Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 06 lut 2007, 1:13
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 06 lut 2007, 1:14
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 06 lut 2007, 1:35
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 06 lut 2007, 1:37
cloner pisze:A Ty dzieciak uspokoj sie juz, bo mowie Ci serio, ze nie chcialbys sie ze mna spotkac.
Widzisz, ja sie tylko zapytałem, czy jutro(dzisiaj) leci mecz CL, a dokładniej Porto-Chelsea. W zamian otrzymałem od clonera bardzo ciekawa odpowiedz.fieldy pisze:czy wy nie potraficie wymienić kilku postów bez napinki ?
No to szykuje nam sie kolejna ustawka. Cloner jest najbardziej rozchwytywanym przeciwnikiem.Mentor pisze:Będziesz na zlocie cloner?
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 06 lut 2007, 1:42
Czesc Zaza. Jak bedziesz prowokowal i caly czas pieprzyl o tym samym to sie pozegnamy. I to nie jest grozba. To stwierdzenie faktow. To ze masz wyzerowany licznik nie oznacza, ze mozesz prowokowac i obrazac w kazdym mozliwym miejscu. Dziekuje za uwage, to byl pierwszy i ostatni post, nie probuj wciagac mnie w polemike. Jak chcesz mozesz napisac, ze wykorzystuje to, ze Cie moge zbanowac, ze jestem leszczem bo Cie strasze ostrzezeniami, ale mnie to szczerze mowiac - malo interesuje. Dzieki za uwage, wydrukuj sobie tego posta i powies na monitorze, moze to w znacznym stopniu ulatwic nam wspolprace a nawet przedluzyc pobyt na forum. Nie moj pobyt.Zaza pisze:przepedzili to SB
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 06 lut 2007, 1:48
Jak nie ma, przecież grająZaza pisze:szkoda że dziś meczu nie ma
Mecz 9.02 a widowsko byłoby większe gdyby obie ekipy grały na miarę swoich możliwości bo jak na razie to...Zaza pisze:zapowiada sie nie bawem ciekawa jatka James kontra Wade Krzywy 8 lutego ?
Nic dziwnego, w końcu jest nadzieją białychguru pisze:Cloner jest najbardziej rozchwytywanym przeciwnikiem.
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 06 lut 2007, 1:53
Zdecydownie, raczej to zpowiedz All-Stars nie bedzieYukasz pisze:Mecz 9.02 a widowsko byłoby większe gdyby obie ekipy grały na miarę swoich możliwości bo jak na razie to...
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 06 lut 2007, 1:56
Czesc JarzynoKrzysztof Jarzyna pisze:Czesc Zaza
Krzysztof Jarzyna pisze:Jak bedziesz prowokowal i caly czas pieprzyl o tym samym to sie pozegnam
hmmm to sie okaże, nie którzy moderatorzy pokazali że piłka jest innym planie ... Tym bardzie jesli próbuje sie robić dobra mine do złe gry. Piszą takie słowa chyba zgodzisz sie zemną że...Krzysztof Jarzyna pisze:I prosze, zebys wrocil jako Zaza od pilki a nie Zaza od napinki
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 06 lut 2007, 1:58
Yyy ja nie panimajuJarzinho pisze:Sam Wschod narazie w NBA... Ciekawie nie jest, ale coz.
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 06 lut 2007, 1:59
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 06 lut 2007, 2:03
Jedank ten ktoś nawet jak grał to nic z tego wynikało prócz tego że zajmował dużo miejsca. W tym sezonie już pewnie nie będą zachwycali. Starość nie radośćZaza pisze:Heat poniżej poziomu ale wiadomo kto nie gra cały czas ...
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 06 lut 2007, 2:11
Yukasz pisze:Jeśli chodzi Ci o dzisiejsz mecze to... nie, nie wiem o co chodzi a Lakersi i tak wygraja Prznajmniej tak mi się wydaje bo ja na razie popis skuteczności to to nie jest
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 06 lut 2007, 2:12
guru pisze:Mentor vs. Cloner, albo Katalonia vs. Irak, jak kto woli. ustawka odbedzie sie na zlocie. Cool Co tu wiele moge powiedziec... Visca el Mentor
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 06 lut 2007, 2:13
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 06 lut 2007, 2:18
Jarzinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio