Przecież on Ci nie ubliża, on tylko stwierdza faktybl3nd pisze:Czy ja Ci ubliżam?Morrow pisze:Dobra już wiemy, że jesteś kretynem bl3nd. Nie musisz pisać kolejnych postów. Naprawdę Ci wierzymy. Serio.Nie. Więc po co te obelgi w moją stronę?
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 05 mar 2013, 23:46
Przecież on Ci nie ubliża, on tylko stwierdza faktybl3nd pisze:Czy ja Ci ubliżam?Morrow pisze:Dobra już wiemy, że jesteś kretynem bl3nd. Nie musisz pisać kolejnych postów. Naprawdę Ci wierzymy. Serio.Nie. Więc po co te obelgi w moją stronę?
Arwin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 05 mar 2013, 23:47
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 05 mar 2013, 23:47
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 05 mar 2013, 23:48
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bl3nd » 05 mar 2013, 23:50
Dobra, nie będę drążył dalej tego tematu... Równie dobrze mogę Wam pocisnąć, ale nie chcę tu żadnych kłótni robić. Nie możecie się pogodzić z faktem, że MU nie ma już w LM i tyle. Awansował lepszy zespół. Koniec. Kropka.Arwin pisze:Przecież on Ci nie ubliża, on tylko stwierdza faktybl3nd pisze:Czy ja Ci ubliżam?Morrow pisze:Dobra już wiemy, że jesteś kretynem bl3nd. Nie musisz pisać kolejnych postów. Naprawdę Ci wierzymy. Serio.Nie. Więc po co te obelgi w moją stronę?
bl3nd
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 05 mar 2013, 23:51
jak myślicie, nadaje się do złotych ust?Awansował lepszy zespół. Koniec. Kropka.
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 05 mar 2013, 23:52

Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 05 mar 2013, 23:52
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 05 mar 2013, 23:53
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 05 mar 2013, 23:55
Już Ci napisałem, że nie musisz nic więcej udowadniać. Wszystko jest jasne. Ściągnij okulary to może zobaczysz, że Real nie grał dzisiaj na czerwono.bl3nd pisze:Awansował lepszy zespół. Koniec. Kropka.
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bl3nd » 05 mar 2013, 23:57
W 1/8 gra się dwumecz, prawda? Może powiesz mi, że w pierwszym meczu MU był lepszy?Morrow pisze:Już Ci napisałem, że nie musisz nic więcej udowadniać. Wszystko jest jasne. Ściągnij okulary to może zobaczysz, że Real nie grał dzisiaj na czerwono.bl3nd pisze:Awansował lepszy zespół. Koniec. Kropka.
bl3nd
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SzpaQQQ » 05 mar 2013, 23:57
Tak zapytam, czemu Ty nie używasz wielkich liter ?rekinho pisze:jak myślicie, nadaje się do złotych ust?Awansował lepszy zespół. Koniec. Kropka.![]()
![]()
SzpaQQQ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 05 mar 2013, 23:59
Ale co ma pierwszy mecz do dzisiejszej kartkibl3nd pisze:W 1/8 gra się dwumecz, prawda? Może powiesz mi, że w pierwszym meczu MU był lepszy?
szefu91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boss nigger » 05 mar 2013, 23:59
boss nigger
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 06 mar 2013, 0:00
cruel
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio