Mercato Nerrazzurich! - Strona 27

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 26 maja 2006, 16:04

Juras_InterFan pisze:
*_Zaza_* pisze:Juras teraz to sie nie ma co martwić .. zrobi to co uważa. Sam pewnie wie ile straci.Sheva
A raczj ile zyska :
1) Podwójną kasę
2) Zadowoloną żonkę :)
3) Nauczy się angielskiego - o czym mówił ( w sumie to i w Italii by się nauczył ), ale moze chce zeby jego dzieci po angielsku nawijały
4) Dozgonną wdzięczność jednego z najbogatszych ludzi na swiecie ( Romana A.)
5) Bedze gral niewątpliwie w lepszej atmosferze - caly czas pełen stadion Chelsea - ( nie to zebym byl kibicem Chelsea, ale jednak w anglii jest lepszy klimat kibicowania)
6) 100 % mistrz w przyszlym sezonie
7) Prawdopodobnie nastrzela wiecej goli niz w Serie A - wiadomo tam nie ma Catenaccio
8) Chelsea z Shevą w składzie bedzie niewątpliwie jednym z faworytów LM na przyszly sezon - a wiadomo ze jest jeszcze Ballack z nowych gwiazdorów i wiele się mowi o Roberto Carlosie ...

Tak wiec czy straci ?
No raczej nie koniecznie :)

A co powiesz o Anthony Reveillere ?
Podobno Inter i Milan bedzie walczyc o tego kopacza - wiem ze ma 26 lat - jest francuzem, obroncą - podobno doysc dobrym ale nie wiem na jakiej pozycji w obronie gra ?
Wiesz cos o nim ?

Pozdro !

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 26 maja 2006, 16:04

*_Zaza_* pisze:Kupić Brazylijczyka ?
ciekawe... :P jednak nie wiem czy to by bylo takie proste... chcociaz z drugiej strony...duzo sie mowi o jego odejsciu...i wtedy co?! Inter kubuje Toniego..i gra z Cruzem?!
a Milan?! Adriano bedzie kosztowal kupe kasy...
jednak:
*_Zaza_* pisze:Dida, Cafu, Kaka
tam napewno bedzie sie lepiej czul..niz wsrod samych argentynczykow..jednak czy to jest argument?!

Gilardino Adriano?! ciekawe...:0 ale juz lepiej dla Mialnu Gila-Tevez... cena by pewnie byla podobna..

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 maja 2006, 16:15

Juras co Ty tak podwójnie pisze paliłeś cos ?

Juras_InterFan pisze:A raczj ile zyska :
1) Podwójną kasę
2) (...)

Wiesz jak by tak na po patrzeć to Adriano juz dawno był by w Real :roll: Martins w Tottenhamie a Cambiasso na Old Traford. Zanetti i Samule chcieli by do Boca Juniors a Veron na kataru. Chelsea przez najlbizsze 50 lat nie wyrobi sobie takie marki i histori jak Milan. Sheva ma szanse stać sie jednym zna najlepszych napastników nie tylko na świecie, bo już nim jest ale przedewszystkim Milanu :] I tu traci tyle że nikt mu tego nie da w Chelsea. Może stać sie najlepszy napastnikiem w histori Rossonerich i być jednym z najlepszych w całej lidze. A odchodząc na wyspy zaczyna odnowa. I bedzie iednym z wielu wybitnych gracz Milanu w histori.

Andriy Shevchenko 7 - Mistrz Włoch, Puchar Włoch, Puchar Europy, Superpuchar Włoch, Superpuchar Europy, Złota Piłka France Football, Król strzelców Serie A, Król strzelców Pucharu Europy, 296 meczów - 173 gole - Co dalej ? Czas mija ... Legendy nigdy...

Dzieciol tylko wspomniana trójka wie jakie zdanie o Interze czy Mancinim ma Adriano. I jak się czuje w tej druzynie. Tego prasa nie może w 100% wiedzieć. Ale coś go boli najwyrazniej. Szanse że zmieni strone San Siro to 1% ale nie w tym rzecz. Bo sama tego typu ieda jest ciekawa.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 26 maja 2006, 18:48

Juras_InterFan pisze:5) Bedze gral niewątpliwie w lepszej atmosferze - caly czas pełen stadion Chelsea - ( nie to zebym byl kibicem Chelsea, ale jednak w anglii jest lepszy klimat kibicowania)
T o akurat jest kompletną bzdurą. Jak można porównywać włoskich tifosich do flegmatycznych Anglików siedzących cały mecz na czterech literach.

Według mnie Sheva na ewentualnym transferze do Londynu więcej straci niż zyska. :wink:

edit:
Juras_InterFan pisze:Favalliego - super gracz - co prawda prawy obronca ale za darmo
lewy :wink:
Ostatnio zmieniony 26 maja 2006, 19:10 przez Zico_FCI, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 26 maja 2006, 18:57

Zico_FCI pisze:
Juras_InterFan pisze:5) Bedze gral niewątpliwie w lepszej atmosferze - caly czas pełen stadion Chelsea - ( nie to zebym byl kibicem Chelsea, ale jednak w anglii jest lepszy klimat kibicowania)
T o akurat jest kompletną bzdurą. Jak można porównywać włoskich tifosich do flegmatycznych Anglików siedzących cały mecz na czterech literach.

Według mnie Sheva na ewentualnym transferze do Londynu więcej straci niż zyska. :wink:
Hmmm - czy ja wiem - moim zdaniem zyska - innych straci ... Ja się nie martwię - przeciez to piłkarz rywala zza miedzy - najlepszy chyba nawet - wiec niech odchodzi - ja za nim płakać nie będe :)
A w sumie i Milan nie bedzie osłabiony bo dostali od nas za free - Favalliego - super gracz - co prawda prawy obronca ale za darmo :)

Hehehe

Awatar użytkownika
MaWiK
malwinka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaWiK » 26 maja 2006, 23:08

Juras_InterFan pisze:A co powiesz o Anthony Reveillere ?
Podobno Inter i Milan bedzie walczyc o tego kopacza - wiem ze ma 26 lat - jest francuzem, obroncą - podobno doysc dobrym ale nie wiem na jakiej pozycji w obronie gra ?
Wiesz cos o nim ?
Reveillere to obrońca który może grać i na prawej i na lewej flance defensywy ;) W tym sezonie radził sobie dosyć dobrze do czasu gdy doznał kontuzji i zastąpił go Clerc ktory z kolei został okrzyknięty jednym z odkryć sezonu we Francji ;)

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 27 maja 2006, 0:36

Reveillere ? nie powiem, że wole Bonere lub chociaż Barzagliego. Mi osobiście Francuz jakoś nie zapadł w pamięć podczas meczy Lyonu które widziałem. Sam nie wiem czy jest sens ściąganie go gdy można zatrudnić bardzo dobrych Włochów. I nie o samą narodowość bynajmniej chodzi :wink:

*_Zaza_* pisze:Zanetti i Samule chcieli by do Boca Juniors

Hehe Zaza to masz jakieś oryginalne info :wink: :P ten Zanetti ? Capitano ? pierwsze słyszę :roll: nie raz wypowiadał się że chce zakończyć kariere w Interze i temu miał służyć podpisany rok temu nowy kontrakt. Z wypowiedzi Waltera też nie przypominam sobie chęci mówienia o Boca :roll: zresztą wogóle od przyjscia do Inter nie mówił o odejściu.
Juras_InterFan pisze:Tak wiec czy straci ?
No raczej nie koniecznie

Straci to co najważniejsze. Wspaniałych kibiców z którymi był przez 7 lat, tego Chelsea mu nie kupi.

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 27 maja 2006, 8:17

Sero pisze:
Juras_InterFan pisze:Tak wiec czy straci ?
No raczej nie koniecznie

Straci to co najważniejsze. Wspaniałych kibiców z którymi był przez 7 lat, tego Chelsea mu nie kupi.
Ehhh - co się dzieje na tym forum :(
Kibic Interu nazywa kibiców Milanu - "wspaniałymi kibicami" :(
Żałoba ....

Hehehehe :)

No co ty Sero przeciez tylko Kibice Interu są "wspaniali" :)

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 27 maja 2006, 9:17

Juras_InterFan pisze:No co ty Sero przeciez tylko Kibice Interu są "wspaniali"
widzisz ja jestem Romanista..i uwazam ze Sero ma racje..nie chodzi o to ktorzy sa wspanialisi... ale to czego dali mu kibice MIlanu nie da mu nikt na swiecie..byli dla niego najwspanialszymi kibicami na swiece... bo napewno nie byli to kibice Interu czy Romy;)
Szkoda:( ale co zrobic?!

Mancini chce Toniego i De Rossiego?! wciaz marzy z tym drugim?! myslalem ze mu przeszlo...

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 27 maja 2006, 9:32

dzieciol31 pisze:
Juras_InterFan pisze:No co ty Sero przeciez tylko Kibice Interu są "wspaniali"
widzisz ja jestem Romanista..i uwazam ze Sero ma racje..nie chodzi o to ktorzy sa wspanialisi... ale to czego dali mu kibice MIlanu nie da mu nikt na swiecie..byli dla niego najwspanialszymi kibicami na swiece... bo napewno nie byli to kibice Interu czy Romy;)
Szkoda:( ale co zrobic?!

Mancini chce Toniego i De Rossiego?! wciaz marzy z tym drugim?! myslalem ze mu przeszlo...
Nie wiem czemu myslisz ze kibice Chelsea nie pokochają go tak samo ?
Zresztą grac w piłkę bedzie jeszcze tylko 3-4 lata - a żona bedzie go kochac do konca zycia - jest rodzina, dzieci - przeciez i tak by raczej po zakonczeniu kariery nie osiedlil się w Mediolanie - wiec moim zdaniem postapil slusznie .....
A co do De Rossiego - to dlaczego sadzisz ze nie jestesmy w stanie go pozyskac ?
Moim zdaniem to calkiem realne - jesli naprawde Mancini go chce to Moratti go mu kupi - ja nie widze problemu - raczej chyba nie narzekacie na nadmiar gotówki ?
Hehehehe
A co do wymiany na Pizarro to ja bym nie chcial jakiegos tam de Rossiego - przypominam za Pizarro dalismy 10 milionow Euro i polowe karty Pandeva - ktory jest tez teraz juz wart co najmniej z 5-6 milionów Euro ...
Podobno nawet Arsenal się nim niedawno interesował ...
A wracając do Pizarro - to skoro tyle na niego wydalismy to glupotą by bylo sie pozbywac sie go po jednym sezonie - nie gral zle ani rewelacyjnie ....
Pozbyc się Verona ktory powoduje klutnie z Adriano i wlasnie dokupic De Rossiego lub Barone i bylo by elegancko - pod wzgledem sportowym i dla dobra atmosfery druzyny :)

Pozdro !

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 27 maja 2006, 9:55

Juras_InterFan pisze:A co do De Rossiego - to dlaczego sadzisz ze nie jestesmy w stanie go pozyskac ?
Moim zdaniem to calkiem realne - jesli naprawde Mancini go chce to Moratti go mu kupi - ja nie widze problemu - raczej chyba nie narzekacie na nadmiar gotówki ?
Bazar to masz w Turynie!!! :lol:
De Rossi nie jest na sprzedaz..jest nietykalny!!! ngdy Roma nie zgodzi sie na oddanie Daniele, nawet w wymianie..czy za gotowke...to tak jakbyscie chcieli kupic Tottiego?! Pociag do marzen...nierealne..idylla...

:)Pozdrawiam:)

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 27 maja 2006, 10:06

dzieciol31 pisze:Bazar to masz w Turynie!!! :lol:
Naprawde myślisz, że Juve sprzeda wszystkich swoich graczy z powodu degradacji? Ja uwazam ze tak sie nie stanie z błąchego powodu, poprostu Juve nie zostanie zdegradowane...

Jezeli mialoby być to czemu nie spadnie Milan, Inter, Lazio, Viola? Tez byli zamieszani w roznego rodzaju afery, wiec kara powinna byc taka sama, nawet mimo tego ze lista grzechów Juve jest "troszke" wieksza. Nawet strasznie podniecali sie w mediach ze dwa lata temu, czy trzy, że spadnie Roma, Inter i LAzio na pewno poniewaz maja tyle długów ze hohohho (i pewnie dalej je maja pomimo tego MEDIASATU czy cuś). I co ? Są w SerieD? Nie. Z Juve bedzie podobnie.

10 pkt na minusie od poczatku kolejnego sezonu? Wykluczenie z pucharów? Paka dla Moggich i wogole? Mysle ze tylko to im grozi :wink:

POZDRO

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 27 maja 2006, 10:11

dzieciol31 pisze:
Juras_InterFan pisze:A co do De Rossiego - to dlaczego sadzisz ze nie jestesmy w stanie go pozyskac ?
Bazar to masz w Turynie!!! :lol:
De Rossi nie jest na sprzedaz..jest nietykalny!!! ngdy Roma nie zgodzi sie na oddanie Daniele, nawet w wymianie..czy za gotowke...to tak jakbyscie chcieli kupic Tottiego?! Pociag do marzen...nierealne..idylla...

:)Pozdrawiam:)
Nietykalny, nie na sprzedaz - bede gral w Milanie do konca kariery ...
Mówi Ci to coś ??
Heheheh

Nie ma takich graczy - w sumie Totti to juz raczej na 99 % zostanie w Romie do konca kariery ale co do De Rossiego to nie powiedzialbym tego - a co do Bazaru to fakt - ze w Juve byloby w czym wybierac - ale narazie nie ma decyzji o degradacji - tak wiec wiadomo - nie powiem- ale mają tylu wspanialych graczy ze bez problemu bym paru "zaadoptowal" do Interu :)
Trezeguet, Emerson, Vieira, Camoranesi,Buffon ...
Napewno nie chcial bym takich graczy z tamtąd :
Nedved, Del Piero, Ibrahimovic, Cannavaro, Thuram - część za starzy - a Ibra to wiadomo czemu :)

No a od was z Romy widzialbym oczywiscie w ekipie - Chivu, Mexes, Mancini, De Rossi - 4 bardzo dobrych graczy - no i mlodych :)

A co bedzie to bedzie - to caly urok Mercato :)

Pozdro !

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 27 maja 2006, 10:13

RoRo pisze:dwa lata temu, czy trzy, że spadnie Roma, Inter i LAzio na pewno poniewaz maja tyle długów
ogolnie to dawni Cie tu nie bylo...:) hehe:)

czy sadzisz ze dlug klubu jest rownoznacznym grzechem z kupowaniem spotkan i arbitrow?! trochwe przesadziles...opinia publiczna wywiera za duzy nacisk, na Lega Calcio..tu musi poleciec czyjas glowa...poprostu musi..zeby Wlosi znowu uwierzyli w sprawiedliwosc i pilke nozna...:)

Pozdrawiam:)

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 27 maja 2006, 10:17

dzieciol31 pisze:
RoRo pisze:dwa lata temu, czy trzy, że spadnie Roma, Inter i LAzio na pewno poniewaz maja tyle długów
ogolnie to dawni Cie tu nie bylo...:) hehe:)

czy sadzisz ze dlug klubu jest rownoznacznym grzechem z kupowaniem spotkan i arbitrow?! trochwe przesadziles...opinia publiczna wywiera za duzy nacisk, na Lega Calcio..tu musi poleciec czyjas glowa...poprostu musi..zeby Wlosi znowu uwierzyli w sprawiedliwosc i pilke nozna...:)

Pozdrawiam:)
A no długo mnie nie było, długo :wink: :P

Czy ja napisłem, że nie poleci żadna głowa? Napisałem tylko, że Juve raczej uniknie degradacji. Wg mnie dobrym rozwiazaniem byloby zapuszkowac wszystkich oszutów i przekrętów (chociaz nie wiem czy w pace znalazloby sie dostatecznie miejsca). Pozatym wydaje mi sie ze nie puszczą z torbami tegorocznego Mistrza(bądź co bądź).

No nie wiem, poczekamy zobaczymy, ale ja obstaje przy swoim zdaniu, że zarówno Juve, Milan, Inter i inni nie zostaną ukarani aż tak srogo. Tak ja k mówie... Minusowe punkty?

POZDRO

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”