lisek_chz pisze: A no i ja jutro będę przy Bułgarskiej, a jak ja jestem na stadionie, to Lech zawsze wygrywa
A jak ja jestem to pada kilka bramek, czyli jutro jesteśmy gwarancja bramek i zwyciestwa Lecha
Bardzo dobre spotkanie od strony spektaklu w Kielcach. Sporo bramek, kilka świetnych akcji i walka do końca. Koronie bardoz zalezało na zwyciestwie i było to widąc, bardzo podziałały ostatnie przesunięcia. Kilku zaowdników wypadło naprawde dobrze. Wreszcie popis dali na lewej Kaczmarek z Bednarkiem, aż dziw, że Wieczorek ich nie wystawiał... Orest wyszedł z bardzo dziwnym zestawieniem i to było widać, dość szybko to naprawił. Gra defensywna obu ekip była bardzo słaba i chyba dlatego dzisiaj padło 8 bramek. Jesli Orest będzie miał do dyspozycji pełną kadre na dwa ostatnie spotkania to pewnie Bełchatów bedzie mial kolejny tytuł.
Jak widać po 40 minutach Zagłębie się spaliło i nic nie zanosi aby wygrali dzisiaj w łęcznej. trudno im będzie o remis, przynajmniej narazie Górnik jest lepszy i to zdecydowanie.