Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 26 lip 2013, 22:59
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 26 lip 2013, 23:06
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 26 lip 2013, 23:12
Ja jedyne smakowe jakie piłem to Cooler reklamowany przez Pazurę (kibel straszny, ale byłem wtedy młody) i Somersby. Takie kombinacje to jednak nie dla mnie i jeśli chodzi o piwo, to raczej już zostanę konserwatystą.Dr.Football1 pisze:Ja piw smakowych nie pijam
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 26 lip 2013, 23:25
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SobolPL » 27 lip 2013, 0:41
Ja tam jak nad morzem ze swoją byłem to zawsze brałem z malinowym, dobre ale lepsze czysteDr.Football1 pisze:Picie piwa z sokiem jest "pedalskie" ?
SobolPL

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 27 lip 2013, 7:58
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 27 lip 2013, 8:48
Miałem to samo napisać. Piwa smakowe albo wlewanie soku do piwa to domena kobiet. Ale skoro komuś normalne piwo nie smakuje...Marco_Van_Basten pisze:Skoro noszenie "stopek" jest pedalskie to picie piw smakowych jest MEGA PEDALSKIE
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 27 lip 2013, 9:04
NoName1989
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 27 lip 2013, 10:57
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 27 lip 2013, 11:02
Weź, czemu od razu domena kobiet? Z tego co widzę, to równie wielu facetów takowe pija. Co więcej, jak jedna z mojego panieńskiego [to dzisiajcloner pisze:Miałem to samo napisać. Piwa smakowe albo wlewanie soku do piwa to domena kobiet. Ale skoro komuś normalne piwo nie smakuje...Marco_Van_Basten pisze:Skoro noszenie "stopek" jest pedalskie to picie piw smakowych jest MEGA PEDALSKIE
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 27 lip 2013, 11:15
Jastrzębia Góra, Karwia, Władysławowo - wszystko blisko Helu i raczej powinieneś znaleźć domek/przyczepę.bagg pisze:Panowie, jako iż dla mnie to temat nie za bardzo znany, gdzie najlepiej uderzyć nad polskie morze? Patrzyłem na Hel czy inne ale tam nie ma możliwości dostać domku czy przyczepy, moze ktoś był i rzucilby rada
Akurat mi normalne piwo smakuje najbardziej, ale smakowe lubię czasem wypić.cloner pisze:Piwa smakowe albo wlewanie soku do piwa to domena kobiet. Ale skoro komuś normalne piwo nie smakuje...
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 27 lip 2013, 11:37
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 27 lip 2013, 13:25
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 27 lip 2013, 13:42
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 27 lip 2013, 13:43
cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin