Gry... - Strona 27

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Na czym najchętniej grasz?

PS4
24
34%
XBOX One
6
8%
PC
35
49%
komórka
1
1%
tablet
0
Brak głosów
na starszej generacji konsol
4
6%
na innej platformie
1
1%
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 27 mar 2005, 0:22

Cleaner pisze:duzo o tej grze slyszalem....podobno za swoich lat sluzyla ona do szkolenia marinesow i miala byc jak najbardziej realistyczna...gdy wysluzyla swoje zostala wstawiona do neta i sie nie przebila przed CS'a

tyle ze zdaje mi sie ze wieskoszsc tych gier przy ktorych sie mowi ze "sluzyly w amerykanskiej armii" to tylko chwyt reklamowy...byla tez taka strategia..cholernie latwa i glupia z tysiacami bledow i tez jak wchodzila na rynek to mowiono ze sluzyla do trenowania jednostek balistycznych w USA :lol:

a w AA grac nie gralem bo to chyba ze sto mega do zessania :/ a w zadnej gazetce nie bylo
do zassania jest 750 MB :D

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 27 mar 2005, 11:45

Po pierwsze staraj się celować w głowe, górne części przeciwnika! Chodź tak aby celownik był na tyle wysoko tak aby gdy wyskoczy przeciwnik od razu strzelać w te miejsca! Dobrzy gracze mają dobrze opanowane te strzelanie i mając 25 honoru do dzisiaj mi się zdarza że komuś wpakuje cały magazynek a ten trzema strzałami mnie zabija!

Po drugie, sprawdź jakie masz pingi! Jeżeli poniżej 150 to spokojnie można grać, jeżeli są powyżej tej liczby to mimo że wydaje się że gra się w miare płynnie to tak nie jest! Mimo że starasz trafiać się w przeciwnika to nie wszystkie strzały dochodzą!

I po trzecie, czasami można spotkać na serwerze oszustów tzw. cheaterów! Ci przeważnie walą HS (head shoty-strzały w głowe) i takim wystarczy jeden strzał żeby uśmiercić przeciwnika! Nie jest ich dużo no ale niestety są!

PS Miłej gry i uważaj... wciąga!!!

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 27 mar 2005, 12:19

wlasnie te honory, jak sie je zdobywa? ja mam 9, ale chyba dostalem je z przydzialu. czy te honory sa jak level i maja wplyw na walke, tzn. im wiecej tym latwiej?
z tym strzelaniem to ok, wlasnie skumalem ze mialem przelacznik ustawiony na pojedynczy strzal :lol: juz paru zabilem :D wkurza mnie jeszcze, ze jest strasznie duzo camperow.

Awatar użytkownika
wazi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 27 mar 2005, 12:43

Hehe... ilu swoich zabiłeś?? :D Na początek zaliczysz pare strzałów do swoich, nie przejmuj się!

Na początek masz 10 Honoru, żeby zdobyć następne musisz uzyskać 1000 pkt. (za każdą wygraną runde zdobywa się mniej więcej 50 punktów)! Jak uzyskasz 20 Honor to na następny poziom będzisz potrzebna większa ilość punktów! A punkty się traci po przez zranienie lub zabicie swojego! Jeżeli chcesz wiedzieć ile brakuje Ci do następnego poziomu to sprawdź to na oficjalnej stronie (musisz się zalogować)!

Najlepiej będzie jak założysz sobie konto na tym trackerze http://aaotracker.4players.de/ i tam będziesz mógł dokładnie sprawdzić Twoje osiągi (np. stosunek liczby zabitych przciwników do liczby Twoich zgonów :D )! Zrób swoje konto a później w zakładce na górze User CP -> Tracker Control Panel wpisz Twój nick pod którym grasz, w drugiej pozycji daj YES, a w trzeciej pozycji wpisz ostatnią liczbe którą znajdziesz w folderze AA/system/save w pliku z Twoim nickiem w grze (jest to najdłuższa liczba na końcu, ma chyba 7 cyfr), jeżeli nie wiesz o co chodzi to poczytaj sobie to http://aaotracker.4players.de/thread.php?threadid=81824 ! Reszte pozostaw bez zmian, wybierz tylko kraj z któego pochodzis! Mam nadzieje że mnie zrozumiałeś!

I rada na przyszłość, nie graj często na moście bo nic się nie nauczysz! :D [/url]

Edit: honory nie mają większego znaczenia w grze, niektóre serwery wymagają np. 25 honoru! Aaa... i możesz po 15 honorze zmodyfikować sobie broń którą później będziesz mógł użyć na niektórych planszach (np. Hospital)!

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 28 mar 2005, 1:10

Melduje, ze przeszedlem trening snajperski! :D :D

a, i jeszcze jedno. jest jakis tryb gry offline? samemu, z botami, lub cos takiego. czytalem ze jest, ale cos nie moge znalezc (musze pocwiczyc)

Awatar użytkownika
wazi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 28 mar 2005, 14:23

Wiem że można wejść na mape offline ale nigdy tego nie robiłem! Zapytaj się na tym forum:

http://www.americasarmy.com.pl/

Awatar użytkownika
Tsubasa
Skład B
Skład B

Championship Manager 5 demo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tsubasa » 02 kwie 2005, 10:46

Wczoraj wyszło pierwsze oficjalne demo CM 5. Jest to samodzielna produkcja Eidos, gdyż jak wiemy SI wyprodukowało FM 2005. Podaje linka do demo: http://www.cm5demo.com/

Gra ma dość bogaty wybór lig i opcji, ale można grać tylko pół sezonu. Jak już macie demko to piszcie, co sądzicie na temat gry, jak nie ściągnijcie je sobie i przetestujcie.

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 02 kwie 2005, 11:10

Ja narazie sciagam ta gre demo ale troche dlugo to potrwa. Ciekawe jakie nowosci do gry wprowadzia firma Eidos, wogole ciekawe jak ta gra bedzie wygladala :D Mam nadzieje ze bedzie fajna.

Awatar użytkownika
Tsubasa
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tsubasa » 02 kwie 2005, 11:25

bobi77 pisze:Ja narazie sciagam ta gre demo ale troche dlugo to potrwa. Ciekawe jakie nowosci do gry wprowadzia firma Eidos, wogole ciekawe jak ta gra bedzie wygladala :D Mam nadzieje ze bedzie fajna.
Zależy, co kto lubi... pewnym atutem gry jest jej szybkość, a także uaktualnione składy. Jeżeli chodzi o samą rozgrywkę to już jest kwestia indywidualna. Dla mnie to szczyt marzeń nie jest, ale może komuś przypadnie do gustu. Moje osobiste zastrzerznia budzą profile pewnych piłkarzy, np. Nesta ma gre głową 10/20, a Ali Karimi ma prawie wszystkie wskaźniki jednocyfrowe. Tak wogle to są dwie skale umiejętności do wyboru: 1-100 i 1-20. Ogólnie jest dużo błędów w bazie danych, ale to jest w końcu tylko demo.

Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 02 kwie 2005, 11:34

Tsubasa pisze:
bobi77 pisze:Ja narazie sciagam ta gre demo ale troche dlugo to potrwa. Ciekawe jakie nowosci do gry wprowadzia firma Eidos, wogole ciekawe jak ta gra bedzie wygladala :D Mam nadzieje ze bedzie fajna.
Zależy, co kto lubi... pewnym atutem gry jest jej szybkość, a także uaktualnione składy. Jeżeli chodzi o samą rozgrywkę to już jest kwestia indywidualna. Dla mnie to szczyt marzeń nie jest, ale może komuś przypadnie do gustu. Moje osobiste zastrzerznia budzą profile pewnych piłkarzy, np. Nesta ma gre głową 10/20, a Ali Karimi ma prawie wszystkie wskaźniki jednocyfrowe. Tak wogle to są dwie skale umiejętności do wyboru: 1-100 i 1-20. Ogólnie jest dużo błędów w bazie danych, ale to jest w końcu tylko demo.
Po tej grze spodziewam sie dużo długo była robiona i cena też jest wysoka aktulanie ściągam demo i mam 15% pożyjemy zobacymy....

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 02 kwie 2005, 11:39

Ja mam jeszcze poltora minuty do konca ... :D:D:D

Jak Inter Medioan bedzie w tej grze nisko oceniony i zawodnicy beda miec zanizone statystyki to nigdy juz nie zagram w managera ....

Awatar użytkownika
Tsubasa
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tsubasa » 02 kwie 2005, 11:54

RoRo pisze:Ja mam jeszcze poltora minuty do konca ... :D:D:D

Jak Inter Medioan bedzie w tej grze nisko oceniony i zawodnicy beda miec zanizone statystyki to nigdy juz nie zagram w managera ....
Statystyki Interu są OK. Wiem, bo trochę nimi grałem :wink:

Awatar użytkownika
gringo7
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gringo7 » 02 kwie 2005, 12:03

a MOZE KTOS zapodac linka do pelnej wersji ? ? albo do cracka do niej ... myslelm ze mam ale okazalo sie ze nie dziala ;////

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 02 kwie 2005, 12:06

Wlasnie zagralem sobie jeden mecz Interem i musze pwiedziec ze gra jest calkiem calkiem. Do FMA sie chowa i to jest na pewno, ale fajna boisko pod katem ma :D:D:D

W Interze najlepsi sa ... Adirano, J,Zanetti, Recoba, Ci dwaj osratni na poczatku maja dlugie kontuzje .. nawet nie wiem czemu ... :|

Mecz sie rozgrywa caly w 2d nie ma juz tekstu .. mozna go przyspieszyc, albo zobaczyc tylko rezultat. .....

WG mnie ocena CM5 to 3/5 .... nie popisali sie a bardzo panowie co ja robili ....

Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 02 kwie 2005, 12:13

RoRo pisze:Wlasnie zagralem sobie jeden mecz Interem i musze pwiedziec ze gra jest calkiem calkiem. Do FMA sie chowa i to jest na pewno, ale fajna boisko pod katem ma :D:D:D

W Interze najlepsi sa ... Adirano, J,Zanetti, Recoba, Ci dwaj osratni na poczatku maja dlugie kontuzje .. nawet nie wiem czemu ... :|

Mecz sie rozgrywa caly w 2d nie ma juz tekstu .. mozna go przyspieszyc, albo zobaczyc tylko rezultat. .....

WG mnie ocena CM5 to 3/5 .... nie popisali sie a bardzo panowie co ja robili ....
Spokojnie to wersja demo one zawsze są okrojone !!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”