Skoro Ghanijczyk przedłużył kontrakt....O nie po myśli Mourinho. Alternatywą transferową będzie Hiszpan Del Horno. Jednak zxobaczymy, gdzie w przyszlym sezonie zagrają obaj tu wymienieni piłkarze......
POZDRO
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 06 cze 2005, 18:07
Mikusinski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 06 cze 2005, 19:13
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 06 cze 2005, 19:24
Dla Ciebie tylko kasa się liczy. Transfery tylko Ci w głowie. To co liczy się dla kibica Chelsea. A Del Horno sprowadzą...bo mają kasę i "potencjał".Mikusinski pisze:O walka bogaczy się odbędzie![]()
![]()
![]()
Glazer kontra Abramovicz
![]()
Cel-Essien
![]()
![]()
Skoro Ghanijczyk przedłużył kontrakt....O nie po myśli Mourinho. Alternatywą transferową będzie Hiszpan Del Horno. Jednak zxobaczymy, gdzie w przyszlym sezonie zagrają obaj tu wymienieni piłkarze......
![]()
![]()
POZDRO
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 06 cze 2005, 19:27
Manumef pisze:Dla Ciebie tylko kasa się liczy. Transfery tylko Ci w głowie. To co liczy się dla kibica Chelsea. A Del Horno sprowadzą...bo mają kasę i "potencjał".Mikusinski pisze:O walka bogaczy się odbędzie![]()
![]()
![]()
Glazer kontra Abramovicz
![]()
Cel-Essien
![]()
![]()
![]()
![]()
POZDRO
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 06 cze 2005, 19:48
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 07 cze 2005, 17:34
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 07 cze 2005, 18:01
Gilardino? Zapomnij. On juz jest jedna noga w Milanie, a nawet jesli tam nie przejdzie, to nie wybierze sie po za Wlochy, tylko nie mow ze zabraniam Ci marzyc, poprostu pozbawiam Cie zludzen [; (bo tak wlasciwie mi on sie tez marzy w koszulce Juventusu, ale to malo prawdopodobne)Mikusinski pisze:Tak jest trochę do myślenia. Romek bardzo chce zainwestować w Del Horno, Hiszpan to świetny obronca Athletic Bilbao. Mi się marzą tacy piłkarze na następny sezon:![]()
Gilardinio
Del Horno

Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 07 cze 2005, 18:28
Lakier pisze:Gilardino? Zapomnij. On juz jest jedna noga w Milanie, a nawet jesli tam nie przejdzie, to nie wybierze sie po za Wlochy, tylko nie mow ze zabraniam Ci marzyc, poprostu pozbawiam Cie zludzen [; (bo tak wlasciwie mi on sie tez marzy w koszulce Juventusu, ale to malo prawdopodobne)Mikusinski pisze:Tak jest trochę do myślenia. Romek bardzo chce zainwestować w Del Horno, Hiszpan to świetny obronca Athletic Bilbao. Mi się marzą tacy piłkarze na następny sezon:![]()
Gilardinio
Del Horno
![]()
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 11 cze 2005, 21:29
radekutd
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 11 cze 2005, 21:38
Nie ma jeszcze koszulki z Adidasem, nie była jeszcze prezentowana, ale za to jest nowy sponsor-Samsung. fajnie bo Del Horno jest nasz, szkoda, że nasz świetny obrońca Wiliam Gallas, być może nie będzie reprezentował barw Chelsea. Józio Murinio nie widzi go już w swojej druzynie.radekutd pisze:Mikusiński...... ja dobrze widze, na tej nowej koszulce Chelsea jest Umbro???? Przecież miały byc Adidasa??
POZDRO!!!!!
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 11 cze 2005, 21:57
Jeśli to sprawdzone informacje to chętnie widziałbym Gallasa w Barcelonie. Problemem będzie pewnie Mourinho który zarząda sporych pieniędzy albo jakiegoś rozliczenia w zamian za piłkarza BarcyMikusinski pisze:szkoda, że nasz świetny obrońca Wiliam Gallas, być może nie będzie reprezentował barw Chelsea. Józio Murinio nie widzi go już w swojej druzynie.
Żegnaj Gallasie...........![]()
![]()
![]()
![]()
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 12 cze 2005, 10:04
No, ja też tak myślałem. Pewnie Jose troche spuści z obecnej ceny i Barcelona może będzie go chciała kupić za 5,6 mln euro. Podam najlepszą jedynastkę obecnego sezonu PremiershipNiggaz pisze:Jeśli to sprawdzone informacje to chętnie widziałbym Gallasa w Barcelonie. Problemem będzie pewnie Mourinho który zarząda sporych pieniędzy albo jakiegoś rozliczenia w zamian za piłkarza BarcyMikusinski pisze:szkoda, że nasz świetny obrońca Wiliam Gallas, być może nie będzie reprezentował barw Chelsea. Józio Murinio nie widzi go już w swojej druzynie.
Żegnaj Gallasie...........![]()
![]()
![]()
![]()
Gdyby jednak Jose zarządał kwoty oscylującej w okolicach 5-8 mln euro to Barca mogłaby się skusić moim zdaniem.
Mikusinski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 12 cze 2005, 15:58
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 12 cze 2005, 20:22
Ema!!!*_For_zaza_Milan_* pisze:Yo MikusinskiNie wiesz kto bedzie jeszcze na tym turnieju w Stanach
Jose pierwszy zdradził z trenerów że zagra w USA mi. z Milanem ale rok temu był Manchester United i inny tuzy
Wiesz coś o zespołach uczestniczacych w tym tornee
Mikusinski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 13 cze 2005, 11:41
Zaza
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio