Chelsea FC (zbiorczy) - Strona 26

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Reputacja: 0
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 06 cze 2005, 18:07

O walka bogaczy się odbędzie :!: :!: :twisted: :twisted: Glazer kontra Abramovicz :!: :!: Cel-Essien :P :P

Skoro Ghanijczyk przedłużył kontrakt....O nie po myśli Mourinho. Alternatywą transferową będzie Hiszpan Del Horno. Jednak zxobaczymy, gdzie w przyszlym sezonie zagrają obaj tu wymienieni piłkarze......
:D :D

POZDRO

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 06 cze 2005, 19:13

Essien przedłużył kontrakt z Lyonem do 2009 roku

I to może znaczyć że odejdzie za max kwote albo WCALE Aulas powiedział że tylko Govou [dostał pozwolanie na transfer] z tego mistrzowskiego składu. Zostanie nawet Frau wiec chyba mogą szukać alternatywy ...

I zacznie sie na nowo. :D Tak sądze.

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 06 cze 2005, 19:24

Mikusinski pisze:O walka bogaczy się odbędzie :!: :!: :twisted: :twisted: Glazer kontra Abramovicz :!: :!: Cel-Essien :P :P

Skoro Ghanijczyk przedłużył kontrakt....O nie po myśli Mourinho. Alternatywą transferową będzie Hiszpan Del Horno. Jednak zxobaczymy, gdzie w przyszlym sezonie zagrają obaj tu wymienieni piłkarze......

POZDRO
Dla Ciebie tylko kasa się liczy. Transfery tylko Ci w głowie. To co liczy się dla kibica Chelsea. A Del Horno sprowadzą...bo mają kasę i "potencjał". :evil:

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 06 cze 2005, 19:27

Manumef pisze:
Mikusinski pisze:O walka bogaczy się odbędzie :!: :!: :twisted: :twisted: Glazer kontra Abramovicz :!: :!: Cel-Essien :P :P

POZDRO
Dla Ciebie tylko kasa się liczy. Transfery tylko Ci w głowie. To co liczy się dla kibica Chelsea. A Del Horno sprowadzą...bo mają kasę i "potencjał". :evil:

Dla kibica The Blues, jak zaczyna się lato, to myśli kogo pozyskają, jak będzie wyglądała jedynastka w następnym sezonie i czy w klubie nie ma żadnych problemów. :x :x :x :x To tak samo powinno być dla kibica ManU.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 06 cze 2005, 19:48

Kluczowa myśl to jak bedzie wyglądała jedenastka na następny sezon. Jak narazie Romek wymienia 60% pilkarzy sezonowo :wink: czli ejst nad czym mysleć :P

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 07 cze 2005, 17:34

Tak jest trochę do myślenia. Romek bardzo chce zainwestować w Del Horno, Hiszpan to świetny obronca Athletic Bilbao. Mi się marzą tacy piłkarze na następny sezon: :P

:arrow: Gilardinio
:arrow: Del Horno

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 07 cze 2005, 18:01

Mikusinski pisze:Tak jest trochę do myślenia. Romek bardzo chce zainwestować w Del Horno, Hiszpan to świetny obronca Athletic Bilbao. Mi się marzą tacy piłkarze na następny sezon: :P

Gilardino? Zapomnij. On juz jest jedna noga w Milanie, a nawet jesli tam nie przejdzie, to nie wybierze sie po za Wlochy, tylko nie mow ze zabraniam Ci marzyc, poprostu pozbawiam Cie zludzen [; (bo tak wlasciwie mi on sie tez marzy w koszulce Juventusu, ale to malo prawdopodobne)

Obrazek

:lol: :lol:

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 07 cze 2005, 18:28

Lakier pisze:
Mikusinski pisze:Tak jest trochę do myślenia. Romek bardzo chce zainwestować w Del Horno, Hiszpan to świetny obronca Athletic Bilbao. Mi się marzą tacy piłkarze na następny sezon: :P

Gilardino? Zapomnij. On juz jest jedna noga w Milanie, a nawet jesli tam nie przejdzie, to nie wybierze sie po za Wlochy, tylko nie mow ze zabraniam Ci marzyc, poprostu pozbawiam Cie zludzen [; (bo tak wlasciwie mi on sie tez marzy w koszulce Juventusu, ale to malo prawdopodobne)

Obrazek

:lol: :lol:

Wiem drogi Lakierze. Gilardino, już sam wybrał Włochy, wybrał Milan... :cry: :cry: Szkoda, że Jose nie chce w zespole Salomona Kalou lub Dirka Kuijta :cry: :cry: Zobaczymy, kogo kupią lub sprzedadzą w lato....

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 11 cze 2005, 21:29

Mikusiński...... ja dobrze widze, na tej nowej koszulce Chelsea jest Umbro???? Przecież miały byc Adidasa??

POZDRO!!!!!

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 11 cze 2005, 21:38

radekutd pisze:Mikusiński...... ja dobrze widze, na tej nowej koszulce Chelsea jest Umbro???? Przecież miały byc Adidasa??

POZDRO!!!!!
Nie ma jeszcze koszulki z Adidasem, nie była jeszcze prezentowana, ale za to jest nowy sponsor-Samsung. fajnie bo Del Horno jest nasz, szkoda, że nasz świetny obrońca Wiliam Gallas, być może nie będzie reprezentował barw Chelsea. Józio Murinio nie widzi go już w swojej druzynie.

WITAJ DEL HORNO :D :D :D :D
Żegnaj Gallasie........... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 11 cze 2005, 21:57

Mikusinski pisze:szkoda, że nasz świetny obrońca Wiliam Gallas, być może nie będzie reprezentował barw Chelsea. Józio Murinio nie widzi go już w swojej druzynie.
Jeśli to sprawdzone informacje to chętnie widziałbym Gallasa w Barcelonie. Problemem będzie pewnie Mourinho który zarząda sporych pieniędzy albo jakiegoś rozliczenia w zamian za piłkarza Barcy :roll: Gdyby jednak Jose zarządał kwoty oscylującej w okolicach 5-8 mln euro to Barca mogłaby się skusić moim zdaniem.

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 12 cze 2005, 10:04

Niggaz pisze:
Mikusinski pisze:szkoda, że nasz świetny obrońca Wiliam Gallas, być może nie będzie reprezentował barw Chelsea. Józio Murinio nie widzi go już w swojej druzynie.
Jeśli to sprawdzone informacje to chętnie widziałbym Gallasa w Barcelonie. Problemem będzie pewnie Mourinho który zarząda sporych pieniędzy albo jakiegoś rozliczenia w zamian za piłkarza Barcy :roll: Gdyby jednak Jose zarządał kwoty oscylującej w okolicach 5-8 mln euro to Barca mogłaby się skusić moim zdaniem.
No, ja też tak myślałem. Pewnie Jose troche spuści z obecnej ceny i Barcelona może będzie go chciała kupić za 5,6 mln euro. Podam najlepszą jedynastkę obecnego sezonu Premiership

Ekspert serwisu Goal.com,Jamie Orbetelli wybrał jego zdaniem, najlepszą jedenastkę Ligi Angielskiej.

Zaczynając od bramkarza:

1. Petr Cech-czeski bramkarz, może uznać poprzedni sezon za udany. Był zdecydowanie najlepszy w tym sezonie. Z nim na bramce, obrona The Blues wydawała się nie do sforsowania.

OBROŃCY:

2. Ashley Cole- Mimo całej "otoczki" w około Cole'a, w związku ze skandalem (w którym Chelsea też miała swój udział), Ashley jest bez wątpienia najlepszym lewym obrońcą w Anglii.

3. Jamie Carragher- w tym sezonie pokazał sie z najlepszej strony, pełen wigoru, waleczny, prawie jak maszyna. Przyczynił się w dużym stopniu do zdobycia przez Liverpool, pucharu Ligi Mistrzów w Istambulu.

4. John Terry-wg samych piłkarzy, najlepszy gracz tego sezonu. Kapitan The Blues, przyczynił się w dużym stopniu do zwycięstwa w lidze, a sam jest stawiany jako wzór do naśladowania.

POMOCNICY:

5. Arjen Robben-Holender wciąż nękany kontuzjami. Od czasu Thierry'ego Henry'ego nie było jeszcze takiego znakomitego gracza, z takim talentem i potencjałem jak Robben.

6. Claude Makelele- przyszedł z Madrytu, w którym nie spełniał oczekiwań trenera. W Chelsea pilnował tylniej części pomocy. Gra całego zespołu, była budowana od francuza. Strzelił tylko jedna bramkę w Premiership.

7. Frank Lampard- kolejny z piłkarzy Chelsea, który nosił grę na swoich barkach. Dużo asyst, dużo bramek, jeden z najlepszych graczy w Premiership od 10 lat.

8. Steven Gerrard-bohater Liverpool'u. Kapitan The Reds, jest podstawowym piłkarzem w drużynie Rafy Benitez'a. Grał zawsze na 100% swoich możliwości. Prawdziwy zwycięzca.

NAPASTNICY:

9. Shaun Wright Phillips- gwiazda ManCity, jest często wybierany przez trenera reprezentacji Anglii. Phillips wydaje się prawie nie do zatrzymania.

10. Wayne Rooney- najmłodsza gwiazda w Lidze Angielskiej, której nie udało sie poprowadzic Manchesteru United do zwycięstwa w pucharach. Strzelił dużo ładnych bramek.

11. Thierry Henry- Francuz znów na szczycie! Król strzelców Premiership. Bez niego Arsenal, nie wygrałby F.A Cup. Lecz ile sezonów można grać na Highbury?

REZERWOWI:
Paul Smith, Rio Ferdinand, Radhi Jaidi, J. Lloyd Samuel, Garry Neville, Stuart Downing, Christiano Ronaldo, Papa Boupa Diop, Xabi Alonso, Andrew Johnson, El Hadji Diouf

POZDRO :D :D :D :D

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 12 cze 2005, 15:58

Yo Mikusinski :!: Nie wiesz kto bedzie jeszcze na tym turnieju w Stanach :?: Jose pierwszy zdradził z trenerów że zagra w USA mi. z Milanem ale rok temu był Manchester United i inny tuzy :twisted: Wiesz coś o zespołach uczestniczacych w tym tornee :?:

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 12 cze 2005, 20:22

*_For_zaza_Milan_* pisze:Yo Mikusinski :!: Nie wiesz kto bedzie jeszcze na tym turnieju w Stanach :?: Jose pierwszy zdradził z trenerów że zagra w USA mi. z Milanem ale rok temu był Manchester United i inny tuzy :twisted: Wiesz coś o zespołach uczestniczacych w tym tornee :?:
Ema!!! 8) 8) 8) No słyszałem, podobno ma zagrac z Milanem dwa mecze 8) 8) Bezele :wink: :wink: :wink: Jeszcze The Blues zagrają z mistrzem Portugalii-Benficą Lizbona :wink: :wink:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 13 cze 2005, 11:41

No ja wiem Mikusinski ze gracie z Benficą ale to w Portugali. I tylko jeden mecz. A mi chodziło o wyjazd do Stanów. Rok temu była elita europejskiej piłki. Jak nazraie tylko Chelsea i Milan zapowiedzieli swoje wystepy. W sumie to Jose zapowiedział Milan :wink: Może bedzie znów jakiś lepszy klub z MLS i ktoś jeszcze z Europy :D

Pozdro :!:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”