Hiszpania - Transfery (zbiorczy) - Strona 27

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 09 maja 2005, 23:08

po transwerze "Woodkiego" już mało nazwisko pozostało do pełnego skompletowania kart "drewniaków", "zidanes i pavones" oraz "McRoyali" i "Gumisiów" :)

brakuje oczywiscie Rasiaka ;)
moze kolejny napastnik - Christian Vieri :)
albo niech kupią Roya Carrola na bramke

i pedą mieli wszystkich galakticos z ziemskiego globu :D

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 09 maja 2005, 23:27

Kolejne poloty transferowe...

Ivan Cordoba z Interu...był by alternatywą gdyby nie przyszedl upragniony Robinho...jak wiemy ani Ivan ani Robinho nie posiadają paszportu UE...Zaś gdy przyjdzie Robinho przejscie Ivana będzie niemożliwe ale zamaist niego Sergio Ramos :P
Priorytetem "de luxe" jest Emreson :? ...gracz środka pola ale mamy Gravesena :)
Boczni obrońcy Lahm i Hinkel...
Ucichla sprawa J.A.C.Reyes'a...zaś mówi się o 'besti' z Sevilli (Julio Baptista) oraz innym brazylijczyku Ricardo Olivieira takze z Sevilli...
Zaś Sacchi upiera się co do Alberto Gilardino :? Na ławke jest nam zbędny...chyba, że w planach są odejścia :)

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 12 maja 2005, 1:29

No i na dokladke plota z Rio...hmmm obrońca wyśmienity bardzo pewny...jeden z najlepszych obecnie...Samuel ostatnimi czasy zaczyna pokazywac, że byl wart białego tryotu i pogrywa na światowym poziomie....chyba z nim już jest wszytsko ok...przystosował się do PD...choć początki miał kiepskie...Jeśli przyszedł by Rio nie wiadomo co prezentować bedzie nasz "drewniak" Woodgate :? jeśli wróci po kontuzji...ja go jeszcze nieskreślam...Tylko że jeszcze jeden świetny środkowy by musiał usiąść Ivan Helguera...co mi się wydaje niemożliwym...a na DPŚ napewno nieprzejdzie bo ta pozycja obstawiona jest przez Thomasa...więć była by rywalizacja w obronie i to niezła :P Obecnie pierwszy z ławki jest Pavon...gracz napewno z nizszej pólki niz czwórka wymienionych, (Rio,Ivan,Jonathan,Walter) chyba to niemożliwe że Ivan i Jonathan byli by pierwszymi stoperami z ławki...choć mogą być szykowane odejścia...Ale wątpilwa sprawa z Rio Ferdinand'em a szkoda...bo para środkowych Samuel-Ferdianand czy Helguera-Ferdinand lub Samuel-Woody czy tez Helguera-Woody brzmi nieźle no i ta z tego sezonu nieźle grajaca para Samuel-Helguera...ale to tylko plota pewnie :wink:

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 12 maja 2005, 9:08

Jak kupią Roya Carolla z ManU to będzie katastrofa, gość nie umie bronić. Przecież mają Cesara i oczywiście Casillasa, więc nie wiem po co im nowy bramkarz. Chcą zbudować świetną obronę, jeszcze Rio, wow, jak przejdzie, to normalnie transfer roku.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 12 maja 2005, 10:59

Tylko, że Cesar odchodzi po sezonie...zreszta z tym Carroll'em już jest spokuj spekulacje ucichły i moze zawita jakiś inny bramkarz...choć uważam, że nie powinna to być jakas gwiazdeczka typu Frey...błędem jest sadzanie na ławce takiego gracza który zawsze bedzie w cieniu wielkiego Ikera...mial by wchodzić tylko w Czasach gdy Casillas by zanieógł głupota...

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 12 maja 2005, 12:10

Real powinien według mnie sprowadzić bramkarza mało znanego, bądź po prostu sprówbować postawić na swego wychowanka. ;) Tak zrobili z Casillasem, więc czemu by nie mogli znów zaryzykować i postawić na młodego? Chyba, że nie mają dobrej szkółłki piłkarskiej, a to co innego...

Co do transferu Freya to podzielam zdanie mojego poprzednika - za dobry jest, by siedzieć na ławce. Poza tym nie sądzę, by chciał podpisć umowę z klubem, który stawia go na pozycji straconej, czyli rezerwowego. Tranfer Rio Ferdinanda również dla mnie jest głupotą - znowu mu odbije, zacznie się wykłócać na pół roku go zawieszą... ;)

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 12 maja 2005, 12:12

Bunch mówi:Już jest - Barcelona, nawet lepsza

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 12 maja 2005, 14:59

Wtedy co postawili na Casillasa to był mus... chyba sami niewiedzieli jaki talent w nim drzemie...a czy mają słabą szkółke wątpliwe w PD gra 58 wychowanków Realu min. Canizares, Victor, Valdo, Urzaiz i 38 w SD...wieć szkółka jest b.dobra...Ja proponuje kogoś malo znanego...np Boruca :wink:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 12 maja 2005, 16:02

Moim zdaniem gdyby Casillas byl troszke wyzszy i wogole mial lepsze warunki fizyczne to jakies 10 lat jescze moglby z powodzeiem bronic w bramce Realu. Slabsze warunki nadrabia fenomenalnymi umiejetonsciami i jak na mlodego czlowieka niezla charyzma :D

Mysle ze na lawke Real moglby sprowadzic jakiegos bardzo mlodego gracze aby nie zalamywal sie grzejac lawke i wiedzial ze nadejdzie jeszcze jego czas :P Frey do takich nie nalezy :wink:

POZDRO

RCDMALLORCA
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RCDMALLORCA » 12 maja 2005, 16:21

prawdziwym Galacticos jest Mallorca, Barcelona i Atletico Madryt !!!!!! Realek Madrytek to największa zbrodnia w historii piłki nożnej !!!!!! zbrodnia popełniona głównie przez gen. Franco !!!!!! to on stworzył "potęgę" Realku przez wszystkie lata swoich rządów faworyzował real i dawał na ten klub pełno kasy bo chciał żeby izolowana wówczas hiszpania mogła sie pojawiac jak najwiecej w europie nawet poprzez sport ... inne kluby byly dyskriminowane a najbardziej Barca i Valencia i nieistniejący już Irun {teraz jest Real Union de Irun powstałe z połączenia 2 druzyn z tegoz miasta-Irun-chyba 3 liga, moze 2}.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 12 maja 2005, 19:59

RCDMALLORCA pisze:prawdziwym Galacticos jest Mallorca, Barcelona i Atletico Madryt !!!!!! Realek Madrytek to największa zbrodnia w historii piłki nożnej !!!!!! zbrodnia popełniona głównie przez gen. Franco !!!!!! to on stworzył "potęgę" Realku przez wszystkie lata swoich rządów faworyzował real i dawał na ten klub pełno kasy bo chciał żeby izolowana wówczas hiszpania mogła sie pojawiac jak najwiecej w europie nawet poprzez sport ... inne kluby byly dyskriminowane a najbardziej Barca i Valencia i nieistniejący już Irun {teraz jest Real Union de Irun powstałe z połączenia 2 druzyn z tegoz miasta-Irun-chyba 3 liga, moze 2}.
Chyba pomyliłeś tematy :evil: :twisted: :!: zreszta jak to mówią kibice barcelony "historia się nie liczy" hehe...

Dziś kolejne nowe spekulacje pojawily się...otórz Venderlei Luxemburgo bedzie starał się sprowadzic dwóch wspaniałych skrzydłowych Cristiano Ronaldo oraz Joaquin Sanchez...Coraz częściej slyszymy o Ronaldo, ale bajka z Joaquinem wertowana jest juz od 2 lat...co z tego wyniknie :?:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 maja 2005, 21:40

Figo11 pisze:
RCDMALLORCA pisze:prawdziwym Galacticos jest Mallorca, Barcelona i Atletico Madryt !!!!!! Realek Madrytek to największa zbrodnia w historii piłki nożnej !!!!!! zbrodnia popełniona głównie przez gen. Franco !!!!!! to on stworzył "potęgę" Realku przez wszystkie lata swoich rządów faworyzował real i dawał na ten klub pełno kasy bo chciał żeby izolowana wówczas hiszpania mogła sie pojawiac jak najwiecej w europie nawet poprzez sport ... inne kluby byly dyskriminowane a najbardziej Barca i Valencia i nieistniejący już Irun {teraz jest Real Union de Irun powstałe z połączenia 2 druzyn z tegoz miasta-Irun-chyba 3 liga, moze 2}.
Chyba pomyliłeś tematy :evil: :twisted: :!: zreszta jak to mówią kibice barcelony "historia się nie liczy" hehe...

Dziś kolejne nowe spekulacje pojawily się...otórz Venderlei Luxemburgo bedzie starał się sprowadzic dwóch wspaniałych skrzydłowych Cristiano Ronaldo oraz Joaquin Sanchez...Coraz częściej slyszymy o Ronaldo, ale bajka z Joaquinem wertowana jest juz od 2 lat...co z tego wyniknie :?:
tematy może i pomylił ale stwierdzenie 'historia się nie liczy' rzekomo pochdozące od kibiców Barcy to większa pomyłka. Już lepiej było nie reagować na ten post a od prawdy i tak się nie ucieknie. Nikt już raczej tego co było nie wypomina ale pamięc pozostanie tak czy inaczej. Riposta o słowach kibiców Barcelony (pierwsze słyszę :roll: ) była bardzo słaba.

Co do tematu transferów to prędzej przyjdzie Joaquin niż Ronaldo moim zdaniem.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 12 maja 2005, 21:51

Kiedyś byla jakas kłutnia na forum o tytuly zdobyte przez Real i barce...no jak wiadomo Real ma ich więcej...dokladnie chodzilo o Lige Mistrzów Real zdobyl 9 razy barca zaś raz...no i jakiś kibol barcy powiedzial "historia się nie liczy", mówił to chyba dlatego, że to w tym sezonie jesteście w glorii sukcesu jakim jest mistrzostwo Hiszpani...Zreszta nie o to mi chodzi, nieinteresuje mnie jakiś Franco, kocham ten klub poprostu, a wplynąć na historie nie moge, i to nie jest moja wina...to było kiedyś, a nie jest...

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 maja 2005, 22:01

Figo11 pisze:Kiedyś byla jakas kłutnia na forum o tytuly zdobyte przez Real i barce...no jak wiadomo Real ma ich więcej...dokladnie chodzilo o Lige Mistrzów Real zdobyl 9 razy barca zaś raz...no i jakiś kibol barcy powiedzial "historia się nie liczy", mówił to chyba dlatego, że to w tym sezonie jesteście w glorii sukcesu jakim jest mistrzostwo Hiszpani...Zreszta nie o to mi chodzi, nieinteresuje mnie jakiś Franco, kocham ten klub poprostu, a wplynąć na historie nie moge, i to nie jest moja wina...to było kiedyś, a nie jest...
Ja to oczywiście wszystko rozumiem i nie mam do nikogo pretensji. Jestem pewien, że historię Realu znasz i wiesz w jakich okolicznościach rodziła się jego potęga i wiem też, że to nie musi koniecznie przeszkadzać w kibicowaniu mu. Przyczepiłem się do tego hasła 'historia się nie liczy' bo zrozumiałem Twój poprzedni post w ten sposób, że niby to kibic Barcy wyrażał się w taki sposób o histori Realu ale teraz już obczajam o co chodzi :wink: Poza tym nie wszyscy zastanawiają się nad tym co piszą i czasem wychodzą różne niedokładności.

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 12 maja 2005, 23:12

a ja uwazam ze znajac historie tego faszystowskiego klubu, nie mozna mu kibicowac. kibicowanie realowi, a zwlaszcza liczba ich kibicow, ktora nie jest mala, wywoluja u mnie zdziwienie. probuje to skumac, ale cos mi nie idzie, niepojete. to nalezy zakwalifikowac do cudow swiata.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”