Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 22 lis 2010, 11:43
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 22 lis 2010, 11:47
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 lis 2010, 11:53
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 22 lis 2010, 11:54
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 22 lis 2010, 12:16
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 22 lis 2010, 12:27
Jaga poprzedniej wiosny trochę spuchła i zagrała gorzej od Wisły (Biała Gwiazda zdobyła 4 pkt więcej). Jakby scenariusz się powtórzył, to walka o tytuł będzie ciekawa. Jak tak patrzę na osiągnięcia Białegostoku pod rękę z Michasiem, to coś ciężko widzę ten tytuł. Zobaczymy, bo może Probierz zaskoczy nas? Ja szczerze Jadze kibicuje...Boromir pisze:Z dużej chmury mały deszcz. Miał być sezon niespodzianek, a wszystko wskazuje na to, że o mistrza bić się będą jednak Legia z Wisłą, bo choć obie ekipy grają słabo to ciułają punkty. Ciekaw jestem czy Jagiellonia wytrzyma presję. Mają 5 pkt przewagi jak na razie, ale wiosną jestem przekonany, że zarówno Legia jak i Wisła będą grały dużo lepiej.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 22 lis 2010, 12:51
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 22 lis 2010, 12:53
Na to nie można tak patrzeć. Jaga w zeszłym sezonie startowała z dorobkiem - 10 pkt i jej jedynym celem było utrzymanie. Dość szybko sobie to utrzymanie zapewnili, więc końcówkę sezonu odpuścili. Dodatkowo Jaga chyba jednak jest silniejsza niż rok temu. Ale musi wygrywać, bo rywale już prezentów rozdawać nie będą.bartbuks pisze:Jaga poprzedniej wiosny trochę spuchła i zagrała gorzej od Wisły (Biała Gwiazda zdobyła 4 pkt więcej).
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 22 lis 2010, 13:48
Tak też nie można patrzeć. Do mojej wypowiedzi dołączyłem tylko punkty z wiosny. Rok wcześniej było podobnie, więc aby zdobyć mistrza, Jaga musi wyzbyć się owych nawyków i dać z siebie wszystko. I tyle.Boromir pisze:Na to nie można tak patrzeć. Jaga w zeszłym sezonie startowała z dorobkiem - 10 pkt i jej jedynym celem było utrzymanie. Dość szybko sobie to utrzymanie zapewnili, więc końcówkę sezonu odpuścili.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ulynif » 22 lis 2010, 13:57
Bo za profesjonalne uważane są obce korporacje płacące słynne 1,200zł brutto w innych profesjach niż bieganie za lub z piłką.bartbuks pisze:Choć z drugiej strony profesjonalizm nie równa się Ekstraklasa.
ulynif

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 22 lis 2010, 14:07
Możesz rozwinąć swoją myśl, bo nie wiem w jakim celu zacząłeś znęcać się nad klawiaturą? Chyba najbardziej profesjonalne są Twoje wypowiedzi o lewych obrońcach w kadrze...ulynif pisze:Bo za profesjonalne uważane są obce korporacje płacące słynne 1,200zł brutto w innych profesjach niż bieganie za lub z piłką.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ulynif » 22 lis 2010, 14:11
Mogę, ale w rysowaniu dobry nie jestem, za to Ty możesz rowinąć swoją wyobraźnię by skutecznie czerpać z kontekstu.bartbuks pisze:Możesz rozwinąć swoją myśl, bo nie wiem w jakim celu zacząłeś znęcać się nad klawiaturą?
ulynif
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 22 lis 2010, 14:14
ulynif pisze:Bo za profesjonalne uważane są obce korporacje płacące słynne 1,200zł brutto w innych profesjach niż bieganie za lub z piłką.bartbuks pisze:Choć z drugiej strony profesjonalizm nie równa się Ekstraklasa.
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ulynif » 22 lis 2010, 14:18
Jeśli już musisz się silić (bo talentu do niej nie masz) na ciętą ripostę, to 1317,00 tak sławne nie jest jak 1,200...j1mmy pisze:Ulynif jeśli już silisz się na sarkazm to 1317,00 brutto nie 1200
ulynif

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 22 lis 2010, 14:18
To masz, pokoloruj... Jak coś to wpisz sobie w google Kubuś Puchatek i będziesz widział oryginalne kolory.ulynif pisze:Mogę, ale w rysowaniu dobry nie jestem

bartbuks
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio