Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 lut 2007, 12:52
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: razor_ » 21 lut 2007, 14:15
Też mam taką nadzieje jednak pogoda w Sapporo lubi płatać figle. Szczególnie wiatr już nie raz ustawiał konkursy. Zawodnicy z czołówki PŚ opuszczali konkursy w Japoni nie tylko ze względu na odległość, problemy z aklimatyzacją etc., ale także z powodu panujących tam warunków. Po co jechać tak daleko jak nawet w dobrej formie można mieć problemy z uzyskaniem przyzwoitego wyniku. MŚ mają jednak swoją rangę i zjawili się wszyscy. Zobaczymy jak to będzie...fieldy pisze:Mam tylko nadzieję, że warunki nie będą odgrywały za dużej roli podczas konkursów.
razor_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 21 lut 2007, 18:57
Po prostu Japończycy mają pecha, że ich konkursy są rozgrywane w na tydzień lub dwa przed ważną imprezą. Zresztą już kilka razy słyszałem, że zawody w Japonii mogłby zostać przeniesione na początek sezonu.razor_ pisze: Zawodnicy z czołówki PŚ opuszczali konkursy w Japoni nie tylko ze względu na odległość, problemy z aklimatyzacją etc., ale także z powodu panujących tam warunków
Podobno to efekt niezaleczonej kontuzji jaką odniósł podczas konkursów w Niemczech. Szkoda zawodnika, bo był w wielkiej formie i mógłby powalczyć o medale. W każdym razie konkursy nabrałyby więcej kolorytu. Bez niego Niemców praktycznie nie ma na mistrzostwach.fieldy pisze:Pecha miał Uhrmann, ktory znów zaliczył upadek i znalazł się w szpitalu, ma coś ze stopą
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 21 lut 2007, 22:14
Już nie mogę się doczekać jak po mistrzostwach świata, Mateja po zakwalifikowaniu się do konkursu (do 50tki) będzie mówił, że "no, jestem zadowolony"duch99 pisze:Mateja ponownie dobrze na treningach
wianuch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ^^ » 22 lut 2007, 8:22
Robercik odkad pamietam, a bedzie tego kilka sezonow, mial takie przeblyski ze skakal dobrze w glownym konkursie. Zdarzalo sie, iz byl w okolicach 10 a nawet i w samej 10 ale to sporadyczne sytuacje, prawda jest taka ze ten facet ma nieziemsko slaba psychike bo czesto psul drugi skok albo i pierwszy jak byl w euforii ze sie do 30 zakfalifikowal. Ja na miejscu trenera zrezygnowalbym z uslug polskiego orla Roberta M. i postawil na mlodych, niech sobie skacze w PK. Mateja mial juz wiele szans i wszystkie marnowal, jest juz wiekowy czyli perspektywy dla reprezentacji z niego zadne. Zamiast niego bralbym tych mlodych chlopakow jak Sliz czy Stoch. Owszem nie zawsze sa w dobrej dyspozycji ale sa przed 20 rokiem zycia i kazdy skok oddany na zawodach PS to dla nich cenna nauka ktora bedzie procentowac w przyszlosci a Robert moim zdaniem juz swoj czas zmarnowal.duch99 pisze:Mateja ponownie dobrze na treningach
^^
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 lut 2007, 11:21
Nie zapominaj o Martinie Schmitt'cieduch99 pisze:Bez niego Niemców praktycznie nie ma na mistrzostwach.
A ja mysle, ze Norwegowie.Vianuch pisze:Myślę, że pierwsze skrzypce będą grali norwedzy
Czyli moim zdaniem powinien sie wybrac do psychologa.duch99 pisze:Mateja ponownie dobrze na treningach
nadzieja matka glupichfieldy pisze:Mam tylko nadzieję, że warunki nie będą odgrywały za dużej roli podczas konkursów.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 lut 2007, 11:25
nadzieja matką głupichcloner pisze:Licze, ze Malysz zdobedzie medal
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lelinho73 » 22 lut 2007, 11:35
Lelinho73
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 22 lut 2007, 15:49
Japonia wystawia dwie reprezentacjefieldy pisze:Norewgowie, Japończycy i Austriacy zajmą miejsca na podium. na 4 Rosja. My powalczymy z Czechami i Japończykami o 5 lokatę.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 23 lut 2007, 10:50
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 lut 2007, 10:55
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 23 lut 2007, 12:52
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: macko001 » 23 lut 2007, 16:47
macko001
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 23 lut 2007, 17:02
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 24 lut 2007, 11:51