Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr » 26 cze 2010, 18:29
Piotr

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 26 cze 2010, 19:54
wtf?Bronisław Komorowski żadnej sytuacji politycznej nie wykorzysta po to, żeby kogoś uderzyć - powiedział premier Donald Tusk. - Swoje wymarzone zwycięstwo wykorzysta wyłącznie dla ludzi i przeciw nikomu - podkreślił. Podczas swojego przemówienia ostro atakował Jarosława Kaczyńskiego. Między innymi niedowierzał w jego przemianę. - Ja nie wykluczam, że za kilkadziesiąt godzin odkryje, że jego dziadek był w Wehrmachcie, a może w Armii Rosyjskiej co lepsze - mówił.
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 26 cze 2010, 19:59
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 26 cze 2010, 20:02
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 27 cze 2010, 11:27
Nie wiem czy dziwne... PO coraz bardziej swymi wystepami i atakami Tuska budzi niecheckaczy pisze: A tak poza tym to dziwne wyniki sondaży mamy tutaj na forum.
Starsi tak maja... ostatnio bylem w Koninie, podchodzi starsza babka z rowerem i pyta sie co tu bedzie... (plac zabaw) ja uslyszla to, zaczela trzaskac roweremkaczy pisze:Wczoraj rozmawiałem z moją babką mającą pro-komunistyczne poglądy. Spytałem na kogo zagłosuje w 2 turze. odparła, że na nikogo bo dla niej wszystko jedno czy dostanie końskim czy krowim łajnem.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 28 cze 2010, 8:35
Pewnie dlatego ze Kamil tutaj wygrywa ze swoimi argumentamiA tak poza tym to dziwne wyniki sondaży mamy tutaj na forum.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 29 cze 2010, 19:20
No i proszę. Nie tylko red85 ma takie zdanie[...]Przyjmuję więc do wiadomości, że do dyskusji prowadzonej na antenie, powiedzmy, Radia Maryja nie dostanie zaproszenia zwolennik legalizacji aborcji. Jednak Radio Publiczne jest czymś odmiennym. Publicysta i tutaj ma prawo do jasnego przedstawienia poglądów, musi jednak dbać o to, by w audycji pozostawiać pytania nierozstrzygnięte, sygnalizując lojalnie, że w danej kwestii istnieje różnica zdań. Naszym celem nie jest bowiem przekonywanie ludzi do określonych racji, lecz organizowanie debaty publicznej[...]
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 cze 2010, 13:12
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 30 cze 2010, 13:51
"Uważam za rzecz wyjątkowo obrzydliwą, kiedy politycy uprawiają taką nekrofilię polityczną. Śmierć Barbary Blidy, rzecz bardzo przykra i smutna, stała się orężem w walce politycznej ludzi nieuczciwych i niemoralnych, takich jak liderzy SLD, którzy z tego chcą zrobić swoją ulotkę wyborczą. (...)".
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 30 cze 2010, 14:20
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 30 cze 2010, 14:33
Mianowicie co z nią? Co takiego zrobiła?ale to nic przy Marcie Kaczyńskiej,
Cóż ma do tego Wawel?Wawelu
Wymień je bardzo proszę czekam. Tylko same konkrety, jeszcze lepiej z linkami do wiadomości.innych zagrywkach czysto politycznych, dzięki którym chciano wygrać Kaczyńskiemu wybory trumnami.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 30 cze 2010, 14:44
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 30 cze 2010, 15:42
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 30 cze 2010, 16:58
Sprawy nie da sie wyjasnic bo lewica wierzy w cuda tzn w niewinnosc Blidy. Teraz sa wybory PO niebepiecznie zbliza sie do SLD i sie podlizuje. Powaznie zawodze sie na PO tym bardziej po tym co widze u mnie w organach samorzadowych. Reka reke myje(PO-SLD)Komorowski spotyka się z mężem Blidy. Ten mówi, ze tylko wybranie Komorowskiego gwarantuje wyjaśnienie sprawy
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 30 cze 2010, 17:58
Przy okazji KDT niemal umierałeś za PO,a wszelkie opinie o nepotyzmie z tej opcji wyśmiewałeś.Patrz jak to życie prostuje ludzi.Bienias pisze:Powaznie zawodze sie na PO tym bardziej po tym co widze u mnie w organach samorzadowych. Reka reke myje(PO-SLD)
MazurXIII
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio