Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 31 gru 2006, 17:18
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 31 gru 2006, 17:33
Dziekimistyk pisze:bardzo dobre podsumowanie moofasa.
No może nie odwieczny, ale zawsze w meczu przeciwko The Blues w gre wchodzi honor, prestiż i takie tam sprawy. No może kiedy Chelsea była dobrym zespolem z 15 lat temu to mecze pomiędzy tym klubem a Barcą były tak jak inne mecze z utytułowanymi rywalami , czyli poprostu mecz z tudnym zespołem. A od ostatnich 4(?) lat kiedy to przejął ich Abramowicz, i doszedł do tego Mourinho to mecze pomiędzy The Blues a nami zawsze mają jakieś podteksty... Sam Messi po meczu z nimi powiedział kiedyś że zobaczył coś gorszego niż nienawiść Brazylijsko - Argebtyńskamistyk pisze:od kiedy Chelsea to nasz odwieczny rywal?
No każdy przyjmuje to na swój sposób. W tamtym meczu Werder grał dobrze bo Chelsea im na to pozwalała. W pierwszej kolejce LM Werder także nie grał źle z Anglikami ale mimo to byli przyciśnięci przez Chelsea co spowodowało utratę dwóch bramek. No i może tam Klose wtedy z główki trafil w poprzeczkęmistyk pisze:nie zgodze sie tez co do tego, ze zesol Jose podlozyl sie Werderow
Moofasa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 04 sty 2007, 1:18
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Internacjonalistyczny » 04 sty 2007, 1:26
Internacjonalistyczny
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 04 sty 2007, 1:30
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 04 sty 2007, 1:35
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Internacjonalistyczny » 04 sty 2007, 1:38
Internacjonalistyczny
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 04 sty 2007, 2:07
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 04 sty 2007, 2:42
JA tego pytania nie rozumiem do konca. Czy grac kosztem innych, jesli gra lepiej to jesne.rkoeman pisze:-co takiego ma saviola w sobie ze wg ciebie ma grac kosztem innych?
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 04 sty 2007, 3:07
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 04 sty 2007, 3:22
rkoeman pisze:- w czym saviola jest lepszy pod pozostalych pilkarzy ze mial grac w meczu z atletico? przypomne ze mial za soba ponad 2 miesiace przerwy w treningach
Oj skarbniku Barcelon, a skad ty to wszystko wiesz. Podałes pomocnika i obrocne dla porownania z napastnikiem. Zreszta z Deco to sie spotykali conajwyzej na treningach. Napisz mi Saviola zawodzil, nie strzeła bramek, nie asystował, czy teraz kiedy dostawał sznase, bo takie mial gral slabo i nic nie wnosil do gry.rkoeman pisze:a jako ze zarabia wiecej niz deco i puyol wymagam od niego by gral od nich lepiej lub chociaz rownie dobrze. nie gra tylko grzeje lawe? pa pa
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 04 sty 2007, 7:39
Mogę się mylić, ale piszczel zagrał już chyba pięć meczy w La Liga a więc nie może zostać wypożyczony do innego klubu.Jarzinho pisze:Walsnie Villarreal zamierza złozyc Barcelonie oferte wypozyczenia do konca sezonu Javiera.
Janio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 04 sty 2007, 17:22
skad to wszystko wiem? moze dlatego ze interesuje sie moim klubem dosc dlugo i wiem ile kto zarabia? moze dlatego ze zarobki sa jawne w klubie zwanym fc barcelona?Oj skarbniku Barcelon, a skad ty to wszystko wiesz. Podałes pomocnika i obrocne dla porownania z napastnikiem. Zreszta z Deco to sie spotykali conajwyzej na treningach. Napisz mi Saviola zawodzil, nie strzeła bramek, nie asystował, czy teraz kiedy dostawał sznase, bo takie mial gral slabo i nic nie wnosil do gry.
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 04 sty 2007, 17:57
rkoeman pisze:ps - ryjek zachowal sie ladnie w stosunku do savioli dajac mu zagrac np w pcuharze gampera. inny trener olalby kolesia i nie wpuscil nawet na minute. myslicie ze capello by sie cackal? albo mourinho?
rkoeman pisze:skad to wszystko wiem? moze dlatego ze interesuje sie moim klubem dosc dlugo i wiem ile kto zarabia? moze dlatego ze zarobki sa jawne w klubie zwanym fc barcelona?
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 04 sty 2007, 18:47
rkoeman
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio