Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 27

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Anka
One I Love
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 06 kwie 2005, 14:52

Carson po ostatnim meczu w LM Liverpoolu nie opuści. ;) Arsenal musi sobie poszukać piłkarza grającego poza Anglią... Boruc? :lol: Nie, nie - żartuję :P. Może Kameni, a może zainteresują się wreszcie Francją? Bo ostatnio widzę, że ich zapał dotyczący letnie okno transferowe się z deczka ostudził. ;)

Awatar użytkownika
magus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 06 kwie 2005, 17:45

No Kameni, pasowałby może do Kanonierów, bardzo dobre występy w Espanyolu, bije się o niego kilka eurpoejskich potęg piłkarskich.

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 08 kwie 2005, 18:12

magus pisze:No Kameni, pasowałby może do Kanonierów, bardzo dobre występy w Espanyolu, bije się o niego kilka eurpoejskich potęg piłkarskich.
Kameni raczej do Arsenalu się nie przeniesie - tak przynajmniej twierdzi. Powiedział, że chce zostać w Espanyolu... Nie wiem, ale w tym prawdy, bo tę informację podała angielska strona internetowa. :wink:

Awatar użytkownika
tswidok
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 09 kwie 2005, 16:48

Po 40 min Arsenal 0-0 Słabiutko coś

Awatar użytkownika
mrc
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrc » 09 kwie 2005, 19:45

Trudny mecz, nie graliśmy najlepiej ale ważne 3 pkty są, a tym ważniejsze że Czelsi tylko 1-1 8) i jak na razie (70 min) Norwich - MU 2-0 :!:

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 09 kwie 2005, 20:59

whohoooooo rywale gubią punkty my wygrawamy i wsyztsko gites :lol: oby tak dalej do końca sezonu :wink:

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 09 kwie 2005, 21:15

Bardzo cieszy mnie ta porażka MU :lol: . Zeby 2-0 w tył dostać z Norwich ...Ale cieszy mnie tez, nie kłamiąc skromna wygrana Arsenalu. Teraz jeżeli dobrze sobie wszystko policzyłem Kanonierzy mają 3 pkt przewagi nad Diabełami :D

D@mian
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: D@mian » 10 kwie 2005, 11:11

No cóż wygrali skromnie ale przynajmniej 3 punkty mają.

Awatar użytkownika
Vicas
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Vicas » 11 kwie 2005, 15:17

Coz... musze przyznac, ze zaskoczyly mnie takie rezultaty. Jestem bardzo zadowolony z tego, ze rywale Kanonierow traca punkty i ze mistrzostwo Anglii nie jest jeszcze do konca roztrzygniete. Mysle, ze Arsenal Premiership juz nie wygra, ale o drugie miejsce walka bedzie sie toczyc do konca rozgrywek. Arsenal inkasuje 3 punkty, rywale je gubia i to jest najwazniejsze :wink: Oby tak dalej :wink:

Awatar użytkownika
patryk89
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk89 » 11 kwie 2005, 15:22

W Najblizszą Sobote Kanonierzy rozegrają mecz półfinałowy FA Cup z Blackurn. Niby łatwy przeciwnik, ale nie wolno go lekceważyć, optyzmem powinien napawać nas fakt iż Arsenal zwycięzył ostatnio 3 tygodnie temu w Blackurn 0-1!
Jeśli awansuje do finału to na swojej drodze spotka Manchester lub Newcastle, wydaje mi się, że do finału z tej drugiej pary awansuje Manchester aczkolwiek niewiadomo poniewąz ManU przeżywa ostatnio jakiś kryzys :lol: . Obojętnie która drużyna wygra, ja jako głównego pretendenta do sięgnięcia po FA Cup typuje Arsenal 8) !!!
(To ma jeden z moich pewniaków w toto-mixie na ten weekend :P )
Jakie są wasze opinie? Kogo typujecie do zwycięstwa w Pucharze Anglii?
Ostatnio zmieniony 11 kwie 2005, 15:33 przez patryk89, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Vicas
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Vicas » 11 kwie 2005, 15:30

W pucharze moze wygrac kazdy. Glownie typuje sie druzyny z gornej polki, ale te z kolei nie przykladaja takiej wagi do takiego typu rozgrywek.
Chcialbym, zeby wygral Arsenal, ale nie chcialbym zapeszac :twisted: Wszystko roztrzygnie sie na boiskach :wink:

Awatar użytkownika
mikszon
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mikszon » 11 kwie 2005, 22:50

Jeżeli chodzi o FA Cup, to zapewne wygra ktoryś zespół z dwójki Arsenal, Manchester. Wszytko rozstrzygnie się w finale. Newcastle potraktuje te rozgrywki mniej poważnie, ponieważ oni walczą jeszcze w pucharze Uefa i mają szanse na osiągnięciee tam wartościowego wyniku. Natomiast dwóm pierwszym drużynom które wymieniłem została już tylko liga ( walka tylko o 2 miejsce), więc bedą one mocniej zmotywowane aby do swojej kolekcji trofeow w tym roku dorzucic chocby jedno... Blackburn jest znacznie słabsze piłkarsko od Arsenalu, więc na pewno odpadną w półfinale. Ja osobiście jestem całym sercem za Kanonierami!!!

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 12 kwie 2005, 8:17

Jestem kibicem Barcy ale lubie też Kanonierów i szczerze wam kibicuje, ale wydaje mi sie że chyba nie dognicie ani Man Utd ani tymbardziej Chelsea. Pozdro :D

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 12 kwie 2005, 14:44

krzychu212 pisze:ale wydaje mi sie że chyba nie dognicie ani Man Utd
tak sie sklada ze jestesmy przed nimi :?

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 14 kwie 2005, 14:04

A ja powiem tylko tyle---Arsenal zdobędzie FA Cup i jeśli wygra w środę z Chelsea to może mieć jeszcze jakieś małe nadzieje na wygranie Premiership!!! módlmy się o to :arrow: :arrow: :arrow:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”