Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 30 mar 2005, 21:44
THEMANIEK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 30 mar 2005, 21:58
Słuszałem ze jest bardzo dobry technicznie ... pewnie bedzie z niego kawal zawodnika ... on jest wychowankiem czy sprowadzili go skas w bardzo mlodym wieku ??Niggaz pisze:Leo Messi wystąpił w meczu z Shahtarem Donieck i został tym samym najmłodszym zawodnikiem w historii LM
W takim razie zwracam honor ... mylslaem ze on trafil tam gdzis w wieku 16 lat, ale jak tak to nie jest wychowankiem, ale na pewno Ajax go wypromowal ....Tsubasa pisze:Dla twojej wiadomości to Zlatan przyszedł do Ajaxu w wieku ponad 18 lat, a wcześniej wypromował się w Szwecji.RoRo pisze:Jak jestes taki poinformowanyTsubasa pisze:Ibrahimovic nie jest wychowankiem Ajaxu tylko szwedzkiego Malmoe.to powiedz nam w jakim wieku przyszedl do Ajaxu, bo wg mnie to wychowankiem jest sie jak gra sie w klubie od okolo 15,16 roku zycia ... pozdro
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 30 mar 2005, 22:03
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 mar 2005, 22:12
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 30 mar 2005, 22:13
Corinthians

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk89 » 31 mar 2005, 12:45
patryk89

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 31 mar 2005, 12:54
no ok taka szkolke jak ma ajax nie ma nikt, ale skoro w ankiecie znajduje sie barca to real tez znalezc sie powinien, dlaczego ?? raul, etoo, guti, casillas to przyklady z ostatnich lat inne to chociazby michel, betrugoeno(nie pamietam dokladnie pisowni), canizares, czy kilku innych i co to nie sa swietni pilkarze ?!Niggaz pisze:Takim 'osiągnięciem' może pochwalić się wiele klubów a temat jest o najlepszych szkółkach. Zwróć uwagę na to co napisał RoRo i podaj kilku czy też nawet kilkunastu (przy tych liczbach które podałeś) zaowdników, którzy zrobili taką karierę jak gracze Ajaxu.Figo11 pisze:Wszyscy pisza Ajax...A Real Madryt ma w PD aż 58 wychowankow własnego klubu i az 38 w Segunda...
Tak wogóle to czytałem już o tych wychowankach Realu na forum BO. Był gdzieś chyba taki artykuł w necie gdzie była podana właśnie lista wychowanków i był na niej nawet ... Samuel Eto
smitu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NowakKamil » 31 mar 2005, 14:06
NowakKamil

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 31 mar 2005, 14:15
NowakKamil pisze:Ajax,Manu i Barca maja najlepsze szkółki piłkarskie na świecie.
Od manu wywodzą się takie gwiady jak : D.Beckham,Garry & Phill Neville, Paul Scholes i Ryan Giggs.
Z Ajaxu to nawet nie trzerba pisąc bo każdy wie i z barcy też.
No może jeszce dobrą szkółke ma Inter ...
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fabian » 31 mar 2005, 14:15
o ile mi sie wydaje to nie sa wychowankowie manU. beckham gral wczesniej w jakiejs angielskiej a giggs chyba w walijskiej druzynieNowakKamil pisze: Od manu wywodzą się takie gwiady jak : D.Beckham,Garry & Phill Neville, Paul Scholes i Ryan Giggs.
fabian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 31 mar 2005, 14:29
Co do Beckhama nie jestem pewien, ale jeśli chodzi o Giggsa to masz racje.fabian pisze:o ile mi sie wydaje to nie sa wychowankowie manU. beckham gral wczesniej w jakiejs angielskiej a giggs chyba w walijskiej druzynieNowakKamil pisze: Od manu wywodzą się takie gwiady jak : D.Beckham,Garry & Phill Neville, Paul Scholes i Ryan Giggs.
Kamilo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 31 mar 2005, 14:35
smitu
paszkwil

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 31 mar 2005, 16:52
magus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 31 mar 2005, 17:16
Corinthians
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio