Poza tym reszta meczy jakoś mało widowiskowo i ciekawie się zapowiada.
Jest jakaś szansa na środek obrony Van Buyten - Demichelis ? Takie kamikadze z tyłu byłoby fajne
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 15 wrz 2010, 13:05
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 15 wrz 2010, 13:35
Nie ma. Badstuber ma pewne miejsce w składzie i jak na razie gra dobrze (poza meczem z Lautern).Jest jakaś szansa na środek obrony Van Buyten - Demichelis ? Takie kamikadze z tyłu byłoby fajne
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 15 wrz 2010, 14:03
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 15 wrz 2010, 17:05
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 15 wrz 2010, 18:15
Fajny żarcik, dziwne czemu nie przeszedł. Film naturalnie oglądałem i scenke pamiętam, ięc dlaczego nie zrobić z tego malutkiej parodii?Akarin pisze:Uefa zabroniła kibicom Bayernu zrobienie choreografii, bo obrażałaby Romę
Miał zostać tam utworzony napis:"Romani ite domum", czyli coś mniej wiecej: Rzymianie, wracajcie do domu. I to jest obraźliwe dla nich? Zagrozili, że jeśli się pojawi to to, klub dostanie dużą karę finansową a nawet ujemne punkty? Pojebało i to ostro.
Ogólnie cała choreografia miała być na styl jednej ze scen z klasyku Monty-Pythona, Life of Brian, napis miał zostać zmieniony na "Life of Bayern".
Chętnie bym to zobaczył, ale UEFA ['].
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 15 wrz 2010, 23:07
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 15 wrz 2010, 23:38
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 wrz 2010, 23:57
fieldy
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 16 wrz 2010, 5:09
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Youssef » 16 wrz 2010, 8:51
Montpellier oglądałem często w poprzednim sezonie, jak sie okazało że ida jak burza.mundi pisze:Dobry mecz Tino Costy. Nie oglądam zbyt często ligi hiszpańskiej chociaż chłopak dopiero zaczyna grać w valencji to tak naprawde pierwszy raz widziałem go wczoraj w akcji. Zapewne fani Montpellier lub zagorzali kibice Ligue 1 będą mogli wypowiedzieć się na jego temat nieco więcej. Tak więc nie wiem czy wczoraj to był taki jego przebłysk czy tylko niewielka próbka jego możliwości
Youssef
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 26 wrz 2010, 10:48
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 28 wrz 2010, 20:54
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 28 wrz 2010, 21:11
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 29 wrz 2010, 13:23
kaczy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin