Post Wyświetl pojedynczy post autor: Roodeck » 14 gru 2008, 1:05
Roodeck
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 14 gru 2008, 1:25
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 14 gru 2008, 4:09
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 14 gru 2008, 7:02
Ta, w ośmiu. Kolega z towjego avka tez mocno dawal rade, mozna sie zatem licytowac. nie mowie ze to bylo dobre ale bez przesady.Roodeck pisze:pierwszą połowę Real powinien kończyć w 10.
peepe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 14 gru 2008, 8:29
Pelart
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 14 gru 2008, 9:17
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 14 gru 2008, 9:51
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 gru 2008, 10:10
przegrali i jeszcze na żarty mu się zbierapeepe pisze:wynik nie zaskakuje i biorac pod uwage roznice klas jaka teraz obserwujemy, stany kadrowe, to mozna pokusic sie o pytanie: gdzie ten pogrom?
zaraz się okaże, że to Real był drużyną lepsząpeepe pisze:Real gral madrze i skutecznie, Barca nie miala az tak wielu klarownych sytuacji.
hala ... kolejne wygrane z Sevillą, Valencią i Realempeepe pisze:Hala pogrom!
i "plan" się powiódł, bo po pierwszych 25 minutach, pełnych fauli i świetnych akcji Messiego - nagle odchciało się Messiemu wielkich szarży. Rzeczywiście, od dziś będzie mozna mówić o "pięcie Messiego"mistyk pisze:Pare slow tez na temat polowania na Messiego - tragedia, ale widac bylo, ze zaplanowana tragedia. Messi faulowany byl na zmiane przez waszych pilkarzy, tak, zeby nie posypalo sie za duzo kartek i zeby ktos nie wylecial. Do tego robili w sporej odleglosci od pola karnego, czyli kiedy nie bylo wiekszego zagrozenia, majac jedynie na celu przejechanie sie po achillesie naszego najbardziej kontuzjogennego pilkarza [']. Odnosnie czerwonej kartki dla jakiegos pilkarza Realu to wydaje mi sie, ze Ramos zagral reka w koncowce, chociaz pewny nie jestem. Jesli zagral, to powinien dostac druga zolta.
ale nie za "faul" na Raulu ? Najwyżej za wcześniejsze.Babel pisze:Czy tylko ja widziałem drugą żółtą kartkę dla Marqueza?
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 14 gru 2008, 10:45
fieldy pisze:kto konkretnie mówił o pogromie ? Pep ? Gracze Barcy ? a może, nie wiem - Mentor i s-ka ?
Z tego co ja widziałem, większość osób, która zna hiszpańskie Realia wcale pogromu nie przewidywała, mało tego - odradzali grę na handi niektórzy
Tutaj na forum nikt nie zakładał pogromu. Pep mówił, że Realu w kryzysie obawia się bardziej niż rozpędzonych Królewskich. Tak więc to było do kogoś innegoMentor pisze: kaczy napisał(a):Pewnie większość Barcelonismo myśli że będzie coś koło 5-0
Ja do nich nie należę.
Zdaję sobie sprawę z tego, że jesteśmy faworytem. Biorąc pod uwagę formę obydwu drużyn to może nawet zdecydowanym faworytem chociaż w takich meczach raczej trudno mówić o zdecydowanych faworytach.
Tak czy inaczej ostatnie lata odbiłby się na mojej psychice na tyle mocno, że nie czuję się pewny zwycięstwa w tym meczu. Dla niektórych może się to wydawać wręcz irracjonalne bo Real gra naprawdę słabo mając dodatkowo problemy kadrowe a Barcelona gra zajebiście, ale nie takie rzeczy już w piłce wiedzieliśmy.
Nie mniej jednak wysokie zwycięstwo Barcelony nie zaskoczy mnie. Mam nadzieję, że tak się stanie.
Więcej o meczu w najbliższym czasie.
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 14 gru 2008, 10:46
To jest najbardziej wkurzająca rzecz w obecnej piłce, nic mnie bardziej nie denerwuje jak gość, który wije się z bólu jakby go połamali a chwilę później biega jakby ledwo mecz zaczął.Yukasz pisze:No ale mimo tych fauli odniosłem podobne wrażenie jak cloner że czasem to leżenie na murawie i wycie z bólu mógł sobie darować. Najdobitniej obrazuje to sytuacja w której utykał, przeszedł kilka metrów, rozejrzał sie i nagle postanowił się położyć, pocierpiał, wstał i grał dalej
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 14 gru 2008, 11:05
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 14 gru 2008, 11:21
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 14 gru 2008, 11:31
Więcej? Ja mniej bo ostatnio byli w beznadziejnej formie i tracili multum goli. Wczoraj zagrali z założeniem aby nie stracić bramki i jak się uda to strzelić coś z kontry. Było blisko i remisu i nawet prowadzenia w meczu więc mnie pozytywnie zaskoczyli. No i też mają sporo kontuzji, w Barcy zabrakło tylko Iniesty, choć ponoć miał zagrać...mistyk pisze:Po pierwsze zawiodl mnie Real i to w kilku aspektach. Wiecej sie po was spodziewalem. Gdzie gadanie Ramosa, ze jedziecie po zwyciestwo? Taka murarke jaka zaprezentowaliscie wczoraj to zastosowalo jedynie kilka druzyn z dolnej czesci tabeli... Gra na czas w 20 minucie to juz w ogole klasyk. Ramos: "Remis nas nie zadawala"
![]()
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 14 gru 2008, 11:39
Wypiłem wczoraj dużo to fakt. Chętnie zobaczyłbym sytuacje jeszcze raz.fieldy pisze:ale nie za "faul" na Raulu ?
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 14 gru 2008, 11:40
Babelpeepe pisze:Ta, w ośmiu. Kolega z towjego avka tez mocno dawal rade, mozna sie zatem licytowac. nie mowie ze to bylo dobre ale bez przesady.
Jarzinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio