Ależ Viola będzie mocna, jeśli to dobrze Prandelli poukłada.
Już tego potwierdzenia nie ma w sieci.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 30 sty 2010, 21:16
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 30 sty 2010, 21:30
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Il Padrino » 30 sty 2010, 22:15
Il Padrino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 30 sty 2010, 22:26
coco pisze:Antonio laczony z najwiekszymi klubami , a tu Viola niespodzianke odjebała na skale światową
Zacznijmy od tego, ze Viola potrzebowala gracza do pierwszej ejdenastki po zawieszeniu Mutu i z tym Cassano nie bylo wcale tak cicho bo odkad wystapil problem z Mutu pojawialy sie nazwiska Tavano, Rossi, Rocchi oraz Cassano - ten ostatni byl chyba naturalna koleja rzeczy baczac na jego problemy w Sampie i potrzebie FiorentinyIl Padrino pisze:We Florencji robi się ciekawie.
coco pisze:gloryfikowania Prandelliego nie rozumiem
coco pisze:niestety ale Fiorentina popłynie
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 30 sty 2010, 22:32
oj martw sie o Fiorentine bo z tym co graja obecnie to Bayern ich przejedzie niczym czołg , a Inter jak to Inter od lat mamy niemoc w LM , w końcu przyjdzie i czas by i te niemoc przełamać .tak jak Inter w Lm ?
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Il Padrino » 30 sty 2010, 23:21
Gdzie Rossi przy Cassano. Kimże Giuseppe przy Antonio PÓKI CO jest? Przegląd pola, altruizm, podania, drybling to wszystko przemawia za Antkiem. Rossi oczywiście może się jeszcze rozwinąć, ale potrzeba Wam dobrego piłkarz już teraz. Już teraz, aby zastąpić Mutu.czeher pisze:Nie uwazam zeby byl to hitbardziej mi tu pasuje slowo kit... istny kon trojanski a hitem byloby wypozyczenie Rossiego
![]()
Mazzarri umiał się z Cassano obchodzić. Dawał mu swobodę, o czym wspominał w wywiadach, a Antonio odpłacał mu za to fantastyczną grą, bo w ubiegłym sezonie Cassano był najlepszym ofensywnym graczem Serie A, obok Ibry.czeher pisze:Cassano to duren,ktory predzen czy pozniej pokaze swoje nieokrzesanie i butnosc, w kazdym klubie w koncu sie go pozbywano z ulga
Il Padrino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 31 sty 2010, 11:07
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 31 sty 2010, 11:25
po prostu w zeszłym sezonie grał zajebistą piłkę. Teraz już tak dobrze nie jest, ale to bardzo dobry zawodnik od kiedy trafił do Sampy.A ja zadam inne pytanie... kimze jest Cassano? Co on tak naprawde osiagnal aby gloryfikowac go pod niebiosa?
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 31 sty 2010, 14:46
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 31 sty 2010, 16:45
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jordan20 » 31 sty 2010, 20:28
jordan20

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 31 sty 2010, 20:38
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 07 lut 2010, 21:37
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 07 lut 2010, 21:52
Vargas był na spalonym z tego co widziałem, ten drugi nie był i dlatego sędzia czekał z gwizdkiem. Przynajmniej ja to tak widziałem(choc wydaje sie ze Vargas nie byl na spalonym i gol prawidlowy)
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 07 lut 2010, 22:16
Babel
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio