tak
117
64%
Nie
65
36%
Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 24 kwie 2005, 22:40

Nooo mówiłem Ci Zaza, los chce aby Scudetto rozstrzygneło się w równej walce na San Siro, a nie w korespondencyjnych pojedynkach :).Meczu nie widziałem, ale z Twych opowieści widze, że i BiancoCelesti mogli wygrać.Szkoda, ale cóż...zawsze można się cieszyć, że Lacjo przegrało :lol:. Pozdro

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 24 kwie 2005, 22:50

Uchi_UfFy może Los chce i nawet dobrze :D Ten Juventus co dzisiaj widziałem to moze być tło dla Milanu tak jak dzisiaj dla Lazio. Niby taki Klub nie ma jednego młokosa i nie ma Juve. A wszyscy sie podniecali Del Piero .... Gdzie ta kadre co Moggi mówił. Swoja droga to dziwie sie że to nie z Interem Milan walczy o scudetto. Przeciesz jak nie ma Cannavaro nie ma defensywy Juve nie ma Emersona nie ma pomocy teraz nie ma Zlatana nie ma Ataku... Nedved raz udarzyl celnie o.k ale nich ktos napisze że "wraca czech" to go wyjmieje bo w tym meczu kilka razy go ośmieszyli...

8 MAJA SAN SRIO - I PEŁEN STADION KIBICOW :!:

BEDZIE CIEKAWIE ALE TERAZ CHAMIPONS LEAGUE BO NA TYM TEŻ NAM ZALEŻY !!!

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 24 kwie 2005, 22:51

Uchi_UfFy pisze:Nooo mówiłem Ci Zaza, los chce aby Scudetto rozstrzygneło się w równej walce na San Siro, a nie w korespondencyjnych pojedynkach :).Meczu nie widziałem, ale z Twych opowieści widze, że i BiancoCelesti mogli wygrać.Szkoda, ale cóż...zawsze można się cieszyć, że Lacjo przegrało :lol:. Pozdro
Zaza wszędzie widzi porażke Juve bo niepotrafi się z tym pogodzić. Wytyka błędy Juventusowi i az się śmiać chce jak pisze to na siłe bo już argumentów mu brakuje. Nie kumam tego - Juve strzela zwyciezką bramkę, ale powinni przegrać... nie brzmi to dziwnie? :lol: :roll:

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 24 kwie 2005, 22:58

Kur..de chyba nie dasz mi wyjśc Tomus :twisted:

Nie przegrać ale grać w 10 czyli na pewno było by inaczej. Karny za fula Thurama :roll: Remis był by ale nie ma o.k Tylko teraz czekam na mecz w Milanem. POZDRO

Awatar użytkownika
veelden^
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: veelden^ » 24 kwie 2005, 23:03

nie ma cannavaro jest thuram, zambrotta i pessotto (gra dosyc pewnie w ost.meczach)
nie ma emerson gramy skrzydlami a tam pavelek i mauro
nie ma zlatana jest kiepsko ale wroci treze, zalayeta tez gra w miare przyzwoicie....
....bedzie dobrze, wierze w to

Zaza ja wiem, ze mecz widziales, ale jak piszesz ze Juve bylo tlem dla Lazio to sie zastanawiam czy Ty cos nie spaliles przed spotkaniem? Gra toczyla sie w srodku pola i byla dosyc wyrownana. 2 strzaly lazio (jeden zablokowany przez Fabio, 2-gi z wolnego i ladna parada Buffona) kontra strzal Olivery z wolnego, potem jeszcze Zalayeta pod koniec I polowy no i wkoncu Ndbed w 84 minucie. To chyba nie jest jakas wielka przewaga. No mozna wspomniec o 2 popisach bramkarzy. Raz goalkeeper Lazio i jego "niedokladne" wybicie, a potem Gigi i jego "zabawa" na polu karnym. No ale poza tymi epizodami nic wiecej cikawgo sie nie dzialo. Duzo walki i fauli. Oto co dzisiaj mielismy okazje ogladac. Ciesze sie ze Nedved blysnal i strzelil. Strzal ladny, pieknie to zmiescil pod poprzeczke. Pozstaje sie tylko cieszyc i czekac na Bologne a potem MILAN :twisted:

Ja juz uciekam, bo ziomek z akademika ma urodziny i trzeba cos wypic i zapalic z tej okazji :P Pozdro

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 24 kwie 2005, 23:44

_*For_zaza_Milan*_ pisze:Uchi_UfFy może Los chce i nawet dobrze :D Ten Juventus co dzisiaj widziałem to moze być tło dla Milanu tak jak dzisiaj dla Lazio. Niby taki Klub nie ma jednego młokosa i nie ma Juve. A wszyscy sie podniecali Del Piero .... Gdzie ta kadre co Moggi mówił. Swoja droga to dziwie sie że to nie z Interem Milan walczy o scudetto. Przeciesz jak nie ma Cannavaro nie ma defensywy Juve nie ma Emersona nie ma pomocy teraz nie ma Zlatana nie ma Ataku... Nedved raz udarzyl celnie o.k ale nich ktos napisze że "wraca czech" to go wyjmieje bo w tym meczu kilka razy go ośmieszyli...

Ten"młokos" jest lepszy od Shevy. Raz milan wygrał z Parma 3-0 i zaza juz ma orgazm, przypominij sobie poprzednie mecze, wygrywane po 1-0.

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 24 kwie 2005, 23:51

Lakier pisze:
_*For_zaza_Milan*_ pisze:Uchi_UfFy może Los chce i nawet dobrze :D Ten Juventus co dzisiaj widziałem to moze być tło dla Milanu tak jak dzisiaj dla Lazio. Niby taki Klub nie ma jednego młokosa i nie ma Juve. A wszyscy sie podniecali Del Piero .... Gdzie ta kadre co Moggi mówił. Swoja droga to dziwie sie że to nie z Interem Milan walczy o scudetto. Przeciesz jak nie ma Cannavaro nie ma defensywy Juve nie ma Emersona nie ma pomocy teraz nie ma Zlatana nie ma Ataku... Nedved raz udarzyl celnie o.k ale nich ktos napisze że "wraca czech" to go wyjmieje bo w tym meczu kilka razy go ośmieszyli...

Ten"młokos" jest lepszy od Shevy. Raz milan wygrał z Parma 3-0 i zaza juz ma orgazm, przypominij sobie poprzednie mecze, wygrywane po 1-0.
jesli chcesz w ten sposob jechac to przypomnij sobie ile meczy w takim rezultacie wygral Juventus?? do tego dodaj ile z pomoca sedziow(patrz Bologna) a ile golem w ostatnich minutach??

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 25 kwie 2005, 1:14

aaaaa hehe Lakier dzieki cały wieczor czekałem na taką Faze !!

aaa heheh młokos który bramki w Lidze Mistrzów nie potrafi strzelić lepszy od Shevy !! a co on wygrał ?? zawieszenie na loteri ?? prostackie zachwanie to mu sie chcali !!

Widze że tym masz orgazm jak widzisz jego pedalski wąsik :D albo fryzure hehehe Gdzie ten puchar mistrzów co Zlatan miał załatwić ?? hehe Coś jak zwykle plany na przyszły rok ??

Kiedy na Delle Apli beda kibice ?? No napiszcie dowtedy nie bede musiał sie wstydzic przed kolesiami za całą lige. :( Dzisiaj jeden obliczył że na mecz NBA Miami Heat przychodzi wiecej ludzi niż na mecz Juve hehe a oni nie graja w sali heheh

P.S..... Veelden toma być kadra ?? czy pierwsz skład ?? Oj widze że mnie nie zrozumiałeś bo zobacz ile brame straciło Juve np. bez jednego ogniwa Zebiny :D ale o.k Moggi wie lepiej

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 25 kwie 2005, 15:26

*_oszust_* pisze:aaaaa hehe Lakier dzieki cały wieczor czekałem na taką Faze !!

aaa heheh młokos który bramki w Lidze Mistrzów nie potrafi strzelić lepszy od Shevy !! a co on wygrał ?? zawieszenie na loteri ?? prostackie zachwanie to mu sie chcali !!

Widze że tym masz orgazm jak widzisz jego pedalski wąsik :D albo fryzure hehehe Gdzie ten puchar mistrzów co Zlatan miał załatwić ?? hehe Coś jak zwykle plany na przyszły rok ??

Puchar nie zajac, nie ucieknie. Ciekawe czy Ancelotti w pierwszym sezonie, wygrał cokolwiek Milanem.

Oceniasz ludzi po wygladzie? Gratuluje.

Bramki w LM sa wazniejsze od tych z Serie A, aha nie wiedzialem.
*_oszust_* pisze: Kiedy na Delle Apli beda kibice ?? No napiszcie dowtedy nie bede musiał sie wstydzic przed kolesiami za całą lige. :( Dzisiaj jeden obliczył że na mecz NBA Miami Heat przychodzi wiecej ludzi niż na mecz Juve hehe a oni nie graja w sali heheh
A co ma piernik do wiatraka?

Ostrzeżenie za tego oszusta
/ Piwus

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 25 kwie 2005, 15:31

Z tego co wiem to ktoś ostatnio policzył, że Milan ma w lidze więcej zwycięstw po 1:0 niż Juventus. Pozatym Juve ma strzelonych więcej bramek niż Milan (mowa tu o Serie A) więc o co chodzi?

Al Bundy
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Al Bundy » 25 kwie 2005, 16:09

Piwus! dałeś Lakier'owi ostrzeżenie za *_oszust_*. Sprawdż nick _*For_zaza_Milan*_, przekonasz się Lakier ma rację tak go nazywając.

Ekhem, z tym zażaleniem do tematu Ostrzeżenia. Poza tym Zaza twierdzi, że to rodzinna akcja. Cierpisz z tego? Ktoś cierpi? Daltego uważam, że trzeba się zastanowić zanim zacznie się go wyzywać :?
/ Piwus

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 25 kwie 2005, 16:27

Al Bundy pisze:Piwus! dałeś Lakier'owi ostrzeżenie za *_oszust_*. Sprawdż nick _*For_zaza_Milan*_, przekonasz się Lakier ma rację tak go nazywając.
Dzieki za obrone, ale nie masz sie co meczyc, oszust (poprosze o jeszcze jedno wp :roll: ) moze sobie robic co chce na tym forum (jeden z przykladow, obrazac pilkarza Juve, ciekawe co by sie stało gdybym napisał ze Gattuso ma ryj jak swinia). Piwus nic zlego nie zrobil, bo za to nalezy mi sie wp, nawet jezeli to prawda ze jest oszustem (a jest to prawda).

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 25 kwie 2005, 16:46

Skończmy o tym dyskutować w tym temacie :!: Lakier dwa razy nie będę Cię za to karał, ale przestań już z tym oszustem, bo te dwa konta nie mają dla mnie znaczenia, jeśli mam być szczery. Oczywiście dopóki nie zaczną się bluzgi. Ci którzy obrażają kluby są na cenzurowanym u mnie, staram się nie być pobłażliwy. Ale prawda jest taka, że Zaza nigdy nie zaczyna lżyć pierwszy, tylko odpowiada na obrazy. A to, że nie potrafi zluzować będzie karane. Tyle ode mnie.

Al Bundy
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Al Bundy » 25 kwie 2005, 16:50

Ciekawe czy sumujesz jego ostrzeżenia z obu kont :?:

Odpowiedz: nie :evil:. Zaza tłumaczył z jakiego powodu ma dwa konta, a ja jestem łatwowierne zwierze. I WP za pisanie nie na temat... Mówiłem dyskusja w "ostrzeżeniach". Poza tym, to co, moda na uwalenie forumowicza Zazy? / Piwus

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 25 kwie 2005, 17:02

Oo widze tu sie działo ....

Piwus nie ma co to są poniedziałkowi kibice puki "Eurogole ze stworkiem" nie obejzą to zawsze maja mało w tamecie do powiedzania. Ja cos przegiełem to przepraszam ale nie sądze bym złamał regulami. W koncu to forum piłka.pl a oni nigdy nie pisza o meczach... A moze inaczej zawsze piszą kolejke do tyłu :D

Typowi znawcy po meczu nie ma nikogo to wymiany poglądów o pojedynku a potam jak grzybu po deszczu. Czyli lepiej nich kibicują SLD zawcza na żwywo mają ...

Ty Lakier to tu "oszust" jest ?? Moggi ?? :D Ile w łape dali twoi ?? dobrze że w Lidze Misrzów nie boirą przynajmiej tam wstydu nie przynosicie Calcio.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”