Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 28 wrz 2012, 14:39
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 28 wrz 2012, 14:44
Na średnim poziomie, źle się wyraziłem więc zmieniam. Wbrew pozorom wychodzi na to, że jest u nas pod tym względem lepiej niż wcześniej. 1 miejsce na Nowa Zelandia 9.5 (czy troszkę więcej), my mamy 5,5.Boromir pisze:Najlepiej w sensie, że najmniej korupcji?
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 28 wrz 2012, 14:47
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 28 wrz 2012, 15:46
Każdy "w miarę rozgarnięty" człowiek zna działalność tego pana jako reżimowej szczekaczki, który w imieniu wojskowej junty pluła na opozycje demokratyczną przed 89r. i jego błazeńsko żałosną działalność "dziennikarską" już w III RP. Wobec ogromu jego "zasług" wrzucają, tu nawet tak bardzo kompromitujący materiał nie wyrządzasz szkody jego wizerunkowi, tylko promujesz tego człowieka i jego "happeningi" (zabawne tylko dla takich wybitnych intelektualistów jak Chłopaczek). Po co mu robić reklamę, "podbijać wyświetlenia" i sprzyjać wywiązywaniu się pyskówki na forum?sbQ pisze:gówno
Tego nawet nie wypada komentować.
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 29 wrz 2012, 16:42
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 29 wrz 2012, 16:45
Wilmore pisze:Bądźmy poważni, choć dzisiejsze wydarzenia w Warszawie to poważnie utrudniają.
Urban podszedł do sprawy bardzo dowcipnie, podzielam zdanie Chłopaczka na ten temat. Jeśli w temacie jest miejsce dla dziennikarzyn pokroju braci Karnowskich czy Ziemkiewicza, skoro przekształca się ten temat w kącik prawicowej propagandy, to tym bardziej jest tu miejsce dla publicystów takich, jak Urban. Może jego twórczość wymaga wyższego poziomu inteligencji niż zakłamana prawicowa propaganda z definicji zakładająca łykanie wszystko bez zastanowienia, ale to nie znaczy, że trzeba to od razu wycinać i trzymać w temacie tylko wpisy z prawej strony.
czarny samael

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 29 wrz 2012, 16:52
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 29 wrz 2012, 18:01
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 29 wrz 2012, 18:48
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 29 wrz 2012, 20:42
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 29 wrz 2012, 20:59
Nie będę się powtarzał. J1immy zrozumiał o co mi chodziło, chociaż jak można spojrzeć w tym temacie mamy odmienne spojrzenie na dużo spraw. Ja pisałem o PODEJŚCIU do wyjaśniania sprawy, o tym, że mieli w dupie nawet własnych ziomków. Są na tyle cyniczni, że są w stanie podstawowe sprawy w cywilizacji Europejskiej jak godne podejście do zwłok mieć kompletnie gdzieś. Kompletnie ich nie obchodzi los własnych obywateli ba nawet własnych ziomków z partii. A ty jedyne co mi potrafisz pisać to o jakiś bredniach medialnych, o tym, że ludzie są zmęczeni. Ludzie są zmęczeni, bo wierzą w to co im media serwują. Czy o jakiś zamachach. Jak ja teraz nic o przyczynach katastrofy nie pisałem. Jeszcze na dodatek odczytałeś moje porównanie do Katynia jako dosłowne, czyli, że chodzi tu i tu o morderstwa. Jak w ogóle nie oto mi chodziło. Tak więc wybacz z kimś kto nie rozumie słowa pisanego, nie mam przyjemności dyskutować.Nie dziw się, przecież prawa strona zagryza zęby na tym, że gadka o Smoleńsku tylko kopie PiS po tyłku. Parę osób chętnie by się po pastwiło za zeszły tydzień, ale hamuje ich to, że wiedzą że pisałem prawdę, o tym że ta aferka może tylko zaszkodzić "Smoleńsk-army".
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 29 wrz 2012, 23:32
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cement » 30 wrz 2012, 16:59
Cement
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 02 paź 2012, 1:03
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 02 paź 2012, 1:32
Chlopaczek
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl