Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 kwie 2007, 12:10
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 14 kwie 2007, 18:14
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 kwie 2007, 19:22
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 15 kwie 2007, 16:13
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 15 kwie 2007, 17:08
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 15 kwie 2007, 17:28
IMO ta cena jest zdecydowanie za niska. Nie chodzi mi nawet o to, że Ribery jest wart większych pieniędzy, bo o to można się spierać, ale że po prostu więcej trzeba będzie zapłacić. Zwłaszcza, że kontrakt ma ważny do 2010 r. A Arsenal nie jest chyba jedynym chętnym.guru pisze:O meczu nie ma co pisać, bo już wszystko zostało napisane.
Czytałem newsa w sprawie Ribery'ego tyle, ze na Sunday Mirror. Według tej gazety, Ribery ma kosztować Arsenal 12 milionów funtów. Cena niby nie wysoka jak za tego zawodnika.
To byłby dobry ruch. Naprawdę niezły bramkarz, w dodatku młody i perspektywiczny. Słyszałem niedawno inf, że Lehman jeszcze zostanie na sezon lub dwa, więc miałby się od kogo uczyć. Były też ploty o Akinfeevie.Zwłaszcza, że w LM zatrzymał Kanonierów. Upadł temat?guru pisze:Wenger tez jest zainteresowany kupnem bramkarza Hearts, Craiga Gordona. Cena za tego zawodnika to 4,5 miliona funtów.
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 15 kwie 2007, 19:58
A ja myślę że te 15 milionów to odpowiednia cena. Ribery mimo wszystko do światowej czołówki jeszcze nie należy, a przypomnę tylko jak było z Rosicky'mCris7 pisze:IMO ta cena jest zdecydowanie za niska. Nie chodzi mi nawet o to, że Ribery jest wart większych pieniędzy, bo o to można się spierać, ale że po prostu więcej trzeba będzie zapłacić. Zwłaszcza, że kontrakt ma ważny do 2010 r. A Arsenal nie jest chyba jedynym chętnym.
Niestety upadł. Ale ja nadal wierzę że Wenger jeszcze się zainteresuje RosjaninemCris7 pisze:Upadł temat?
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 15 kwie 2007, 20:08
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 15 kwie 2007, 20:15
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 15 kwie 2007, 23:14
Ale!Ale!Ale clon....eekhm..Ribery jest wyjściem na dłuuuższy czas. Choć oczywiście nie mówię, że Czech już umiera.RóżA pisze:Z tym że Rosicky to jest (a właściwie była- wtedy) sprawdzona marka. Franck do tej pory rozegrał dwa dobre sezony + dobry występ na Mistrzostwach Świata.
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 15 kwie 2007, 23:18
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 16 kwie 2007, 15:44
No ale co to za porównanie Walcotta z Riberym? Walcott nie osiągnął nic zupełnie, a Ribery jednak już się pokazał wszystkim w Europie. Łatwiej porównywać Rosickiego z Riberym niż Riberiego z Walcottem.RóżA pisze:Ale co to ma wspólnego z Jego ceną? W takim przypadku za Walcotta powinniśmy zapłacić co najmniej 100 milionów- nie dość że dobry to jeszcze będzie mógł pograć przez kolejne 15 lat!
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 kwie 2007, 22:04
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 16 kwie 2007, 22:34
Nie zapominaj- my wciąż walczymy o trzecie miejsce, a zarazem utrzymanie czwartego.fieldy pisze:City już o nic nie walczą [w sumie tak jak i my] wiec mecz nie powinien wyglądać jak walka na śmierć i życie.
Powinniśmy zagrać ustawieniem 4-5-1 z Ade na szpicy. Zdominować środek pola i jazda.fieldy pisze:Pewnie od początku w takim wypadku zagra Diaby, który go ostatnio zmieniał.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 kwie 2007, 22:39
Jego występ stoi pod znakiem zapytania, zdaje się, że tez jakiś uraz.guru pisze:Gallas, badz Toure będą musieli uważać na Mpenze.
musimy tak zagrać, przecież nie mamy na chwile obecną 2 napastników, bo Bestia raczej nie wyjdzie od początku, skoro w pomocy mamy wiecej niże 4 graczy gotowych do gry. Cesc, Gilbero, Hleb, Rosicky, Diaby, pewnie także Denilson, no i kto wie czy nie Flamini, choć on chyba nie znajdzie się nawet na ławce.guru pisze:Powinniśmy zagrać ustawieniem 4-5-1 z Ade na szpicy
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio