Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 22 maja 2012, 14:55
maciek_88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 22 maja 2012, 14:55
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 22 maja 2012, 14:56
Jesli chodzi o zalozenia to mowisz o Mikroekonomii, ktora do dzisiaj uwazam za durna z tym calym ceteris paribus:)RealFan pisze:Zgadzam się z Tobą Kuba. Z pewnymi uwagami, że np. nauka takiej makroekonomii o ile może być podstawą dla dalszej edukacji, o tyle sama w sobie jest mało wartościowa. Cała opiera się mnóstwie założeń, często ze sobą sprzecznych i nie pasujących do rzeczywistości. Na uczelni tej dalszej edukacji nie uświadczysz. Będą przez pięć lat gadać to samo.
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rzeznik » 22 maja 2012, 15:14
rzeznik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 maja 2012, 15:20
A ja próbowałem robić magisterkę z filologii polskiej i przyznam, że przedmioty językowe są naprawdę bardzo ciekawe, były świetnie prowadzone, wiele ćwiczeń i można się sporo nowego dowiedzieć nt. naszego języka. O przedmiotach "książkowych" nie piszę, bo rzadko się udzielałem.piotrcies pisze:Sam studiuję na dwóch kierunkach i mam to samo co wszyscy, złe zdanie o poziomie studiów. Pierdoły jakich mało, ale to specyfika większości (jeśli nie wszystkich) studiów humanistycznych
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukinis131 » 22 maja 2012, 15:25
lukinis131

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 22 maja 2012, 15:26
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 22 maja 2012, 15:29
Lisek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 22 maja 2012, 15:41
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 22 maja 2012, 15:49
Maturę można chyba co roku pisać. A chyba lepiej ją mieć niż nie mieć. Dla inteligentnej osoby zrobić te 30% z języka obcego, humana i matmy nieosiągalne nie jest. Chociaż... sam matury (jeszcze) nie mammaciek_88 pisze:A skąd wiesz jakie są powody dlaczego nie podszedł do matury?
Pawel875
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 maja 2012, 15:53
Ja się boję, że z matmy mógłbym mieć problem. W gimnazjum startowałem w kangurku nawet i byłem dość wysoko w kraju (najlepszy w klasie, mimo najgorszych ocen), ale dziś to bym się obawiałPawel875 pisze:Dla inteligentnej osoby zrobić te 30% z języka obcego, humana i matmy nieosiągalne nie jest.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 22 maja 2012, 15:55
O kurde, zapomniałem już, że coś takiego istniało, aż się łezka w oku zakręciłacloner pisze:kangurku
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 22 maja 2012, 15:57
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 22 maja 2012, 15:59
Zobacz jakiś inny odcinek tego programy - przecież jest masa ludzi tak tępych jak ta laska. Nie wydaje mi się, żeby tu była jakaś manipulacja.Pawel875 pisze:Bez jaj, ten filmik jest manipulacją. Nie wierzę, żeby gość bez matury umiał tak odpowiadać na wszystkie pytania. Rok temu w gimnazjum miałem do czynienia z osobami, że tak to określę, mocno ograniczoną wiedzą. Widziałem, co tacy umieją. Nie ma szans, żeby kibic, który olał całą szkołę, jeszcze bez matury, umiał się tak wypowiedzieć. To samo pewnie powie Wam niejaki Sergek.Dr.Football1 pisze:Durny kibol,cham,prostak,chuligan kontra madra,grzeczna,inteligentna,wyksztalcona dziewczyna z dobrego domu![]()
Neil Newton? Takie coś jeszcze bardziej daje do pomyślenia, jeśli chodzi o prawdziwość tego filmiku.
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 22 maja 2012, 16:00
Daaaamian
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio