Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 259

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
5
33%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
40%
Zatrudnienie Mourinho
2
13%
Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2439
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 24 sie 2006, 10:26

Łukasz_ - Ronaldo kosztował Real 35 mln euro :wink:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 24 sie 2006, 10:26

Łukasz_ - Ronaldo kosztował Real 35 mln euro :wink:

Awatar użytkownika
(L)egionista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 24 sie 2006, 10:35

RealFan pisze:Niestety za zasługi nie będzie miał miejsca w składzie, co już uświadomił mu Capello. Obecnie przegrałby rywalizację z Ruud'em i lepiej dla niego by odszedł Byłby przydatny tylko w przypadku kontuzji Holendra, który miejmy nadzieję nie stanie się połamańcem. Skoro w Premiership pociągnął zer zdrowiem dość dobrze to i w La Liga tak będzie. Za Ronaldo można teraz nieźle zarobić i chyba warto skorzystać z oferty. Jednak jak zostanie to też nic się złego nie stanie
Insunuujesz że Ronaldo jest złym piłkarzem :?: :roll: Miejsce w składzie należy mu się nie za zasługi ale za to że jest dobrym graczem a więc strzelił dla Realu ponad 100 bramek.Czyli ma nie grać.Oczywiście jest Ruud i napewno Ronaldo przydałbym się jako gracz rezerwowy.Rotacja w składzie oto właśnie chodzi.Ja nie jestem za tym żeby odchodził.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 24 sie 2006, 10:43

(L)egionista pisze:Insunuujesz że Ronaldo jest złym piłkarzem
Przecież tego nie napisałem :P Jasne, że jest dobry, nawet bardzo dobry, jednak na chwilę obecną nie ma miejsca w wyjściowym składzie, bo Ruud ma dużą skuteczność. Wyobrażasz sobie atak van Nistelrooy - Ronaldo :?: Taki może grać tylko przy wspaniałej drugiej linii, która dogra im masę dogodnych piłek. Potrzebny jest ruchliwy snajper :!: A w zasadzie ktoś kto będzie operował za plecami kogoś ze wspomnianej dwójki. Ronaldo z Ruud'em tylko by sobie wzajemnie przeszkadzali, nic więcej. A pamiętasz słowa Capello za czasów gdy pojawiły się pierwsze plotki na jego temat :?: Wówczas jeszcze prezydentem był Florentino Perez. Pominę to, kogo chciał mieć do swojej dyspozycji i powiem kogo nie chciał: Helgura, Ronaldo, Pavon i ktoś tam jeszcze :roll: Więc widzisz, że Fabio nie jest miłośnikiem Brazylijczyka :P Nie to żebym go nie lubiał, nie doceniał czy coś w tym stylu. Poprostu on obecnie sobie nie pogra tyle ile powinien :roll:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 24 sie 2006, 10:50

Tak mało :?: Czemu mi się wydawało że około 64 :?: :lol: Może Zidan tylko kosztował ? :>

Awatar użytkownika
(L)egionista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 24 sie 2006, 10:52

No dobra spoko.Ale jeszcze rz przypomne rotacja w składzie jest bardzo ważna.Ronaldo i Ruud może i by nie grali razem ale napewno na zmiany mieliby szanse.I to jest najważniejsze.Przecież Ruud jest kontuzjogenny więc Ronaldo zdrowy mógłby za RvN wejść.A jak odejdzie Ronaldo to kogo mamy na rezerwie z bramkostrzelnych napastników :?: :roll: Raczej nikogo więc moim zdaniem może zostać Ronaldo ale jeśli Milan zaproponuje wysoka kwote to Ronaldo mozę odejść a będzie go szkoda.

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 24 sie 2006, 11:10

(L)egionista pisze:Ronaldo to kogo mamy na rezerwie z bramkostrzelnych napastników
Davida Trezeguet :wink: :wink:

Wyczytane plotki na serwisie włoskich dzienników, jesli Real sprzeda Ronaldo to zaoferuje 22mln za Davida Trezeguet z Juventusu, z koleji Juve postara sie o Iaquinte i wszyscy beda happy :lol:

Jedyne co blokuje transfer Ronaldo to Kaka :? CAlderon chce mieć opcje pierwokupu Brazylijczyka na przyszly sezon na co włodarze Milanu (co logiczne) nie chcą sie zgodzić. Jeśli Milan podwyższy oferte do 27-28 mln na pewno Ronaldo odejdzie.

A jesli mamy go wymienic na Trezegueta to jak najbardziej za jestem :twisted:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 24 sie 2006, 11:18

Trezeguet :?: Cholera jak ja go nie lubię, za te jego często "dziwne" bramki :lol: Pamiętam jak Real'owi strzelił "na połamańca" :lol:

Juventus coś informował, iż nikt nie odejdzie. Ani Trezeguet ani Cammoranesi, choćby nie wiem jak bardzo im na tym zależało :P Zobaczymy jednak, w końcu tylko krowa nie zmienia zdania :P

Mimo wszystko wolałbym kogoś innego, jeśli już sprowadzać kogokolwiek w miejsce Ronaldo (zakładając, że ten odejdzie).

(L)egionista - van Nistelrooy jest znacznie żadziej kontuzjowany niż Ronaldo, mimo że grał w dużo agresywniejszej lidze :wink:

Awatar użytkownika
(L)egionista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 24 sie 2006, 11:26

RealFan pisze:(L)egionista - van Nistelrooy jest znacznie żadziej kontuzjowany niż Ronaldo, mimo że grał w dużo agresywniejszej lidze
Ale kontuzje zdarzały mu się a teraz gdy jest jak na piłkarza wieku lekko zaawansowanym jego podatność na kontuzje zwiększa się.
vakabayashi pisze:Wyczytane plotki na serwisie włoskich dzienników, jesli Real sprzeda Ronaldo to zaoferuje 22mln za Davida Trezeguet z Juventusu, z koleji Juve postara sie o Iaquinte i wszyscy beda happy
Że niby Trezeguet do Madrytu :roll: Nie może być :P Nie żebym był na nie tego transferu ale to mało możliwe.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 24 sie 2006, 11:30

(L)egionista pisze:Ale kontuzje zdarzały mu się a teraz gdy jest jak na piłkarza wieku lekko zaawansowanym jego podatność na kontuzje zwiększa się.
Zatem idziemy na kompromis z Milanem. Brazylijczycy zostają tam gdzie są i żadni kibice nie będą płakać :wink:

Awatar użytkownika
(L)egionista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 24 sie 2006, 12:08

RealFan pisze:Zatem idziemy na kompromis z Milanem. Brazylijczycy zostają tam gdzie są i żadni kibice nie będą płakać
Może zostać może odejść ale jeśli odejdzie Real straci naprawde wielkiego gracza szkoda mi go będzie, lubie Ronaldo i chcem żeby został ale takzę wiem że dla niego może nie byc miejsca w składzie albo będzie miał kontuzje.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 24 sie 2006, 12:53

Ej a wiecie może ile obaj gracze Canarinhos zarabiają za sezon na Santiago Bernabeu ? [Robinho i Ronaldo] ale z tytułu samego kontraktu z klubem !

Awatar użytkownika
(L)egionista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 24 sie 2006, 13:00

Zaza pisze:Ej a wiecie może ile obaj gracze Canarinhos zarabiają za sezon na Santiago Bernabeu ? [Robinho i Ronaldo] ale z tytułu samego kontraktu z klubem !
Ronaldo zarabia koło 6 milionów za sezon a Robinho chyba koło 3 milionów ojro.

Awatar użytkownika
yazid^
Blanco Perfecto
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 24 sie 2006, 13:39

Nie wiem skąd te dane wziąłeś :roll: Ronaldo zarabia pensję dla "galacticos" czyli 5 milionów euro z samego kontraktu, bez premii za trofea i tak dalej. Natomiast szczegóły kontraktu Robinho nie są znane i bardzo możliwe, że także ma pensje "cracka".

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 24 sie 2006, 13:57

Ale Robinho po serialu z transferem nie podpisywał nowej umowy [przedłużał ta po transferze ? ] Bo Ronaldo za czasów Pereza złożył nowy podpis na nowej umowie ? 6 milionów zarabia - takie też ja mam info wiec chciałe sie upewnić. Tylko teraz pytanie ile mnie [bo to chyba jest pewne] zarabia Robinho ?

W ramach kolejnej teori spiskowej :P E il Milan ci prova per Robinho

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”