jego dupa jest na spalonym

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 28 kwie 2010, 22:53

Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 28 kwie 2010, 22:54
pokaż mi klub który na CN z zaliczką 3:1 będzie atakował dodatkowo grając w 10.Zasłużył w 50%, w pierwszym meczu zagrali mądrze, ale w tym? Parodia.
jaka skuteczność ? nie mieli żadnych setek i okazji, tylko ta bramka po spalonym więc nie wiem o jakiej skuteczności mówisz. ogarnij.bo gdyby kiepska skuteczność Barcy to dzisiaj mógłby być pogrom.
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 28 kwie 2010, 22:54
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 28 kwie 2010, 22:54
no jak by nie patrzeć to jestMagnum pisze:jego dupa jest na spalonym
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 28 kwie 2010, 22:55
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 28 kwie 2010, 22:56
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 28 kwie 2010, 22:57
Do strzału Bojana Barcelona naprawdę nie miała sytuacji, więc w czym ten pogrom? Ostatnie 10 minut to już wybijanie na pałę, ale przez resztę meczu to świetna defensywa i Barcelona jedynie wrzucała piłkę w ręce Julio. PogromTomusmc pisze:Zasłużył w 50%, w pierwszym meczu zagrali mądrze, ale w tym? Parodia. Myślałem, że jak na półfinał i drużynę która pragnie finału będzie strzelac na bramkę Barcy, bardzo się myliłem. Dobrze, że finał ma tylko jeden mecz bo gdyby kiepska skuteczność Barcy to dzisiaj mógłby być pogrom. Nie lubię takich meczy chociaż cieszą mnie kolejne punkty dla CalcioŁukasz_ pisze:Chyba nie ma nikogo kto powie że Inter nie zasłużył sobie w tym dwumeczu na awans ?![]()
p.s. sam nie wiem jak to jest z tą nieuznaną bramką bo niby był ruch ręką, ale dotknął przy ciele więc jak?
100% racji. Nie zawsze awansuje się po pogromach 5:0 i taki awans jakie zanotowały oba zespoły też zasługują na szacunek.Ebi pisze:Widzę, że w tym sezonie przy takim pogromie faworytów mamy absolutną plagę "porażek na własne życzenie". To nie Inter wygrał z Chelsea, tylko Chelsea przegrała z Interem. To nie Bayern awansował tylko Manchester myslał, że pozmaiatane i odpadł na własne życzenie, Dzisiaj już czytamy, że to Barca nie wykorzystała tego, co miała podane jak na talerzu. Real odpadł na własne życzenie z Lyonem, bo Higuain nie wykorzystał piętanstu setek w rewanżu na SB. Ile jeszcze panowie?
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 28 kwie 2010, 22:58
Etus2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 28 kwie 2010, 23:01
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Metal » 28 kwie 2010, 23:01
Metal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 28 kwie 2010, 23:02
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 28 kwie 2010, 23:04
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Metal » 28 kwie 2010, 23:04
Uschłaby, wiesz Barca lubi bardo zmoczonąMazurXIII pisze:Ręka ewidentna.Pomógł sobie opanować nią piłkę.Tu nie ma przebacz i przepisy są jasne.
BTW - ależ dbają o ta murawę na Camp Nou...
Metal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 28 kwie 2010, 23:04
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Strusiek » 28 kwie 2010, 23:05
Dobrze, że nie zaczęli od razu jej wymieniać. Gratulacje dla Interu.MazurXIII pisze: BTW - ależ dbają o ta murawę na Camp Nou...![]()
Strusiek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio