brakuje oczywiscie Rasiaka
moze kolejny napastnik - Christian Vieri
albo niech kupią Roya Carrola na bramke
i pedą mieli wszystkich galakticos z ziemskiego globu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 09 maja 2005, 23:08
Baqu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 09 maja 2005, 23:27
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 12 maja 2005, 1:29
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 12 maja 2005, 9:08
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 12 maja 2005, 10:59
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 12 maja 2005, 12:10
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 12 maja 2005, 12:12
BUNCH
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 12 maja 2005, 14:59
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 12 maja 2005, 16:02
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RCDMALLORCA » 12 maja 2005, 16:21
RCDMALLORCA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 12 maja 2005, 19:59
Chyba pomyliłeś tematyRCDMALLORCA pisze:prawdziwym Galacticos jest Mallorca, Barcelona i Atletico Madryt !!!!!! Realek Madrytek to największa zbrodnia w historii piłki nożnej !!!!!! zbrodnia popełniona głównie przez gen. Franco !!!!!! to on stworzył "potęgę" Realku przez wszystkie lata swoich rządów faworyzował real i dawał na ten klub pełno kasy bo chciał żeby izolowana wówczas hiszpania mogła sie pojawiac jak najwiecej w europie nawet poprzez sport ... inne kluby byly dyskriminowane a najbardziej Barca i Valencia i nieistniejący już Irun {teraz jest Real Union de Irun powstałe z połączenia 2 druzyn z tegoz miasta-Irun-chyba 3 liga, moze 2}.
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 maja 2005, 21:40
tematy może i pomylił ale stwierdzenie 'historia się nie liczy' rzekomo pochdozące od kibiców Barcy to większa pomyłka. Już lepiej było nie reagować na ten post a od prawdy i tak się nie ucieknie. Nikt już raczej tego co było nie wypomina ale pamięc pozostanie tak czy inaczej. Riposta o słowach kibiców Barcelony (pierwsze słyszęFigo11 pisze:Chyba pomyliłeś tematyRCDMALLORCA pisze:prawdziwym Galacticos jest Mallorca, Barcelona i Atletico Madryt !!!!!! Realek Madrytek to największa zbrodnia w historii piłki nożnej !!!!!! zbrodnia popełniona głównie przez gen. Franco !!!!!! to on stworzył "potęgę" Realku przez wszystkie lata swoich rządów faworyzował real i dawał na ten klub pełno kasy bo chciał żeby izolowana wówczas hiszpania mogła sie pojawiac jak najwiecej w europie nawet poprzez sport ... inne kluby byly dyskriminowane a najbardziej Barca i Valencia i nieistniejący już Irun {teraz jest Real Union de Irun powstałe z połączenia 2 druzyn z tegoz miasta-Irun-chyba 3 liga, moze 2}.![]()
![]()
zreszta jak to mówią kibice barcelony "historia się nie liczy" hehe...
Dziś kolejne nowe spekulacje pojawily się...otórz Venderlei Luxemburgo bedzie starał się sprowadzic dwóch wspaniałych skrzydłowych Cristiano Ronaldo oraz Joaquin Sanchez...Coraz częściej slyszymy o Ronaldo, ale bajka z Joaquinem wertowana jest juz od 2 lat...co z tego wyniknie
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 12 maja 2005, 21:51
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 maja 2005, 22:01
Ja to oczywiście wszystko rozumiem i nie mam do nikogo pretensji. Jestem pewien, że historię Realu znasz i wiesz w jakich okolicznościach rodziła się jego potęga i wiem też, że to nie musi koniecznie przeszkadzać w kibicowaniu mu. Przyczepiłem się do tego hasła 'historia się nie liczy' bo zrozumiałem Twój poprzedni post w ten sposób, że niby to kibic Barcy wyrażał się w taki sposób o histori Realu ale teraz już obczajam o co chodziFigo11 pisze:Kiedyś byla jakas kłutnia na forum o tytuly zdobyte przez Real i barce...no jak wiadomo Real ma ich więcej...dokladnie chodzilo o Lige Mistrzów Real zdobyl 9 razy barca zaś raz...no i jakiś kibol barcy powiedzial "historia się nie liczy", mówił to chyba dlatego, że to w tym sezonie jesteście w glorii sukcesu jakim jest mistrzostwo Hiszpani...Zreszta nie o to mi chodzi, nieinteresuje mnie jakiś Franco, kocham ten klub poprostu, a wplynąć na historie nie moge, i to nie jest moja wina...to było kiedyś, a nie jest...
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 12 maja 2005, 23:12
Handsome Boy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio