Sero jesteś ? Może na początku coś wyjaśnijmy sobie bo chciałeś poruszyć w naszej rozmowie 12 tematów w jednej wypowiedz a tak sie nie dogadamy. Jesli Ty masz zamiar coś odbierac jako taka to nie czytaj tego i daj sobie spokój, bo w takim razie sie nie dogadamy. Bo nie w tym rzecz. Inter liderem - tak jak napisałem Zico to nie jest dla mnie powód do depresji, ba nawet jestem daleki od tego by twierdzić że nie zasłużenie itd. Bo grają równo i konsekwentnie, nie tracą bramek a zawsze strzela wiecej. Tylko widzisz wspomniałeś Juventus, a Stara Dama też wygrywała [bo chyba nikt nie wierzy w to ze kupiła wszystkie mecze ?] Wygrywała, choc wielu patrzyła tylko na wyniki - a wiemy jak grając, wtedy nawet Ty potrawiłeś zabrać głos na temat dwóch DM i gry Fabio Capello 4-4-2 na wyczekanie i pierwszy bład rywala. Widać punkt widzenia zależy od punktu siedzienia
Kolejna sprawa - Inter lideruje tabeli serie A w pełni zasłużenia - ale jesli Ty nie widzisz krysysu całej serie A to ja naprawde sie zastanawiam ile jesteś w stanie zrobić dla scudetta ? nawet "sprzedać" właśne zdanie ? Zastanów sie nie nad tym czy ewentualne scudetto bedzie zasłużone, ale nad tym czy to scudetto bedzie miało takie znacznie jak te w poprzednich latach ? I Ty nie musisz mi nic deklarować czy coś, ale sam sie zastanów w sobie. Czy tyle sie musiało wydarzyć by Inter mógł walczyć jako faworyt o mistrza ?
I ostatnia sprawa - w zasadzie najważniejsza, bo od tego zaczeła sie nasza rozmowa - wykładnikiem LM ? nadal uważasz że tak nie jest ? że lidze z Milanem i Viola na debecie, Juve w serie A i stosunkowo krótka kadrowo Roma bedzie wykładnikiem tego co obecny Inter może ? hmm wiesz bo w takim razie to ja wychodze na jakiegoś przymierzeca Nerazzurich
Pozdro