Chelsea FC (zbiorczy) - Strona 260

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
romantyk_emil
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Re: Chelsea Londyn (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk_emil » 25 sie 2011, 22:58

Jak tam nastroje po losowania? :)

Grupa E:
Chelsea Londyn (Anglia)
Valencia CF (Hiszpania)
Bayer Leverkusen (Niemcy)
KRC Genk (Belgia)

Wg. mnie grupa jest ciekawa. Mogliśmy gorzej trafić.Na pewno Chelsea z niej awansuje. Rywale są solidnymi klubami, wiec zapowiada się ciężki bój. Dodatkowym smaczkiem może być gra Maty przeciwko swojemu byłemu klubowi :)

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 25 sie 2011, 23:04

Strasznie łatwa grupa. :wink:

Pawel875
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 29

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 25 sie 2011, 23:42

romantyk_emil pisze:Jak tam nastroje po losowania? :)

Grupa E:
Chelsea Londyn (Anglia)
Valencia CF (Hiszpania)
Bayer Leverkusen (Niemcy)
KRC Genk (Belgia)

Wg. mnie grupa jest ciekawa. Mogliśmy gorzej trafić.Na pewno Chelsea z niej awansuje. Rywale są solidnymi klubami, wiec zapowiada się ciężki bój. Dodatkowym smaczkiem może być gra Maty przeciwko swojemu byłemu klubowi :)
Udało mi się przewidzieć tylko Leverkusen 8) Grupa jak najbardziej taka, z której powinniśmy wyjść z pierwszego miejsca, a o drugie zaciekle pokłócą się Leverkusen i Valencia (w tym pojedynku faworytem jak dla mnie Nietoperze). Dla mnie ciekawe mogą być pojedynki z Genk. Może się telewizja ulituje i puści mecz ze względu na Sandomierskiego, a ja w takim wypadku przyjrzał bym się takim graczom jak De Bruyne (łączony z Chelsea), Vossen (talent od Doktora :D ), Ogunjimi czy Tozser.

Ja bym w sumie nikogo nie lekceważył, bo Bayer i Valencia to nie ogórki i łatwo wcale nie będzie, jestem przekonany, że jeszcze pourywają nam punkty, dopóki CFC się do końca nie zgra i nie ogarnie :lol:

Awatar użytkownika
romantyk_emil
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk_emil » 26 sie 2011, 0:28

Pawel875 pisze:Udało mi się przewidzieć tylko Leverkusen 8) Grupa jak najbardziej taka, z której powinniśmy wyjść z pierwszego miejsca, a o drugie zaciekle pokłócą się Leverkusen i Valencia (w tym pojedynku faworytem jak dla mnie Nietoperze). Dla mnie ciekawe mogą być pojedynki z Genk. Może się telewizja ulituje i puści mecz ze względu na Sandomierskiego, a ja w takim wypadku przyjrzał bym się takim graczom jak De Bruyne (łączony z Chelsea), Vossen (talent od Doktora :D ), Ogunjimi czy Tozser.

Ja bym w sumie nikogo nie lekceważył, bo Bayer i Valencia to nie ogórki i łatwo wcale nie będzie, jestem przekonany, że jeszcze pourywają nam punkty, dopóki CFC się do końca nie zgra i nie ogarnie :lol:
Polsat praktycznie w ogóle nie pokazuje meczy z udziałem Chelsea... mam nadzieję, że w tym sezonie się to zmieni :) Jak na razie Sandomierski jest bramkarzem nr 2, chyba że o czymś nie wiem. Każdy z tych zespołów jest inny, ale każdy ma dużą jakość w sobie i na pewno nie odpuszczą meczu tylko dlatego, że nie mają szans z Chelsea. Wręcz przeciwnie będą się na takie mecze lepiej mobilizować. Mimo wszystko na chwile obecną nie widzę dla Chelsea innego miejsca jak pierwsze. Valencia i Bayer powalczą o drugie miejsce. Genk z pewnością nie będzie chłopcem do bicia.

Zapomniałem o piłkarzu Bayeru, który spędził z Chelsea wiele fantastycznych chwil, a mianowicie o Michaelu Ballacku. Fajnie będzię go znów zobaczyć na Stamford Bridge.
Daaaamian pisze:Strasznie łatwa grupa. :wink:
Strasznie łatwą bym jej nie nazwał. Na pewno do przejścia bez większych problemów dla Chelsea o ile będzie forma i nie będzie kontuzji :)

Awatar użytkownika
Kamil_77
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 9

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil_77 » 27 sie 2011, 10:53

Mata dostaje numer 10. Odstąpił mu ten numer Yossi Benayoun który będzie od teraz występował z numerem 30.

Awatar użytkownika
marCHELSinio
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: marCHELSinio » 27 sie 2011, 11:12

Daaaamian pisze:Strasznie łatwa grupa. :wink:
Łatwą grupę to ma MU :P
Kamil_77 pisze:Mata dostaje numer 10. Odstąpił mu ten numer Yossi Benayoun który będzie od teraz występował z numerem 30.
Ładny gest ze strony Yossiego, miejmy tylko nadzieję, że nie opuści Stamford.

Awatar użytkownika
romantyk_emil
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk_emil » 27 sie 2011, 15:23

marCHELSinio pisze:Ładny gest ze strony Yossiego, miejmy tylko nadzieję, że nie opuści Stamford.
Jeżeli dojdzie do transferu Modrica to zapewne Yossi powędruje w przeciwną stronę.
Gregory van der Wiel piłkarzem Chelsea - taką sensacyjną wiadomość podają holenderskie media. 23-letni obrońca podobno jest już w drodze do Londynu, by sfinalizować transfer i podpisać indywidualny kontrakt.
Holender od dłuższego czasu był na liście życzeń wielu klubów Europy - Milanu, Manchesteru City, Interu Mediolan i oczywiście Chelsea. Andre Villas-Boas po niepowodzeniu z transferem Perreiry od razu złożył ofertę za piłkarza Ajaxu. Kwota transferu to 32 mln ! Ciekawy jestem ile w tym prawdy :)

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 27 sie 2011, 15:31

32 mln za tego zawodnika? :lol:

Pawel875
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 29

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 27 sie 2011, 15:32

Chelsea: Hilario, Bosingwa, Ivanović, Terry, Cole, Mikel, Ramires, Lampard, Malouda, Torres, Drogba.

Ławka: Turnbull, Ferreira, Alex, McEachran, Mata, Anelka, Lukaku.

Norwich: Ruddy, Naughton, Whitbread, Barnett, De Laet, Crofts, Johnson, Hoolahan, Tierney, C Martin, Holt (c)

Ławka: Rudd, R Martin, Bennett, Pilkington, Fox, Jackson, Morison

Nie ma Kalou :jupi: A tak poza tym, to ten mecz trzeba wygrać, przy okazji liczę na debiuty :wink:

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 27 sie 2011, 15:35

Kwota jest podana w rublach.

Ciekawe czy zagra Mata. Btw, jaki on ma numer? Nie chce mi się szukac. :P

Awatar użytkownika
Kamil_77
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 9

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil_77 » 27 sie 2011, 15:44

Kamil_77 pisze:Mata dostaje numer 10. Odstąpił mu ten numer Yossi Benayoun który będzie od teraz występował z numerem 30.
guru pisze:Kwota jest podana w rublach.

Ciekawe czy zagra Mata. Btw, jaki on ma numer? Nie chce mi się szukac. :P
Widać że czytasz temat :wink:

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 27 sie 2011, 16:55

Ladny gol Bosingwy. W ogole dobry mecz Portugalczyka a jeszcze niedawno chcieliscie go oddac. Van der Wiel to chyba przychodzi na lawke. Drogba i Malouda tez niezle choc strzal Didiera z wolnego wyjety prosto z NFL ;)

Chelsea prowadzi i jest poprawa ale nadal to jest nie to czego sie od nich oczekuje. Norwich moglo a nawet powinno cos strzelic. Myslalem, ze pewien Andy z LFC jest najwiekszym drewnem jakie dane mi bedzie dzis ogladac ale w pierwszej polowie Holt mnie urzekl swoimi hebanowymi zagraniami :)

Dajmy Boasowi jeszcze troche czasu, zobaczymy co Chelsea bedzie grala za kilka kolejek. Licze, ze po przerwie wejdzie Lukaku i Mata, ciekawi mnie jak sie wkomponuja w ten sklad.

Awatar użytkownika
SobolPL
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SobolPL » 27 sie 2011, 17:04

Van der Wiel napisał na swoim twitterze, że wybrali się na weekend obejrzeć mecz i nic więcej... cholera go wie :P

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 27 sie 2011, 17:22

Drogba :shock: Fuck, strasznie wygladalo jak spadal.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 27 sie 2011, 17:39

Dla mnie ta Chelsea wygląda jak zbiorowisko wypalonych piłkarzy. Może Mata, Lukaku i Sturridge (po wypożyczeniu) coś wniosą do tej drużyny.

Bezsensowny karny IMO. VB niech się cieszy że prawdopodobnie zgarnie komplet pkt. bo póki co to wiele musi poprawić w grze Chelsea.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”