Knajpa - reaktywacja - Strona 27

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Mezo nie robi HH bo:

nie uczestniczy w wojnie pomędzy gangami Pilka.pl i Twoja Stara
11
28%
nie handluje narkotykami w forumowych gettach
3
8%
nie lubi Bonso
6
15%
nie wie co się liczy, szacunek ludzi ulicy joł!
19
49%
Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2416
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 06 lut 2007, 1:13

Zaza jest znów z nami :lol: No to znów możemy liczyć na kilka oryginalnych wypowiedzi :D

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 06 lut 2007, 1:14

U nas/u mnie spokój 8) Nikt się nie napina i wszyscy się kochamy :warrior: A także budując rozbudowane zdania ładnie się wypowiadamy 8) Istna sielanka :jupi:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 06 lut 2007, 1:35

Witam Cie RealFan :twisted:

Yukasz szkoda że dziś meczu nie ma :? zapowiada sie nie bawem ciekawa jatka James kontra Wade :] 8 lutego ?

Zaza wraca a ... Radek Sikorski odchodzi :? Szkoda to - dobry to ninister, razem bysmy tu przepedzili to SB :P Ale cóż trzymaj sie Radek ! Czyli teraz ja ministerm obrony :]

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 06 lut 2007, 1:37

cloner pisze:A Ty dzieciak uspokoj sie juz, bo mowie Ci serio, ze nie chcialbys sie ze mna spotkac.
:lol2: :haha: ........... :zgon: Bezimienni- Pseudorapy. Poświęcili tam linijkę dla ciebie, wiesz o co chodzi. :lol:
fieldy pisze:czy wy nie potraficie wymienić kilku postów bez napinki ?
Widzisz, ja sie tylko zapytałem, czy jutro(dzisiaj) leci mecz CL, a dokładniej Porto-Chelsea. W zamian otrzymałem od clonera bardzo ciekawa odpowiedz. :roll: W sumie to jego nie pytałem, tylko kogos kto wie.
Mentor pisze:Będziesz na zlocie cloner?
No to szykuje nam sie kolejna ustawka. Cloner jest najbardziej rozchwytywanym przeciwnikiem.
:arrow: Martinho vs. Cloner (duzo sie ostatnio o tym mowilo)
:arrow: Guru vs. Cloner ( walka odbedzie sie na terenie USA :o )
:arrow: Mentor vs. Cloner, albo Katalonia vs. Irak, jak kto woli. ustawka odbedzie sie na zlocie. 8) Co tu wiele moge powiedziec... Visca el Mentor :!:

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 06 lut 2007, 1:42

Zaza pisze:przepedzili to SB
Czesc Zaza. Jak bedziesz prowokowal i caly czas pieprzyl o tym samym to sie pozegnamy. I to nie jest grozba. To stwierdzenie faktow. To ze masz wyzerowany licznik nie oznacza, ze mozesz prowokowac i obrazac w kazdym mozliwym miejscu. Dziekuje za uwage, to byl pierwszy i ostatni post, nie probuj wciagac mnie w polemike. Jak chcesz mozesz napisac, ze wykorzystuje to, ze Cie moge zbanowac, ze jestem leszczem bo Cie strasze ostrzezeniami, ale mnie to szczerze mowiac - malo interesuje. Dzieki za uwage, wydrukuj sobie tego posta i powies na monitorze, moze to w znacznym stopniu ulatwic nam wspolprace a nawet przedluzyc pobyt na forum. Nie moj pobyt.

I szczerze witam. Naprawde. I prosze, zebys wrocil jako Zaza od pilki a nie Zaza od napinki.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 06 lut 2007, 1:48

Zaza pisze:szkoda że dziś meczu nie ma
Jak nie ma, przecież grają :wink:
Zaza pisze:zapowiada sie nie bawem ciekawa jatka James kontra Wade Krzywy 8 lutego ?
Mecz 9.02 a widowsko byłoby większe gdyby obie ekipy grały na miarę swoich możliwości bo jak na razie to... :badziewie:
guru pisze:Cloner jest najbardziej rozchwytywanym przeciwnikiem.
Nic dziwnego, w końcu jest nadzieją białych :rotfl:

PS Zaza Krzyś ma rację :spoko:

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 06 lut 2007, 1:53

Sam Wschod narazie w NBA... Ciekawie nie jest, ale coz.

Yukasz pisze:Mecz 9.02 a widowsko byłoby większe gdyby obie ekipy grały na miarę swoich możliwości bo jak na razie to...
Zdecydownie, raczej to zpowiedz All-Stars nie bedzie :P

Zaza juz dostajesz ostrzezenia :P narazie słowne :P

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 06 lut 2007, 1:56

Krzysztof Jarzyna pisze:Czesc Zaza
Czesc Jarzyno :)
Krzysztof Jarzyna pisze:Jak bedziesz prowokowal i caly czas pieprzyl o tym samym to sie pozegnam

O.K To może Piwus zacznie pisac o piłce ? cos zbyt wiele tematów unika :P Bo jak zauważułem też pieprzy o tym samym.
Krzysztof Jarzyna pisze:I prosze, zebys wrocil jako Zaza od pilki a nie Zaza od napinki
hmmm to sie okaże, nie którzy moderatorzy pokazali że piłka jest innym planie ... Tym bardzie jesli próbuje sie robić dobra mine do złe gry. Piszą takie słowa chyba zgodzisz sie zemną że...

jeśli któryś ma problem to licze że bedzie oceniał nie tylko formy napinki jak sami to ujeliście ale także wypowiedzi piłkarskie pod wzgledem faktów i wiedzy :] Bo jesli to ma byc forum piłkarskie to chyba natym to ma polegać że moderator wie co czyta... A nie potem sytuacje że 235 posty odnoście piłki nie są oceniane a jeden odnoście frajerstwa ma zadecydować o banie to wybacz. Chyba trzeba objąc inny styl pisania na temat piłki. Najwyraźniej
To tyle - licze że weźmiesz sobie to do serca :wink: I dziekuje za miłe powitanie :) Również witam.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 06 lut 2007, 1:58

Jarzinho pisze:Sam Wschod narazie w NBA... Ciekawie nie jest, ale coz.
Yyy ja nie panimaju :roll:

Jeśli chodzi Ci o dzisiejsz mecze to... nie, nie wiem o co chodzi a Lakersi i tak wygraja :? Prznajmniej tak mi się wydaje bo ja na razie popis skuteczności to to nie jest

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 06 lut 2007, 1:59

All-Stars ? mowa :] a w tym roku C+ pokaże nawet mecz "debiutantów" :] Bedzie sie działo...

Heat poniżej poziomu ale wiadomo kto nie gra cały czas ...

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 06 lut 2007, 2:03

Zaza pisze:Heat poniżej poziomu ale wiadomo kto nie gra cały czas ...
Jedank ten ktoś nawet jak grał to nic z tego wynikało prócz tego że zajmował dużo miejsca. W tym sezonie już pewnie nie będą zachwycali. Starość nie radość :roll:

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 06 lut 2007, 2:11

Yukasz pisze:Jeśli chodzi Ci o dzisiejsz mecze to... nie, nie wiem o co chodzi a Lakersi i tak wygraja Prznajmniej tak mi się wydaje bo ja na razie popis skuteczności to to nie jest

Phila, Miami, Indiana, Atlanta, Washington. JEst neiciekaiwe nawet Lakersi 39%/2 25%/3 - 29%/2 12%3 to tragedia. JEszcze Astralijsak TV sie rypie, Szał. JEdnak i tak Zachod rzadzi, za godzinke sie zaczynaja prawdziwe mecze 8)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 06 lut 2007, 2:12

guru pisze:Mentor vs. Cloner, albo Katalonia vs. Irak, jak kto woli. ustawka odbedzie sie na zlocie. Cool Co tu wiele moge powiedziec... Visca el Mentor
:roll:
Nie wiem skąd wniosek, że chciałbym się z clonerem 'ustawiać' :> Po prostu uważam, że konfrontacja clonera netowego z clonerem rzeczywistym mogłaby być ciekawa. To wszystko :]

Zaza weź sobie do serca to co napisał Bartek. Tak będzie lepiej dla nas wszystkich.

Czemu ja jeszcze nie śpię? :roll:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 06 lut 2007, 2:13

Nie nie nie ! Hola hola jak mówi poseł Cymański - przeciesz zła seria zaczeła sie od urazu dużego pana :P Wczesniej on i Wade wymiatali. Dopiero potem jak Alonzo miał grać regularnie poczatek był słaby.

A kto mistrzem ? narazie szokuje Dallas nie prawdasz ? nie sadziłem że tak dobrze beda grali.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 06 lut 2007, 2:18

Dallas nie ma szans limit szczescia kiedys sie skonczy. Słonca bardziej mi pasuja, tlyko do momentu kiedy Amare nie dostaje solidnego rywala.

Jordan narazie pokazuje klase :P Czyli robimy sobie sniadanie i czekamy na druga czesc...

Ciekawe czy C+ pokaze najciekawiej zapowiadajacy sie pojedynek. Barkley'a :P

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”