AC Fiorentina (zbiorczy) - Strona 26

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Fiorentina w lidze?

1-4
0
Brak głosów
5
0
Brak głosów
6
0
Brak głosów
7
1
50%
8
0
Brak głosów
9-12
1
50%
Poniżej 12
0
Brak głosów
Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Re: AC FIORENTINA (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 30 sty 2010, 21:16

Musieli coś zrobić przy okazji zawieszenia rychłego Mutu - zdecydowali ściągnąć najlepszego chyba dla niego zmiennika. Dlatego było cicho, jestem przekonany, że nie myśleli o tym do czasu, gdy przyłapano Mutu. :wink:
Ależ Viola będzie mocna, jeśli to dobrze Prandelli poukłada.
Już tego potwierdzenia nie ma w sieci.

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1500
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 30 sty 2010, 21:30

podobaja mi sie ostatnie transfery Fiorentiny , widac ze ekipa budowana na przyszlosc , podstawy maja calkiem fajne , i przede wszystkim ludzie którzy siedza za sterami maja pomysł na zarzadzanie ta ekipa . Zobaczymy jak sie losy Violi w Lm potocza , gloryfikowania Prandelliego nie rozumiem i chyba juz nie zrozumiem . Fajną ekipe zbudowal ale chyba potrzeba lepszego fachowca i Viola moze wkoncu zaczac odnosic sukcesy .

Czekam na pojedynek w PW , niestety ale Fiorentina popłynie :P

Awatar użytkownika
Il Padrino
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Il Padrino » 30 sty 2010, 22:15

Nie uwierzę, póki nie zobaczę oficjalnego potwierdzenia. Jeżeli okaże się to prawdą, to będzie to dla mnie wielkim szokiem. Sampa nie grała w europejskich pucharach, prawda? Więc Cassano zagra jeszcze z Violą w LM. Ale jak mówie, czekam na oficjalne potwierdzenie. We Florencji robi się ciekawie.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 30 sty 2010, 22:26

coco pisze:Antonio laczony z najwiekszymi klubami , a tu Viola niespodzianke odjebała na skale światową
Il Padrino pisze:We Florencji robi się ciekawie.
Zacznijmy od tego, ze Viola potrzebowala gracza do pierwszej ejdenastki po zawieszeniu Mutu i z tym Cassano nie bylo wcale tak cicho bo odkad wystapil problem z Mutu pojawialy sie nazwiska Tavano, Rossi, Rocchi oraz Cassano - ten ostatni byl chyba naturalna koleja rzeczy baczac na jego problemy w Sampie i potrzebie Fiorentiny :!:
Nie uwazam zeby byl to hit :!: bardziej mi tu pasuje slowo kit... istny kon trojanski a hitem byloby wypozyczenie Rossiego :!: Cassano to duren,ktory predzen czy pozniej pokaze swoje nieokrzesanie i butnosc, w kazdym klubie w koncu sie go pozbywano z ulga

Oczywista rzecza jest ze... Mutu > Cassano
coco pisze:gloryfikowania Prandelliego nie rozumiem
:badziewie:
coco pisze:niestety ale Fiorentina popłynie

tak jak Inter w Lm ?

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1500
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 30 sty 2010, 22:32

tak jak Inter w Lm ?
oj martw sie o Fiorentine bo z tym co graja obecnie to Bayern ich przejedzie niczym czołg , a Inter jak to Inter od lat mamy niemoc w LM , w końcu przyjdzie i czas by i te niemoc przełamać .

Awatar użytkownika
Il Padrino
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Il Padrino » 30 sty 2010, 23:21

czeher pisze:Nie uwazam zeby byl to hit :!: bardziej mi tu pasuje slowo kit... istny kon trojanski a hitem byloby wypozyczenie Rossiego :!:
Gdzie Rossi przy Cassano. Kimże Giuseppe przy Antonio PÓKI CO jest? Przegląd pola, altruizm, podania, drybling to wszystko przemawia za Antkiem. Rossi oczywiście może się jeszcze rozwinąć, ale potrzeba Wam dobrego piłkarz już teraz. Już teraz, aby zastąpić Mutu.

czeher pisze:Cassano to duren,ktory predzen czy pozniej pokaze swoje nieokrzesanie i butnosc, w kazdym klubie w koncu sie go pozbywano z ulga
Mazzarri umiał się z Cassano obchodzić. Dawał mu swobodę, o czym wspominał w wywiadach, a Antonio odpłacał mu za to fantastyczną grą, bo w ubiegłym sezonie Cassano był najlepszym ofensywnym graczem Serie A, obok Ibry.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 31 sty 2010, 11:07

Nie wiem co tak wszyscy maja podniete po uslyszeniu nazwiska Cassano...
A ja zadam inne pytanie... kimze jest Cassano? Co on tak naprawde osiagnal aby gloryfikowac go pod niebiosa?

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 31 sty 2010, 11:25

A ja zadam inne pytanie... kimze jest Cassano? Co on tak naprawde osiagnal aby gloryfikowac go pod niebiosa?
po prostu w zeszłym sezonie grał zajebistą piłkę. Teraz już tak dobrze nie jest, ale to bardzo dobry zawodnik od kiedy trafił do Sampy.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 31 sty 2010, 14:46

No to Cassano obrazil sie chyba na czehera i odrzucil oferte Violi. Ciekawa sprawa bo w Sampie poki co jest poza gra natomiast we Florencji mialby okazje pokazac sie w LM. A ze bardzo by tam pomogl Violi to nie mam najmniejszych watpliwosci.

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6688

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 31 sty 2010, 16:45

Ech, takie rzeczy to tylko we Włoszech. No ale sam fakt, że taka operacja miała szanse powodzenia świadczy o panu Corvino.

Awatar użytkownika
jordan20
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jordan20 » 31 sty 2010, 20:28

http://www.blaugrana.pl/news/4492/keirr ... ntiny.html
moge prosic o opinie fanow fiory...
co pisza na Waszej oficjalnej/wloskich stronach-to juz pewne?
z tego co sie dowiedzialem keirrison od paczatku byl druga (po cassano) opcja wzmocnienia skladu-jako ,ze transfer antonio upadl wzieliscie brazylijczyka
jak sie nie myle,to gracie 4231 z gila na szpicy
keirrison to typowa 9-tka-na boku ataku grac nie umie wiec bedzie rezerwowym
ma szanse na w miare czesta gre? czy bedzie gral ogony?
podobno przyszedl do Was na 2 sezony i po tym okresie fiora bedzie go mogla odkupic (barcelona dala za niego 15 mln,wiec mysle,ze za 10 bedzie do wyjecia jak sie sprawdzi)

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 31 sty 2010, 20:38

Jutro maja byc badania i finalizacja. To nie byla opcja w razie niepowodzenia transferu Cassano, to raczej niezalezne od tego, przychodzi jako vice-Gila bo mlody Babacar ostatnio troche naskrobal sobie podczas meczu primavery a po sprzedaniu Castillo nie bylo zmiennika dla Gili, raczej bedzie grac ogony jak Castillo jesienia

edit
poza tym chciano go latem juz a wtedy nie bylo trzeba zmiennika dla Mutu :!:
edit
najpierw ogloszono przyjscie Keirrisona a dopiero pozniej pojawila sie informacja o braku chceci gry w Florencji Cassano, ktora zdiwila Corvino

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 07 lut 2010, 21:37

Co z ta Viola?

Siedza na (jednak mocnej) Romie jak na gruszy, we wszystkich formacjach huczy i pieje a dzis 0-0 (choc wydaje sie ze Vargas nie byl na spalonym i gol prawidlowy), a w tabeli szału nie ma. Wyjasnijta mi ktos bo nie ograniam.

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 07 lut 2010, 21:52

Viola zazwyczaj gra dobrą piłkę, fajnie się ją ogląda i umiejętności u nich widać duże, a wyników mimo tego nie ma.
Z drugiej strony Roma, która wygrywa wszystko jak leci, mimo tego, że zazwyczaj gra średnio.
(choc wydaje sie ze Vargas nie byl na spalonym i gol prawidlowy)
Vargas był na spalonym z tego co widziałem, ten drugi nie był i dlatego sędzia czekał z gwizdkiem. Przynajmniej ja to tak widziałem

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 07 lut 2010, 22:16

Sytuacja jest mi dobrze znana, bardziej chodzilo mi o wyjasnienie przyczyn takiego stanu rzeczy. Odnosnie spalonego to byc moze masz racje, wydawalo mi sie ze własciwy zawodnik strzelał,

I im dalej w mecz Viola spuscila z tonu i wydaje sie ze Roma zaraz ukłuje.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”