Nawet jeśli nie złapie urazu to wątpię, żeby zagrał. Mecz z Milanem jest trzy dni po finale PNA, a tam WKS ma duże szanse zagrać.Magnum pisze:Po pierwsze, nie jest w ogole powiedziane, ze na San Siro Gervinho zagra.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 16 gru 2011, 18:24
Nawet jeśli nie złapie urazu to wątpię, żeby zagrał. Mecz z Milanem jest trzy dni po finale PNA, a tam WKS ma duże szanse zagrać.Magnum pisze:Po pierwsze, nie jest w ogole powiedziane, ze na San Siro Gervinho zagra.
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 08 sty 2012, 0:29
Thierry Henry zgłoszony do kadry Arsenalu w Lidze Mistrzów
Arsenal FC potwierdza, że Thierry Henry został zgłoszony do rozgrywek Ligi Mistrzów i będzie w kadrze meczowej na pierwszy mecz 1/8 finału z AC Milanem na San Siro.
Henry strzelił 42 bramki w Lidze Mistrzów w swojej karierze w Klubie. Teraz Francuz dostanie szansę na jeszcze jeden występ w elitarnych rozgrywkach klubowych.
- Tak, Thierry będzie w kadrze. Mannone poszedł na wypożyczenie do Hull więc Thierry zajmie jego miejsce w kadrze UEFA. - potwierdził Wenger.
- Thierry ma dobre wspomnienia z gry w Mediolanie, gdzie strzelił trzy bramki przeciwko Interowi. Decyzja o zgłoszeniu go jest logiczna. - dodał trener.
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 11 lut 2012, 20:01
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 11 lut 2012, 20:04
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 11 lut 2012, 20:10
Jeżeli powrócą to pewnie tylko Boateng i Pato. Z tym, że obaj nie trenują dość długo z drużyną i być może wrócą do wspólnych treningów dopiero w poniedziałek. Cudów bym się po nich nie spodziewał.Jak prezentuje się sytuacja kadrowa Milanu? Z tego, co czytałem, wiele powrotów na Arsenal ma być (Allegri bodajże tak mówił?) ale chciałbym dowiedzieć się od Was, bo nie czytałem dokładnie i nie wiem na ile wiarygodne te informacje są.
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 11 lut 2012, 20:14
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 11 lut 2012, 20:17
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 11 lut 2012, 21:05
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 11 lut 2012, 21:23
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 13 lut 2012, 4:59
Ja tam bym tak sprawy nie stawiał. Remis 1-1 czy wygrana 1-0 nawet nasza nic nie przesądza, bo następny mecz dopiero 3 tygodnie później, a w te 3 tygodnie bardzo dużo się może zmienić - kontuzje, forma itd.Jeśli nie wygramy w środę, to z LM będziemy się żegnać, więc trzeba rzucić wszystkie siły.
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: .MgM. » 13 lut 2012, 16:48
.MgM.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 13 lut 2012, 17:25
To jest prawda. Ciekawi mnie, czy Wenger da Gibbsa wrzucajac go na głęboką wodę, czy postawi na Coquelina, który ostatnio jednak sporo grał. Niby Coquelin to defensywny pomocnik, ale na boku obrony najgorzej mu nie idzie (chociaż ostatni mecz jaki tam grał był kiepski). Zobaczymy, ja bym się skłaniał ku Gibbsowi jednak.Ile miesięcy temu ostatnio Gibbs grał?

Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 15 lut 2012, 5:16
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 15 lut 2012, 10:44

mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 15 lut 2012, 11:14
Spodziewałem się jednak mimo wszystko Nesty w składzie.Max zapewniał że na Arsenal będzie gotowy i wcale nie zdziwię się jak to jednak Sanro będzie pierwszym wyborem na środku obrony. Wraca jednak Abbiati, ale to nie jest jakieś wzmocnienie patrząc na formę Ameli. Trochę nie rozumiem forowania Robinho, chłopa gra padakę, przydała by mu się ławka a max z uporem maniaka stawia właśnie na niego. Jeżeli chodzi o pomoc nie mamy zbytnio innych wyborów. Boateng niech lepiej wejdzie na 30 minut a jestem pewien że zrobi dużo szumu a od początku nie ma co ryzykować następnej kontuzji.Przewidywane składy wg LGdS. W Milanie z kontuzjowanych do pierwszej jedenastki nie wrócił nikt
gilardino11
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio