Inter Mediolan - FC Barcelona [faza grupowa i 1/2 finału LM] - Strona 27

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2316
Kontakt:

Re: Inter Mediolan - FC Barcelona [faza grupowa i 1/2 finału LM]

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 28 kwie 2010, 22:53

Obrazek

jego dupa jest na spalonym :lol:

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 28 kwie 2010, 22:54

Zasłużył w 50%, w pierwszym meczu zagrali mądrze, ale w tym? Parodia.
pokaż mi klub który na CN z zaliczką 3:1 będzie atakował dodatkowo grając w 10.

bo gdyby kiepska skuteczność Barcy to dzisiaj mógłby być pogrom.
jaka skuteczność ? nie mieli żadnych setek i okazji, tylko ta bramka po spalonym więc nie wiem o jakiej skuteczności mówisz. ogarnij.

ręki nie komentuje bo w tamtym roku z Chelsea była ręka przy stanie 1:1 i wszyscy kibice Barcy krzyczeli że takie się nie liczą :D

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 28 kwie 2010, 22:54

Z tą wodą to mes que un frustracja, chociaż zaraz pewnie wpadnie tu tuman i będzie wyliczał, że gdyby nie to to by im trawa uschła.

Grazie Inter:* Jestem więcej niż pewien, że wygracie w Madrycie.

EDIT:
Dupą można strzelić bramkę tak że spalony :lol:

wp // fieldy
Ostatnio zmieniony 28 kwie 2010, 22:55 przez brylancik, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 28 kwie 2010, 22:54

Magnum pisze:jego dupa jest na spalonym :lol:
no jak by nie patrzeć to jest :rotfl:

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 28 kwie 2010, 22:55

Widzę, że w tym sezonie przy takim pogromie faworytów mamy absolutną plagę "porażek na własne życzenie". To nie Inter wygrał z Chelsea, tylko Chelsea przegrała z Interem. To nie Bayern awansował tylko Manchester myslał, że pozmaiatane i odpadł na własne życzenie, Dzisiaj już czytamy, że to Barca nie wykorzystała tego, co miała podane jak na talerzu. Real odpadł na własne życzenie z Lyonem, bo Higuain nie wykorzystał piętanstu setek w rewanżu na SB. Ile jeszcze panowie?

Awatar użytkownika
grzegorzfcb
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 174

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 28 kwie 2010, 22:56

Nie wiem czy był spalony przy bramce Pique sensowną powtórką nas realizator nie uraczył, trudno orzec.
Ręki Toure imho nie było, cofał ją i to mogło wskazywać,że zawninił, szkoda.
Pique to piłkarz totalny, po co było kupować Zltana silną "9" podobno, skoro pod ręką był Gerard ? Temat dla Bogusława Wołoszańskiego (tak, te dwa zdania są frustrackie)
Nic nie grając w ataku, bez napstnika mało co nie awansowaliśmy, fajnie

Pike mnie znowu rzucił na kolana, to jedyny wygrany tego półfinału po stronie Barcy

edit: widzę, że kibice Realu się cieszą jakby to ich klub awansował

edit2 na faktycznie jego dupa była na spalonym, robo jak cholera
Ostatnio zmieniony 28 kwie 2010, 22:59 przez grzegorzfcb, łącznie zmieniany 1 raz.

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 28 kwie 2010, 22:57

Tomusmc pisze:
Łukasz_ pisze:Chyba nie ma nikogo kto powie że Inter nie zasłużył sobie w tym dwumeczu na awans ?
Zasłużył w 50%, w pierwszym meczu zagrali mądrze, ale w tym? Parodia. Myślałem, że jak na półfinał i drużynę która pragnie finału będzie strzelac na bramkę Barcy, bardzo się myliłem. Dobrze, że finał ma tylko jeden mecz bo gdyby kiepska skuteczność Barcy to dzisiaj mógłby być pogrom. Nie lubię takich meczy chociaż cieszą mnie kolejne punkty dla Calcio :)

p.s. sam nie wiem jak to jest z tą nieuznaną bramką bo niby był ruch ręką, ale dotknął przy ciele więc jak?
Do strzału Bojana Barcelona naprawdę nie miała sytuacji, więc w czym ten pogrom? Ostatnie 10 minut to już wybijanie na pałę, ale przez resztę meczu to świetna defensywa i Barcelona jedynie wrzucała piłkę w ręce Julio. Pogrom :lol:
Co tu można napisać. Chyba nie ma innego sposobu niż taka defensywa grając w 10 na tym stadionie. Trzeba było wykorzystać najlepszy atut, czyli obronę. Kłaniam się każdemu piłkarzowi po kolei, który zagrał w tym meczu. Cesarowi, który dodawał pewności swoimi interwencjami. Wszystkim obrońcom, których błędy można policzyć na palcach jednej ręki. Milito za samotną walkę z przodu. Eto'o to już w ogóle, niesamowity zawodnik - jeśli Pique byłby napastnikiem, to Eto'o mógłby być obrońcą. Odkąd gra w Mediolanie może nie powala liczbą bramek, ale to od niego zaczyna się defensywa, gdy stracimy piłkę z przodu. Wielkie brawa - kilka razy, gdy widziałem jak jakiś zawodnik odbiera piłkę na lewej stronie myślałem, że to Maicon zmienił na chwilę pozycję, ale to za każdym razem był Kameruńczyk.

Co tu więcej pisać, jestem bardzo szczęśliwy. Teraz pojedynek dwóch niedocenianych drużyn w Europie. Dwie uznane marki, które jednak ostatnio nie zachwycały w pucharach, ale jak najbardziej zasłużyły na finał.
Mnóstwo postów o tym, że Bayern był gorszy od Manchesteru i że Inter był gorszy od Chelsea i Barcelony. Dla mnie to bzdury, obie drużyny zdecydowanie zasłużyły na ten sukces.
Ebi pisze:Widzę, że w tym sezonie przy takim pogromie faworytów mamy absolutną plagę "porażek na własne życzenie". To nie Inter wygrał z Chelsea, tylko Chelsea przegrała z Interem. To nie Bayern awansował tylko Manchester myslał, że pozmaiatane i odpadł na własne życzenie, Dzisiaj już czytamy, że to Barca nie wykorzystała tego, co miała podane jak na talerzu. Real odpadł na własne życzenie z Lyonem, bo Higuain nie wykorzystał piętanstu setek w rewanżu na SB. Ile jeszcze panowie?
100% racji. Nie zawsze awansuje się po pogromach 5:0 i taki awans jakie zanotowały oba zespoły też zasługują na szacunek.
Ostatnio zmieniony 28 kwie 2010, 23:00 przez Diamen23, łącznie zmieniany 1 raz.

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 28 kwie 2010, 22:58

no tak Inter to teraz nasz drugi klub ulubiony i pewnie wszyscy się z nami zgodzą.

KOWALCZYK DAJE POPIS! :D widać czerwone oczy , płakał w łazience pewnie :D

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2316
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 28 kwie 2010, 23:01

Od 2003/2004 (czyli odkad mamy 1/8 finalu w LM) kazdy go pokona Arsenal odpada w nastepnej rundzie :lol:

Awatar użytkownika
Metal
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Metal » 28 kwie 2010, 23:01

Dziś Barcelona straciła wszystko w moich oczach, buractwo straszne - co to miało być!? Zraszacze włączone, butelki lecą na murawę. Śmieszy mnie to, że o doping kibiców muszą prosić włodarze klubu, do tego cała masa azjatyckich wycieczek z aparatami :lol: Oprawa wydawała się niezła, ale po tym co było w Monachium nie zrobiła na mnie wrażenia.

Jestem szczęśliwy, że awansował Inter, teraz są szanse wyrównane i śmieszy mnie już kolejne skreślanie Bayernu - najpierw wielkie Juve, potem Fiora, ManU, Lyon - ileż jeszcze można? To jest finał i wszystko może się zdarzyć. Brawa dla Interu i liczę na dobry mecz w finale!

Awatar użytkownika
MazurXIII
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1375
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 28 kwie 2010, 23:02

Ręka ewidentna.Pomógł sobie opanować nią piłkę.Tu nie ma przebacz i przepisy są jasne.
BTW - ależ dbają o ta murawę na Camp Nou... :rotfl:
Aha - parada Cesara przy strzale Messiego w dolny róg FENOMENALNA!

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 28 kwie 2010, 23:04

Na poczatku powiem, ze omijam wczesniejsze komentarze, bo za ich skomentowanie dostalbym chyba z 40 WP.

Tak jak przed meczem bylem pogodzony z odpadnieciem, tak po koncowym gwizdku jestem strasznie zly. Mielismy Inter na tacy i tego nie wykorzystalismy. Zagralismy srednie spotkanie i bez wiekszego pomyslu na gre.

Odnosnie czerwa dla Motty - za takie zagranie jest jak nabardziej zolta kartka(czyli druga zolta), wiec niektorzy "znafcy" tutaj albo udaja, ze nie wiedza, albo co gorsza sie nie znaja.

Szkoda, ze dzisiaj w pilke grala tylko jedna druzyna, a Inter zaparkowal autobus wiekszy niz Chelsea, a bylem przekonany ze jest to niewykonalne.

Bramka Pique dla mnie prawidlowa - na granicy spalonego.

Zostalismy za to okradzeni z drugiej bramki. Gdzie tam byla reka Toure?

Z Iniesta, Abidalem i Puyolem pewnie zagralisbysmy lepiej, ale nie ma juz co gdybac. Z kilkoma pilkarzami trzeba sie po sezonie pozegnac i naprawde dokonac solidnych wzmocnien.

Coz, kazdy sam sobie odpowie na pytanie czy Inter zasluzyl na gre w finale, pozostaje im pogratulowac od razu wygrania LM, bo Bayern pewnie pokonaja. Inna sprawa, ze zespol z Monachium z tyloma przecietnymi pilkarzami w skladzie doszedl do finalu LM.

Awatar użytkownika
Metal
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Metal » 28 kwie 2010, 23:04

MazurXIII pisze:Ręka ewidentna.Pomógł sobie opanować nią piłkę.Tu nie ma przebacz i przepisy są jasne.
BTW - ależ dbają o ta murawę na Camp Nou... :rotfl:
Uschłaby, wiesz Barca lubi bardo zmoczoną :lol: i przystrzyżoną, bo murawa na San Siro była dla nich niczym przeprawa przez las namorzynowy.

A jeszcze co do dawania Interowi pucharu, już nie wspomnę, że dzieci unicef dawał go Barcie, a po losowaniu 1/4 finał miał był ten sam co rok temu, a tu proszę.
Ostatnio zmieniony 28 kwie 2010, 23:05 przez Metal, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 28 kwie 2010, 23:04

Kowal płakał :lol:

Inter zasłużył na zwycięstwo, będzie ciekawy finał.

Strusiek
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Strusiek » 28 kwie 2010, 23:05

MazurXIII pisze: BTW - ależ dbają o ta murawę na Camp Nou... :rotfl:
Dobrze, że nie zaczęli od razu jej wymieniać. Gratulacje dla Interu.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”